Pippi klänning



bellas farmor har stickat en pippi klänning åt henne den är så fin:)

aj aj



jag hann inte ta nålar idag hos mamma det har varit fullt ös från elva då vi kom tills nu jag fick åka hem tidigare då bella måste i säng:) vi har fixat firman som mamma ska öppna i morgon skruvat möbler och garderober har vi roat oss med jag och mamma och Jenny medan killarna har byggt! bella har varit hos farmor Helena så vi skulle hinna fixa så mycket som möjligt:) min axel är död så jag försöker lindra det lite med koppning tills jag hinner ta nålar så det går över direkt! så träningen idag är ingenting att fundera på då rygg och triceps stod på schemat :/ åh längtar efter min tjej <3 hon och farmor kommer nog snart!

annars idag har jag och bella dammsugit skurat och dammtorkat hon har mest varit arbetsledare och retat Micke som hade sovmorgon haha <3


grön ansiktsmask!


jag körde bygg bilen idag haha inte ett motorstopp! nöjd!

Mys lördag

morgon vid åtta tiden sen frukost efter det gick Micke ut och tvätta bilarna och jag och bella tittade på film sen ville bella också gå ut så hon hjälpte Micke att tvätta bilen och lite lek i hennes stuga en timme fick vi ihop innan bella blev tvär trött in för snabb lunch sen sov hon i två timmar! mys jag låg och kolla på telefonen och fick ihop en timmes vila<3 sen lunch igen plättar mums:)

lite snabb mathandling också hälsade vi på Helena och bella fick sin hemma gjorda pippi klänning gud så fin den var :) stress hem för att Emmelie och Dennis stod på gården grillat till middag kaffe och surr även danne kom och grillade sen fick Bella sig ett bad och runt åtta somnade hon så jag åkte och tränade och sen skickade jag iväg Micke på fest ;) lite tjej serier i sovrummet på kvälls kvisten:)



film mys och lite internet shopping









lite trångt i stugan hihi:)


Fredag och Lördag träning

igår vid åtta blev det lår och axlar på nova! axlarna gick så där då min tennisarm gjorde förbaskat ont! men annars blev det ett bra pass :)

idag samma tid körde jag bröst och biceps snabbt trettio minuters pass så halva kroppen kommer vara öm i morgon:)






Veckan

jaha veckan sprang förbi i vanlig ordning jobb :-) jag vet inte riktigt vad vi har pysslat med i tisdags var vi på middag i nyborg hos Maria och Johan och Emma barnen målade med finger färg och badade innan vi åkte hem för att lägga bella :) igår hade vi Helena på kvälls besök och annars har det varit tidiga kvällar hela veckan:)

idag har jag jobbat nio till fem sen middag grillat med Maria och Johan och Emma och efterrätt jordgubbar med vaniljsås mums! barnen har lekt och tjurat och nu sittter bella i badet sen blir det kvälls träning och Greys för mig :)




i tisdag blev det en morgon promenad för mig när jag kom hem hade bella klätt sig för en promenad hon också:)



bella fick shopping pengar av mig ;)

jag bjöd på butterkaka på jobbet mums!


finger färgs målning :)







vi hade samma outfit igår ;)


jag hittade mina nya glasögon<3


fredags frilla haha




fredags mat <3

Söndags träning



igår blev det 35minuter rygg och triceps jag fick vara försiktig med axeln och armen som är lite paj men det gick bra ändå:-) klarade alla övningar galant så iveckan får jag öka :) wii!

jag är blå sen massagen på ryggen och bröstet ;) snyggt!



Kalas lördag

igår vaknade vi runt åtta frukost och sen åkte Micke och hjälpte kurt att bygga sen vid elva så komma mamma hit och vi packade in oss i bilen och åkte till Luleå för lite shopping och sen vidare till min kusin i boden för kalas för henne och bellas småkusin som fyllde ett år :) det var skoj och riktigt riktigt gott fika mums! vid fyra åkte vi hem och åkte direkt till risön för middag grillat och bastu bad för karlarna och bella skoj! sen fick jag mig massage och vid åtta åkte vi hem och lade bella men hon vaknade direkt danne kom förbi och då skulle hon vara med 'min dannen 'så vid tio somnade hon för natten och vi somna vid elva:)

riktigt kul dag:)







bella gick till Micke innan vi skulle fara , hon sträckte ut handen pappa bella shoppa så det var bara fram med pengarna;) hihi hon valde ett nytt paket med Pippi gubbar det ända hon inte har och sa bella köpa mina pengar <3 gois!



födelsedags tjejen en av dom <3




















vaken med hennes danne :) hihi

Det går framåt





lite biffigare med filter ;) det syns att fokusen på magen har varit låg! nu blir det ändrig dock i morgon har fått världens tennisarm så fick massage ikväll så då fick jag inte åka och träna :/ så nästa vecka får jag tagga fyra gånger istället!

Mys



nedbäddad i sängen en snus och senaste Greys <3

Sagt och gjort



- stoppa in tandborsten på toan! ( upprepas varje dag efterom hon alltid borstar i vardagsrummet) jag skrattade ihjäl mig när jag såg detta hon är inte dum hon ;)

Fredags gym



det blev ett trettio fem minuters pass med bröst och biceps på bröst press 20kg 4x12 wii!! nästa gång blir det att öka och sänk reps :) sedan ett gäng till bröst övningar och sedan djupa biceps sets skoj:) även trettio snabba reps för att ta ut det där sista ur musklerna;) bra kvälls träning

folie naglar

jag har några ark med nagel folie som jag har köpt för herrans många år sen så jag blev sugen att prova jag kan väl inte riktigt säga att det blev super snyggt på nära håll men på långt helt okej! men efter någon gång .är man nog lite bättre vana på det;-) efter två dagar blev jag less på fulheten haha










Happy

igår var det jobb i vanlig ordning efter jobbet gick jag mot hotellet för att möta upp Mickes pappa och pirjo för middag med dom super trevligt var det bella och Emma gick även upp för att visa hotellrummet stor tjejerna<3 sen åkte vi hem vid sju tiden och tog en dusch bella somnade runt åtta efter allt bus och en snabb utgång på gården för att titta in alla stjärnor gud så fint det var :)

idag var damen ledsen när jag lämnade :/ ont i mamma hjärtat men självklart fick jag bilder på goisen så det var lugnt :) jobb till fem sen snabb handling sylt och snus Hahaha sen hem och äta middag fläskpannkaka mums! vid sju tiden komm Peter och pirjo förbi för en kaffe och sur så kul:) lite tvättning och plock av hemmet sen en film nu ska jag sova är trött som tusan jisses!

puss












Down

Dom två senaste veckorna har det blivit lite träning bara tre pass! i helgen har jag varit för lat usch men till veckan blir det nya tag och nu ska jag börja träna på veckan och inte bara på helgen så man hinner så mycket som möjligt wii :) jag har redan börjat få ta pollenmedicin så nu kanske tungheten i huvudet släpper på det också :)

Lördag och Söndag

Vid lunch åkte vi och hämtade bella hos kusin Emma dom busade på och sen tog vi lite kaffe och fika:)

efter det åkte vi och köpte en present till mamma och åkte till risön för kalas jag tog en pn då jag inte är van att somna så sent :/ skönt sen blev det middag och en massa surr och bus vid sex åkte vi hem då damen vart trött och sen blev det lite renkött rullar och mys:)

morgon vid nio idag sen gjorde Micke pannkakor till oss till frukost och efter det städade i hemmet och vid elva åkte vi ut till våran stuga och började planera vad vi ska göra innan vi ska börja vistas där på helgerna och kanske i sommar även under veckorna:) wii! bella somnade i bilen på väg dit så jag satt och väntade tills hon vakna innan vi knatade upp till stugan det var oplogat så vi orkade inte köra fast;) sen åkte vi till risön Micke fixa lite med kurt och sen åt vi lunch och jag fick uttryckt några låsningar i ryggen härligt!

sen hem och jag och bella plockade lite till och strykte och hängde upp våra nya gardiner i vardagsrummet medan Micke fixade foder till dörren i förrådet :)

bella har precis somnat och nu ska jag måla naglar och se någon bra film :)Puss!



på kalas hos mormor :)











fika i stugan:)









Personal fest

Ifredags sov bella över hos kusin Emma hon hade slocknat vid sju och sovit klockan runt! alla blev förvånade då hon sover krassligt eller rättare sagt inte vill sova själv sen jag började jobba :) men hon hade haft det super hos kusin Emma hon åkte dit vid fyra så jag träffade bara henne innan hon åkte till dagis <3

jag slutade vid fem åkte hem piffa till mig lite och sen vid halv sju åkte vi till bowlingen jag mamma kurt Micke björn och Jenny hihi det blev god middag mums surr och två timmars intensiv bowling tävling jag fick bäst av alla på en omgång 145;) hihi men jag kom inte på att det var fel klot fören på slutet så jag vann inte allt det gjorde Jenny men riktigt skoj var det! sen åkte vi hem till oss och pratade på i två timmar och sen skjutsa jag dom andra till risön och somnade gott vid två tiden:)


















torsdagens



allt från h&m väldigt varierande även skorna jag hade den dagen var från h&m ;)

sova bort



just nu sover gumman hos kusin Emma i nyborg läggningen hade gått galant båda barnen hade somnat på någon minut och ja resten av natten fortsätter väl i samma täcken men lite väl mycket saknar jag våran gois <3<3 jag träffade henne sist vid lämningen på dagis!!

paket



lite nytt och lite som ska tillbaka till h&m alltid skoj med nya skor och lite andra plagg <3

Ben och axlar

det blev ett onsdags pass med danne lår ökade rätt bra denna gång körde sex olika övningar och sedan fem snabba axel övningar på det :)




12.03



tiden rusar jag jobbar hela dagarna myser med bella före och efter jobb och sen myser med Micke :) igår var vi på middag i nyborg och även kusinerna badade innan vi åkte hem bella valde!! att vara vaken till halv nio haha så hon skulle hinna leka med allting hemma också innan hon var redo för sängen sen blev det lite film mys flott och en tidig kväll för mig och Micke! idag vaknade vi runt sju bella och Micke lite tidigare sen fixa inför dagis och sen jobb hemma vid halv sex då jag åt middag och Micke och kurt kom hem efter lite jobb och bella har varit med mormor från två tiden :) skoj! bella har precis somnat så jag och min tränings man ska strax till gymmet idag står ben och axlar på schemat jag tänkte även hinna dra en liten solning typ i morgon kväll :)

Puss!

reklampelare



idag var det mammas mössa som bella skulle ha på dagis självklart fick hon gå med dubbla då min är alldeles förstor men nöjd var hon <3

Helgen

Jag minns inte riktigt vad vi har gjort? hm i fredags var vi på middag hos Mickes mamma mumsigt! en kvälls dusch där för bella och surr sen hem och sova och mys kväll för mig och Micke då jag skippa träningen.

i lördags var Micke och hjälpte björn att renovera så jag och bella hade en tjej dag vi gick med vagnen och handlade färg till mig hår och sen hälsade vi på min mormor och morfar efter det tog bella en 2.30h. vila och jag passade på att färga håret se lite serier och sova en timme själv mys :) sen lagade vi helstekt filé i ugn tills Micke kom hem och myste på jag tränade på kvällen och sen såg vi lite film :)

igår kom vi inte på vad vi skulle göra så vi började dagen men vecko handling och sedan åkte vi till Luleå för att köpa lampor till toaletterna och galon kläder dock hittad vi inga så jag fick köpa det idag i stället nu är det bara en till jacka så är bella vår redo ;)

sen lasagne till middag kvälls gym och mys i soffan framför Greys då Micke gick och lade sig :)





vi skyltade om i butike

n innan helgen :)
mumsigt glass hos farmor :)









söndags frukost gjort av mig ;)


blink blink mormor ;)

Välkommen regn och rusk



jag gick på lunchen och köpte nya galonkläder åt bella och ett par fodrade viking stövlar så nu är hon redo för vårat tidiga vår väder :) härligt!

Fredags jobb outfits





Bella och jag i fredags klart gumman också ville fota sig när hon ska iväg på dagis och mamma på jobbet :) alltid innan vi åker på morgonen går hon och speglar sig och ser hur kläderna ser ut och sen när ytterkläderna är på så går hon och speglar sig då också - mammas tjej helt enkelt ;)

Det vackraste jag vet



underbara dotter <3

ny färg



igår gick jag och bella på Coop och köpte lite färger jag skulle även kasta i en svart färg men det blev bara brunt får se vad jag ska göra med den svarta en ombre eller underhåret eller något ;)






Helg träning

Ifredags fann jag inte motivationen att gå till gymmet så det blev två dagars träning i veckan :) igår körde jag igenom ryggen och triceps bra flås och ett bra pass! idag blev det trettio minuter bröst och biceps pass jag ökade på maskinerna i bröst yey och körde mera korta biceps övningar kul!! nöjd över helgens två pass! :)






färga

 
Nu har färgen börjat mattas ut ordentligt eller egentligen för typ två veckor sedan har det börjat att bli mera koppar fast även har jag lite skadat hår som envisas med att bli blont :/ hihi jag älskar det röda men är så klart less efter 5veckor så månne vad jag ska hitta på nu jag är grymt sugen på att kila in på Coop och köpa lite färg men sanna skulle döda mig ;) haha! och sen är jag sugen på att bli blodin men jag lovade sanna så jag får nog hålla mig till det mörkare hållet. jag är så sugen på en svart ombre med brunt jag fattar inte varför jag har snöa in mig så på ombre nu haha! liknande detta fast lite mer brunt. hm och klippa av håret jag skulle ta köks saxen igår men kom på att jag färgar nog lite först innan jag klipper mig :) ge mig tips på något kul att göra med håret!

Onsdag

Bella är 2 år och en månad jisses!! stora tjejen hon har varit på dagis och efter att hon slutade kom hon och hälsade på mamma på jobbet gois <3
vid lämningen i morse var jag tidigt så. det blev lite surr med fröknarna bella var fast klistrad i Monicas famn hela tiden <3

sen arbete till fem på lunchen sparang jag in på chili för att köpa en jacka men den var otur nog inte lika snygg som den var tidigare så jag kompenserade det med lite på fyllning i mitt HM paket jag har fått tre paket nu fast det endast skulle vara två leveranser idag kom tex ett ynka linne haha så nu ändrade jag inställningarna så det blir ett paket nästa vecka och ett i början på april :) wii

Middag hemma bus och lite plock i hemmet bella och Micke har duschat i vanlig ordning då hon råkades få en liten bula då hon slog huvudet i draperi skenan haha det såg lite kul ut men det borde nog svälla ner till i morgon hon grinade knapp så det var nog inte så farligt :)

sen har jag roat mig med att kolla igenom alla kläd sidor och halv sett på film :) nu sova i morgon jobb och lite solning står på schemat och se serier jag har ännu inte sett dom två sista avsnitten av hart of dixie :/










Ordning och reda

Igår städade jag i min garderob med tröjor det var verkligen på tiden!


Det börjar vara dags att låna en av Mickes garderober nu ;)

Måndag

Morgon halv stress bella ville inte riktigt säga ja idag ;) så nej mamma nej inte den tröjan nej mamma vill inte klä på mig vill inte borsta tänderna mm det var inte så att hon inte ville på dagis utan bara att hon var på våga vägra vad mamma säger humör, men det gick bra ändå jag klev in på jobbet precis när jag började och slutad klockan fem i vanlig ordning hem och äta middag och sedan åkte jag och Micke och solade och bella var med farmor Helena jag somnade även i solariumet oops så när det slog av skek jag till. haha

sen lite fika hos Helena hem och duscha hela familjen bella somnade vid åtta och jag och M tittade på någon formell ett film den var riktigt bra faktiskt typ race eller något sånt hette den kanske??

nu ska jag tjuva bellas surfplatta och spela lite arga fåglar och kanske beställa några skor från Nelly :) Puss!





Nya dörrar



Vi åkte en snabbis till Haparanda idag och köpte nya innerdörrar bella var hemma med farmor och jag och M tog oss en två och trettio mins tripp det blev nya vita fina innerdörrar åh jag är så nöjd huset känns mer luftigt och stort och ljusare! :) Vi kom hem och det börjades kapas och skruvas upp och vi blev klar riktigt fort så nu är det nya dörrar över allt :)

Rygg



Det blev en timmes kvälls gym med danne det blev rygg med lite mer övningar samt biceps och 135 crunch på halvboll! klappar på axeln :) orken var i topp så. kul!

igår kväll var jag också och tränade efter ett bad och en bastu samt middag hos mamma så när vi hade åkt hem och lagt bella körde jag ett bröst och triceps pass det blev det vanliga upplägget och 20kg bröstpress 4x10 wii skoj :) sen gjorde jag dips i maskin vilket också var en utmaning jag brukar alltid avsluta med 50- 70 dips på bänk men nu blev det i maskin i stället :)

helt klart nöjd med helgens träning :)



Happis

Idag vid elva åkte jag och mamma och bella till Haparanda för shopping jag köpte endast en prydnad och en tapet som jag ska göra lite tavlor och möbler av och b fick av mormor ett par foppa tofflor i super fin färg jag tänkte köpa i somras men blev för snål men nu var dom på rea samt fick Bella sig en rosa pläd! :) jackan jag skulle ha fanns inte på vila så jag får köpa den i Kalix mamma hittade en massa kul för hon ;)



klart man ska spela innebandy på stadium ;)

Fredags ben och axlar



det blev ett 40minuters kvälls pass igår på nova jag körde igenom benen 5övningar och sen en massa axel övningar :) härligt!

RSS 2.0