Få se nu.

Vad har hänt i dag har nog kan börja dära vid 1600, för till pappa då inget liv dära sydde lite grejer, sen for jag hem åt hade tråkigt mor och bror for bort vid 1900 jag självhemma. Inte så vidare kul , kom på att jag drar iväg en sväng med vespan , for till det väl kända stället Pappa^^ åt räkor och smörgåsar. Inte så mkt liv dära heller pratade om helgen och mina planer tyvärr inte så stora som man hade hoppas på Blir inget LULEÅ .:/ Flickan har inte råd, men det lät ju ändå som en bra ide tror inte pappa brydde sig så mkt ändå, men mamma var det en annan sak med, men åter till saken, sen så ringde jag hem till mamma skulle se om morfar vara hära och såg på golf, dock en besvikelse var han det, ville se på tv, så då stack jag och tankade vespan, Stolt första gången ^^ Sen så ville jag pröva hur fort den gick har aldrig gjort det, så då tog jag en sväng mot gammelgården.. Väl dit gick den upp mot 65-67 km/ h. . Sen när jag väl var i GG så kom jag på äh klockan är dära vid tio kan kolla om det är något liv hos min släkt (Kusiner , faster, man) ja det var det pake och min bror och några andra killar tror det va två, stog dära ute och var så jävla dryga sa inte ens hej, Jag därimot öppnade samtalet med -Bror hur fort går din vespa? -öh typ 80 - 89km/h, -Okej okej min går 65-67km/h haha utan nå trimm. Han blev paff sen skulle dom fara då knatade jag in, för jag frös en del. . Väl inte hade jag ett intressant samtal med min Faster och hennes man. :D Ett långt sådant också kl var väl vid 2200 och jag for hem kl 2357 så, ja vi pratade om allt mellan himelen och jorden. Väldigt intressant och lärorikt. Det måste vi göra om har nu kommit på att jag ska fan e mig hälsa på min släkt och det och bryr mig mera ska bli förändrad. Men sen så pratade jag lite om vad som händer i en 12årings värld nu för tiden, har dock inte har någon vidare bra kontakt med min yngre kusin, Men då fick jag vet lite, och kännde mig som en skol tant, men förlåt men ni måste förstå jag bryr mig om er. Det var inte bra min kusin jag pratade med tror henns vän hette Anna, ja det var nog så. Men men sen satte jag mig på vespan och körde hem då toppade den 67-70 km/h så det går bara uppåt, MÅSTE få skryta är riktigt stolt utan att ha dragit pluggen eller nått helt orginal :) Ska nog ringa pappa och berätta nyheten :) Ah väntar tills  i morgon :) Men nu får alla ha en fin valborgsmässoafton. Och drick med måtto. .

Puss hej /A*

En händelse rik dag. .

Ja idag har det hänt en hel del, till att börja med är jag förbannat irriterad på VÄGVERKET!" kan ni inte bara snabba på lite grann så att jag kan få mitt Förarbevist nu? Inte för att jag bryr mig har redan varit och kört idag, men jag säger MEN i fall att Polisen skulle ta mig och jag inte har fått det så blir det böter och vet ni vad? Jag har inte lust att häva ut några mera utgifter. Nog som det är ska jag köpa nya stöt dämpare och sen kanske ett effetksystem så det finns inte så mycket pengar hära Dels så ska jag till spanien om ca 20 dagar. Så nej tack .. Men i alla fall nog om det, Har varit flitig skrev jag ju eller att det har hänt en hel del, sak samma, Jag har varit då till min pappa, sen for vi och kollade på Några hjälmar och det hittade några fin fina , men hittade en riktigt fin fin :) Så den ska jag kanske köpa se kanske i den dära meningen för om jag har pengar det vill säga. :) sen for vi runt på en massa bil affärer och det, Oh jag tycker det är kul Älskar sådana saker. . Men sen så kom jag till pappa då fick jag fara hem och äta  för jag är hos mamma tills den ca 8maj sen bär det av till pappa, där jag tillbringar en vecka med jaana och sen den 16maj blir det spanien :) Skönt längtar som tusan. .
Men i alla fall har färgat mitt hår också idag det har behövts, Fast märkte när jag körde in vespan i garaget att va fan det är ändå lite ljusare uppe på där jag har haft utväxt va fan blev lite smått sur, men nu får det vara så det är i alla fall inte blond :) "för det är ljus brunt" Men har nog hänt en hel del till , jo har fått min Frida tidning inte alls så sent två dagar efter jag har beställt den åh fan rekord på att Posten Kan skicka grejer fort. :) så men nu ska jag vara lite social på msn , Hoppas du hade kul och läsa, Om du då gjorde det , de vill säga. :)


Puss hej /A*

Smuts under naglarna. .

Ja nu har jag varit hos pappa, eller ska ta det från början.
Först var jag och klippte mig, blev väl nöjd , så sen knatade jag hem till pappa dära vid 16.13 och nu har jag kommit hem för 30min sen. Så har varit dära ett tag. Kl är nu 20.13.
Så jaja iallafall gick jag ut till garaget och hjälpte till när pappa skruvade i björns vespa, och se på fan vi fick igång den. Så sen tog vi min för det har varit något Ljud från variator kåpan eller nått så JAG tog lös den och fixade till det sen fixade Jag/Vi mina bak bromsar också. . Och Va fan jag har skruvat och det är kul kul kul, gjorde det förut också men fan det är jävla kul. Men sen så körde bror med min vespa hem fast jag ville ju köra så då fick jag det och nu är jag hära, väntar ännu på kortet men det ska fan inte gå en dag till fatta.. HOTAR VÄGVERKET!
Ojoj kan inte riktigt hur man ska köra men Säger bara AKTA!

Im gone lose it. /A*

Fan fan fan fan

Kan jag aldrig i hela mitt liv få förarbeviset då?  Jag vill ha det nu. Men som jag tror kommer det nog i morgon. Det hoppas jag iallafall.. Men men få se ska klippa mig i morgon har inte riktigt kommit på hur jag vill ha det. Vill nog ha sne klippt lugg och avtunnat resten av håret eller avtunnat och uppklippt. Men det vet jag inte det är i alla fall vad jag funderar på, Men det går inte att göra så mycket med min lugg eftersom att jag klippte den ju själv, så halva luggen är ca 14cm den andra kanske 7cm haha, så det återstår att se hur det kommer att bli med den saken. Ja har varit hemma idag för dom intresserade haha inte så mycket mera ska Plugga lite nu har So prov på fredag , Har också börjat prenumenera på Frida igen .
Ja finns inte så mycket mera som här hänt denna tidiga dag kl 12.33 . Men nu ska jag kila och äta och plugga..
This shit / A*

Så långsamt. .

Ja nu har jag just kommit hem har väl inte gjort så mkt sen jag har skrivit sist.
Har varit med Lisa och inte så mkt mera ska snart tvinga min mamma att ge mig massage.. ;D
Har också beställt skoltröjor och en byxa, akta drygt men men . .
Ja du vet inte mkt just nu, vet iaf att jag ska se på Tv idag , och att vi har muckfoto nästa vecka och vet inte vad jag ska ha på mig, också vet jag att jag har flera prov nu också..
Men men får hoppas att det går bra i morgon tror inte det men det återstår att se..
Lite sjuk bara. . Hm jaja ids inte skriva har inget vettigt att skriva så.

Over and out / A*

Oh chariot . .

Ja nu har jag nyss duschat. . Kom hem får nått tag sen . . Ska se om det är nått bra på tv 1000 ska käka en chips påse och glo på film. . Det lär bli fint det chips och Påsk-must. . Finns det mycket mera att säga ? Jo var med Alexandra i går saknar dig gumman bra att vi fixar kontakten igen nu. . Elin måste bara säga du är sämst sämst sämst. . Haha tror hon förstår varför. . Annars min kväll? Ja den var väl bra inget mera med det. . Ojobbigt att skriva så hära då vet inte ens varför jag gör det så. .
Men nu blir det chräpsen som jag och John sa förut , tror dick också var med? Jaja..

Over and Out / A*

Måste och sola också.

Yoo groda..

Ja nu väntar jag på alexandra hon ska komma hit dära vid fem ;) Okej det är ett tag dit, får se vad man hittar på tills dess, kanske någonting eller ingenting alls, det återstår att se..
Hm ja iaf så vet man inte vad som händer to night om jag är hemma bara med Alex eller om vi far någonstans det återstår också att se ;D eller om man far bort själv :P haha, jaja kommer säkert uppdateringar om det... Så.. men nu ska jag ta mig en macka är hungrig..

Over and out / A*

Längtar längtar längtar...

  • Första maj 10dagar
  • Spanien 25dagar
  • Linn 14år 41dagar
  • SommarLov 50 dagar
  • Midsommar 65 dagar
  • Elin 16år 88dagar
  • Piteå dansar och ler 97dagar
  • Luleå kalaset 105dagar
Saker man längtar till lite mera nu :)

Over and out  /A*

Tar nog inte dagens ord varje dag nå mera
det tar så jävla länge och komma på dom ;)

 

 


I don't really know what im doing.

Ja nu bild det prov på ett Lov haha, Har prov och uppkörning tror väl att det kommer att gå dåligt, för att ´man ska inte ha för höga förväntningar. ska Läsa lite till nog för att jag inte tror att jag kan lära mig mycker mera men ändå. haha Ja har varit och kört lite också det var kul tränade lite inför idag . Nog går det bra för alla ska vi se . Uppdateringar kommer väl sen eller någonting. haha Men nu ska jag äta vofflor har Längtat ska jag säga..!!

Take care.

•Livet är inte en,
•Dans på Rosor.

Hm den är nog inte så dära men skit samma.
†Anne-Lie

Okej lite kortfattat nu bara.
Jag klarade provet Alla rätt. Är stolt, inte ett fel på uppkörningen heller fick köra två gånger i den dära banan för att han tyckte att jag kunde köra bara fort och ville som om jag kunde det sakta också och se på fan det kunde jag, 25/25rätt Stolt stolt, har nog inte haft alla rätt på någonting på några år.
Så släng dig i väggen är kommer Anne-Lie.
Okej om en vecka eller så..
Jag tyckte att vi alla var jätte duktiga.
Grattis:D

/A*

Hips don't Lie.

Ja har nog inte skrivt sedan i måndag eller på morgonen på måndag så nu skriver jag om vad som har inträffat sedan då.

Måndag: Ja då kom jennie hit vi for och köpte en jävla massa godis, Jag menar det de var jävla mycket godis, iallafall det jag köpte, nej nej inte bra inte bra, såg en film och satt och pratade åt mat och sen kom vi på att jag kunde ju sova hos henne. Se efter ett tag bar det iväg till Pålänge, det var ett tag sen kan man säga Mycket mera än ett tag sedan, Var dära sist för 1,5år sen.. För många minnen bara.
Ja hos henne så gjorde vi väl inte nått speciellt, pratade var med hennes syskon och vänner och såg på Tv, sommnade vid halv två kanske.


 
Tisdag: Jennie vaknade kl 08.10, Jag vaknade 08.30 av att hon stirrade på mig, haha hon och jecca skulle och klippa sig dära vid 10 så vi steg upp sen kom jag på att jag inte ides följa med satt i hennes rum och det till's Nille vaknade och då härjade vi med Jakob lite. Sen kom dom hem då såg vi på en film alla, Med alla menar jag , Jennie, josse, jecca, nille, hella , jag , Jakob. Så ja då sen for jag hem vi körde förbi Pålängeån där jag har bott för 1,5år sen en jävla massa minnen bara. sen så bar det hem och då sa pappa att jag kunde ju fara på en intensiv kurs till vespan, Alltså vespautbildning så jag får kortet, som sagt for jag och det var då folk jag kännde dära också. Kul var det.. sen hände det inte så mkt mera såg lite på Tv och det.!!


 
Idag: Ja då har jag vaknat kl 11.40 skulle vakna kl 09.30 för att jag skulle städa mitt rum och allt, men det gjorde jag då direkt när jag hade vaknat istället, så städade till halv 2 kanske sen så duschade jag i kall vatten för att min smarta bror hade tagit allt Varmt ... Sen så åt jag och klädde på mig och allt, Lockade mitt hår och se på fan det är ännu lockigt det hålls annars aldrig, i mer än 30min om man har använt locktång men nu hålls det, brukar använda 1kg hårspray och det hålls ändå inte, men kom på att om jag sprayar underifrån så kanske det hålls och se på fan det gjorde det. Drog ner på stan och det inte så mycket mera.
Sen gjorde jag mat och for på Vepsa grejset, dära var det kul :) haha, sen så i morgon har jag provet och uppkörningen sen får man då kortet om 5dagar till 2veckor kanske. Om man klarar det vill säga. Haha man ska inte ha förhöga förväntningar...! Jaja finns inte så mycket mera att skriva, det blev en hel del. Ska plugga nu och leka lite med vespan. Over and out.


 


 
•För mig är vissa saker mer självklara än andra.
•Jag vet vad jag vill och det står jag fast vid.

Tror jag har haft den tidigare?

†Anne-Lie

Morgon pigg

FAN vad jag hatar att vakna tidigt? vad är det för fel på mig, har börjat göra det nu för tiden, vill inte ens det, vill sova sova, nog för att det kan vara ganska skönt att vakna så dära vid tio klä på sig och det så är man klar vid 11 halv 12 så då har men en hel dag man kan hitta på saker . Haha ja fan så smart jag är.
Nog för att man först vaknar 07.46 eller nått sådant var nog på väg till skolan i mitt sinnen eller någonting. Haha , så ja sen sommnade jag om i allafall till nio tror jag det var , då märkte jag att strömmen hade gått i mitt rum men inte ides jag göra någonting åt det, så jag låg och drog mig till halv tio sen blev den tjugo i tio sen steg jag upp för då hade jag fått tillbaka strömmen igen, så då gick jag och duschade och det, sen ringde Jennie jyr unge, hon la på när jag svarade, måste vara någonting knasigt med henne. Har planerat att vara med henne idag. Men först nu ska jag skotta min balkong det behövs, den rasar snart ner.
Ja så måste gå och köpa dom dära skorna någon gång också. Ja men nu ska jag sminka mig och ta på mig ett par Jeans.!!

Over and out.

•Det mörker vi ser,
•gör så att stjärnorna märks lite mer.

Elin sötfis har alltid den

†Anne-Lie

En resa igenom tiden

Ja vad har hänt har varit till seskarö idag och inte så mkt mera.
Har sett på One tree hill nyss det är bra bra, drog min vanliga ragg med att prata med Tv'n fast det är helt normalt, så. Ja men sen var det väl inte så mycket mera som har hänt. Nja kanske men inte vad jag minns i alla fall. Ska gå och hänga några kläder nu .. för det hära intresserar mig inte ..
Fatta att personer har känslor du tror du kan göra hur du vill med henne men inte det har inte tänkt se på utan att göra någonting, För NEJ sådan är inte jag!!


•Lev i nuet,
•Allting annat är osäkert.

Sagt i dag i One tree hill.

†Anne-Lie

En ny ring.

Nu är man lite rädd tror mitt inre spelar mig ett spratt, hörde nyss småa barn skrika och gråta, men inte finns det några småa barn hära. Lite kusligt ändå.
Ja få se ska snart upp och se på film vet inte vilken det blir i dag med säkert någon bra.'!
Ja sen ska jag tvätta och sen vet jag inte hittar säkert på någonting kul.
Men men nu far min familj ut med skotern men inte ids jag följa med det är inte så speciellt kul nå mera.
Ja men nu vet jag inte orkar som inte sitta hära man blir bara så knäpp då.
Take it or leave it , det är upp till dig..

•Det som jag inte minns,
•Det har inte hänt.

Dagens

†Anne-Lie

Gammalt och nytt.

Va fan jag som trodde att våren var på väg har left iden fantasin sedan flera veckor tillbaka, nä för nu ska det snöa, har bara tittat ut lite grann inte nå mer med det, men det snöade då.
Det ser man speciellt bra när man bor i hyreshus högt upp, okej inte så högt upp men högre än i vanliga hus iaf.! Ja annars vad ska man skriva, vaknade kl 09.00 inte en chans att mitt lov ska se ut så då nej nej nog för att jag sommnade om sen också så det är lungt, nog för att jag ca har haft lov sen i fredas for ju då till kåbdalis ingen skolan, sen på måndagen så glömmde ett viss ljushuvud ställa klockan så Hon inte vaknade, det var det bästa jag som vill fara till skolan, okej det lät ju inte som mig men så var det iaf, och på tisdag blev det inte heller någon skola eller jo vid 13.38 kom jag dit tror jag det var till Folketshus, och tränade inför rockkonsärten och sen på onsdag så var jag ju dära men det kallar man ju som inte som en skol dag så man kan säga att jag har ju lov i 2 veckor och 1 dag :) Haha det är inte så mkt.
Ja få se vad som händer nu, det är bara en månad ca kvar tills jag far till spanien Längtar som tusan, det  kommer att bli jävla kul ändå, brukar ångra mig några dagar innan också har gjort det en hel del nu förtiden ialla fall, men så  kan det vara. Haha men nu ska jag gå och käka nått, vill bara meddela att jag glömmde det igår ja jag missade varja jävla måltide var inte ens hungrig sen på kvällen vild halv elva gick jag till mamma och sa hurru ska inte vi äta någon middag, hon blev lite paff när hon fattade att jag inte hade ätit någon igår ,jag ljuger min matt mellan 10.00 och 22.40 bestod av två smörgåsar och två mjölkglas , ja det var väl inte nått någon brydde sig om men i alla fall nu ska jag kila och äta och sen packa. Take care ..

•När man har nått botten,
•då går det bara uppför.

Dagens

†Anne-Lie

Ps : nu är jag i alla fall hungrig.

Påsk-lov

Ja det kommer väl bli fint, tyckte vi hade lov nyss men ändå. :)
Haha ja vem vet vad som händer en jävla massa saker tror jag då, ja man ska inte ha för höga förväntningar då skiter sig allt bara.. Hm måste till min fader någon dag ska dit i morgon men vet ej tror jag far redan idag  ;P haha, ja men annars det var väl en trevlig kväll/ dag i går.
Ja vi var väl bra på att sjunga och så , sen vet jag väl inte, haha , man såg lite ofet ut men det skiter jag i. Kanske inte men men , haha jag vill och gymma idag men det skulle  inte vara öppet.
Men men nu ska jag gå och ta mig lite mat, förövrigt så skulle jag bara meddela att jag har Vaknat kl 10 i dag/ morse , jag vet inte varför men sommnade ändå inte så sent i går så det var lungt. Jaja man nu ska jag dra mig, datorn intresserar mig inte nå mera. ;) Ha det.


•När sanningen ska fram ,
•så ljuger vi alla någon gång.

Dagens

†Anne-Lie

Kåbdalis :)

Ja nu var man hemma eller kom hem i går.
nu fan kommer det hära bli mkt att Läsa och skriva. så jag tar det från början.

Fredag :For på fredag morgon till Linn sen bar det av där vid kl 11 åkte bil med Linn's mamma och var framme vid kl 1 kanske. Då gick vi och hämtade nyckeln till stugan och åkte till den. Då tog vi oss Lunch kor och coca-cola. haha, sen bar det av till backen och kul var det backen på sina 571m mot för kalix lilla backe. så ja det var väl halft bra före, fast det var jävla dåligt pistat dära längst nere så vi alla höll på att rammla..
Ja jonna lärde sig åka slalom mycket bättre nu hon var så söt så.
Ja sen så tänkte vi att vi far och åker offpist med vi menar jag ,Linn Jag Moa och frida. så men det vi märkte var ju att dom stängde den liften kl 16.00 och klockan var då över sju för vi åkte då på kvällen. så då blev det bara att putta brädan och  skidorna in till stugbyn. Och det kan jag lova det var jävla jobbigt.
Sen så på kvällen spelade vi kort och for och bastade sen gick vi och la oss vid kl  00.00 kanske.

Lördag: Så blev det att vakna vid kl 09.00 eller nått vi alla for ut och åkte vid kanske halv 11 eller nått. då var det inte heller så bra före för der sög fast hela tiden men det gick väl an. Så sen for vi och åt vi kl halv ett kanske i stugan, sen så kom inte Linn och åkte för det snöade så mkt. så då for frida och moa lite före mig och jag for då sen efter ett tag och Linn satt kvar i stugan, så jag for och åkte och hade det ändå ganska kul trotts att jag var själv i 2 timmar. Men jag överlevde tur bara att dom hade sändning på telefjonken annars hade det blivit lite jobbigare. men sen kom linn och åkte och vi hämtade kameran min och fotade lite åhså. Sen vart det kväll vi duschade och gick ner till resturangen och åt en stips tallrik. sen så gick vi till stugan och Linn sommnade och jag och moa och frida satt och spelade kort och byggde korthus och pratade på om allt mellan himmel och jord. Så sen så skulle vi komma på vad sanden heter den man sjunker ner i.. Så jag och moa trodde det var kvicksand men frida sa att det var fin sand, det återstod att fråga någon jag skickade några sms och kom fram till att det hette kvicksand. så då var det inte så mycket mera med den saken, vi gick och la oss vid 23.18 när dom andra redan hade sommnat vid 21.30 kanske.

Söndag: vakanade då var trött inte van vid att vakna kl 09.13 varje dag på helgen, iaf tog oss mat gick och åkte Annika och patrik städade stugan och Linn satt dära inne, det var väl rätt så bra före den dan man fastnade då inte. åkte tre åk innan linn kom. snöade en del den dagen oxå så vi gick in till resturangen dära vid halv 12 sen satt vi dära till kl halv 2 eller nått, fast dära i mellan åt vi oxå hamburgar tallrik . Så sen kom jag på att jag måste ha iallafall åkt 6 åk den dagen så då gick vi och åkte sex till, och rammlade i liften vet ej hru vi lyckades egentligen men bra var vi. Så sen så när vi hade åkt dom dära 3åken så sa dom att vi skulle vara en timma till, men vi gick och satt oss inne och sen böt vi om sen så var klockan mitt i allt 3 och vi kunde fara hem, så då styrde vi bilarna mot kalix, var väl hemma dära vid fem någon gång. Så sen var det väl inte så mkt mera med det. Hoppas att någon ids läsa det hära för annars var det jävla onödigt att skriva det. hehe. men det är lungt nu så ha det bra..

-----

•Du kan inte ändra på någonting som har varit,
•Du kan bara se till att inte göra om samma misstag igen.

Dagens

†Anne-Lie

Ont över allt.

Ja nu ska jag och sola ska packa klart till i helgen . Kommer nog ha jävla kul ändå.
Måste gå upp och stoppa i min näs piercing har inte kommit ihåg det.  haha.
Jaja har gymmat idag oxå känner mig
stolt.. Fick veta oxå vad man tog sig in på nästa år inte vidare bra, men det kommer att fixa sig. så Jaja men nu ska jag dra så hade.

-----

People change - Things go wrong
•Shit happens - Life goes on..
 
Dagens.

†Anne-Lie

Men vad du än kallar det så är det sommarn snart.

Ja idag har man fått veta att jag hade Vg engelska nationella provet, vet inte vilken del det var jo hör och skriv grejjen dära, inte berättelsen men den har jag iaf g på och muntliga oxå, så jag ligger mellan Vg och G. Är fan i mig nöjd trodde aldirg att jag skulle få Godkänt ens, så då är man nöjd.. Hehe och på svenskan har jag Vg oxå på Läsförståelsen oxå fast det har jag redan skrivt. Men nu ska man väl bara hoppas på att man får Ig matten egentligen inte Ig men jag kan inte skriva typ g lr vg eller nått för då blir man bara besviken på sig själv och det är inte kul att vara det, för man ska inte ha för höga krav, så jag hoppas på Ig fast vill ju så klart ha Godkänt eller mera. Ja men låt mig vara jyr jag vet att jag är det så..

-----

Måste nog ringa hem snart eller jag är hemma men inte hemma dära jag ska vara haha kanske inte så många som förstår men är hos min mor men ska vara hos min far ska ringa och säga att jag inte ska käka så måste göra det nu då så att dom inte tror att jag ska göra det oxå gör dom mat och allt, dels så har jag inte ens sagt att jag inte kommer hem itid, fast tror inte att dom bryr sig speciellt mkt men ändå.
Så ja men nu ska jag gå och prata med min mamma..

-----

•Man ska inte spå om framtiden.
•Man ska leva i nuet.

Min mamma's Ord.

†Anne-Lie

Dag efter dag..

Jag kommer sakna dig varje dag mera än  idag...!!

-----

Finns inte så mkt att säga har hänt en hel del i dag har varit med Olli linn och reggo, och på skolan fick veta att jag hade Vg svenska nationella, är Nöjd fan..
Ja sen en hel del massa skit, träffat en del folk åh så..
Men men nu ska jag gå och stå på tå för jag har inget att
göra så..
-----

•En väns rätta plats är vid ens sida när man har fel.
•Vem som helst kan stå vid ens sida när man har rätt.

Dagens.

†Anne-Lie

Apelsiner.

Ja nu kom jag nyss hem, Kommer fan ha kul i helgen, förlåt jennie att jag inte kan komma men vi har ju  ett helt  Lov eller?, Ja iaf ska till  kåbdalis Med Linn och hennes Familj.
Kommer ha det Jävla bra ska du se.

-----

You know it baby, Oh yes yo do.!!
Känslor!
-----

Sommaren är nära jag känner det!!
-----

•Människorna må tvivla på ditt ord,
•Men de kommer att tro på dina handlingar..

Dagens.

†Anne-Lie

Ett starkt ljus av solen.

Ja Nu har jag läst ut Pojken som kallades Det. har typ läst 60 sidor idag.
Ja funderar på att fara och
gymma men det blir nog inget av det , det var en vecka sen idag sist jag var och gymma, men jag får fara i morgon i stället ids inte idag , ja så får det bli.
-----

Ja vad händer i veckan då?.. Jag ska vara med Olivia och med Alexandra tror jag iaf, och jag ska sova hos Jennie, och så ska jag vara med en massa mera.. Vill hitta på en hel del annan skit oxå men det åter står att se hur det blir med den saken.. Ja det kommer säkert bli en bra vecka..
Ja fan det är typ bara 5 veckor kvar nu tills jag far till
spanien snacka kul då, Akta att jag kommer sola då, och bli brun typ.. Det man ser fram  e mot nu är då Påsk-lovet och spaninen sen sommar Lovet och sen en hel del andra saker. haha ja men allt kommer bli så fint så.. Och kom ihåg du ska inte planera ditt liv det är inte bra.! Så ska sluta med det nu för om man gör det blir man gammal..! Sant.. JAG lovar..
-----

Ja på Påsk-lovet då vad ska man hitta på då?, ja säkert en massa Dumma saker, tror jag då. Haha inte illa, har ju pengar och allt nu så vem vet vad som händer, vet iaf att det kommer att vara kul..
Så vem vet jag kanske rymmer ? Det återstår att se..

-----

Ja Nu ska jag väl gå och duscha eller nått ska kanske gå och sola, det vet jag inte ännu vad det blir.
Haha men vet iaf att jag ska se på One tree hill
sen i kväll. Ja och att farmor fyller år i helgen på lördag lite coolt ändå eller ja hon fyller 65 år. Och förlåt mig då om jag inte visste det, för att hon alltid rymmer när hon fyller år för att hon inte vill bli uppvaktad. Ja för att jag fick veta det i morse när jag satt och åt när pappa sa det år mig hehe. Sorry..!!
Jaja men nog om
allt nu för nu ska jag Kila, ha en bra dag..
-----

•Tappa aldrig tron,
•För det är då allting skiter sig..

Dagens.

†Anne-Lie

Midnatt.

Ja nu har jag kommit hem från en dag i Luleå. Det har vait kul, Har köpt lite grejjer, men har nog pengar kvar jo det har jag efter jag har fått pengarna av min bror..
Så ja då får man se vad som händer i
kväll jag vet inte. Säkert nått ids inte sitta hemma.
Pappa och jaana har kommit hem i dag från kvikkjokk, Ja jag är alltså hära för dom som inte fattade det.
Men Ids inte sitta hära i
kväll heller, vill Attdet ska hända nått. Är Less kalix, men finns inte så mkt man kan göra heller. Ska nog ringa till Adam och Prata med Linn :) Älskar henne min Kvinna.
Jajja men nu ids jag inte fylla detta med så mkt mera ord så ha det bara fint.
------


•Livet blir mycket lättare,
•Om du ler..

Dagens..

†Anne-Lie

RSS 2.0