Hela överkroppen



det blev ett lunch pass på nova idag då jag körde igenom hela överkroppen endast benen lämnade jag! skönt att jag börjar få en rutin igen hoppas den håller i sig :-)

ÄLSKLING



josse fotade barnen förra veckan och detta en bild på Bella <3

Mitt i veckan

Igår medans b var på dagis passade jag på att städa dammtorka dammsuga och vaska! tipp topp rent blev det men det ser ändå ut som ett bomb ned slag idag??
sen hämtade jag Bella runt två damen hade blivit väckt på dagis så efter två timmars bus här hemma tog vi en pn problemet var att Micke inte var hemma och vi vaknade halv sex!! jisses så det blev pizza middag Micke kom hem just efter att vi vaknade sen mys och bus Bella ville sova vid halv åtta så vi lade hon :-) kanske bara att jag råkade väcka hon så hon blev klar vaken efter många om och men somnade hon just efter tio och vi tog sovmorgon i morse och åkte till Dagis till tio i stället :-)

jag har hunnit träna umgås med Emmelie och hämtat Bella tidigar då hon inte sov på dagis hehe så nu städar och plockar jag lite och Bella har sovit i 40minuter antar att hon vaknar snart:-) då blir det middags lagning och sen vill jag baka lussekatter men måste åka och handla!

puss!



härligt morgon igår

Bella hade haft frisörer på dagis igår <3








Rygg axlar triceps

efter lämningen av Bella åkte jag till nova för ett rygg axlar triceps pass ! ca en timme körde jag och lade fokus på överdelen av ryggen! härligt :)




Måndag & Tisdag

Igår var det morgon vid åtta mys och bus runt tolv tog vi en nap i en timme sen mera bus här inne lite barnis :-) Bella hjälpte till att laga lasagne med mig och sen blev det go middag när micke kom hem från jobbet, sen blev det gym för mig en snabb kaffe med Helena och sen åkte jag och Micke och solade vi kom lagomt hem tills Bella hade badat klart och då blev det nattning lite surr med Helena och the hungergames titt :-)


Idag vaknade vi kvar över åtta jag snossa alarmet tills Bella vaknade jag hade ingen stress i morse :-) sen frukost och iväg mot dagis det gick bra och lämna sen mot nova för träning, hem och duscha fixa mig lite och efter lunch kom Mia och Therese förbi på kaffe och surr riktigt trevligt! sen gasa och hämta hem Bella klä granen äta middag och busa lite hela familjen medans Bella och Micke duschade passade jag på att bädda rent i sängen <3 härligt!

nu blir det lite solsidan och ikväll nya hart of dixie <3 favvo serie!







mysis <3







Pynta granen

Idag innan middagen kom granen upp :) lycklig mamma och lycklig dotter! när jag hade börjat stoppa upp några kulor så sa Bella - jag stoppa också hängde hon upp en kula och var över lycklig att hon lyckades! så då hängde vi ihop jag uppe och hon nere det blev ett gäng kulor på samma gren men det var bara sött <3














Benen

Det blev ett morgonpass innan klockan tio var jag klar! härligt :)

det blev Ben ett tiotal övningar och sen mage med fokus på stabilitet! i morgon blir det ett pass igen :-)






gym och sol

det blev ett 35mins pass efter middagen bröst och biceps :) och jag bokade även in ett teknik pass med instruktör till på söndag för att få bättre teknik i vissa övningar känner att fokus på armar och rygg är något jag vill kolla igenom så det ska bli skoj! :)

efter gymmet blev det hem och dricka kaffe och sen åka på suntan och sola rören var super så jag måste en gång till i veckan! :)






Weekend

I fredag blev det fotografering hos Emmelie, Josse kom och skulle fota barnen dock var dom väl inte så sugen så vi fotade Emmelie i stället;-) hihi

sen gasa hem för att äta taco middag och även Morins kom och åt! smarrigt! sen blev det efterrätt skjuts av pappa på firma fest och film mys :-)

i lördags åkte vi på kalas på morgonen hos Maria och Johan bus för barnen fika och surr sen hem och kasta Bella i säng både jag och Micke vilade lite sen kom Björn och Jenny det blev middag surr och efter Bella somnade åkte Björn och Micke till Nyborg för badtunna bad :-) jag och Jenny hade tjej kväll med satc maraton och flott :-)

igår blev det morgon vid åtta sen frulle och jag gick ut på en prommis efter lunch åkte vi till risön för att hälsa på hos mamma som har varit utomlands :-) lunch massage akupunkturnålar och middag blev det sen hem och fixa lite och vid sex somna Bella och jag åkte till pappa en sväng:-) sen hem och se på film och stupa i säng:-)


























Promenerar i kylan







femtonminus soligt bitande kyla! underbart!

Mor&Dotter




Lite pynt

Fixade lite i köket igår måste hitta nya gardiner och lite små krafs :-)










Härligt

I tisdags vart b på dagis till halv ett hon ville inte somna på dagis så jag och Emmelie hämtade hem henne då vi skulle på kalas senare på dagen så var sömnen viktig! :) Sen lite surr efter middagen åkte vi till Elin och Fredrik på Fredriks kalas massa gott fika och surr gissa vem som blev överlycklig när dagis fröken monja (Monika) Elins mamma kom! men hon började funderar lite om vi skulle lämna henne där när matte och Hilda kom med sin bebis då blev hon förvirrad ;)

b klarade av att vara borta till sju men sen däckade hon i bilen och bara på med pyjamas och sen somna om hemma :)

igår var b på dagis nio till två planen var Haparanda med Emmelie men vi struntade i det, jag fixade lite här hemma :) massa bus efter dagis en sväng förbi mormor och sen God middag mys och serier mys med Micke på kvällen <3




















försökte vara duktigt och fixa bilen det gick så där;-)






KÄRLEK

Igår - gud var mitt hår har blekts...
 
Nå väl nu hämta en nyckel sen köpa en stock snus sen hämta b från dagis och efter det gasa ut till risön, för att sen komma hem och laga middag och sen kanske skjutsa en släkting till sunderbyn. Jisses det blev mycket nu.. Och jag glömde helt bort att äta lunch idag ! UNDERBART !
 
CAIOO
 
--- först kanske jag ska ta på mig en bh så inte pattarna hänger ner i golvet..
 
 

H&M

polos 2st för 50kr rea, Leggings / långkallingar 75kr rea.

Hemtex inredning

Ljusfat 89kr, Två pack pippis 99kr, Skridskor i trä 39kr st, Bambi 149kr.
 
Åh äntligen hade dom en massa fint på hemtex vi är in där titt som tätt men har aldrig hittat någonting men nu gjorde vi det :) GLAD har presentkort i massor där ! Så när det inte blev happis idag så blir det nog nästa vecka så då ska det shoppas av presentkortet !
 

Ny shoppat

I helgen blev det luleå och för 2-3veckor sedan var vi också där så Bella har fått lite nytt i garderoben sin :)
 
 
 
 
 
 
 
Handskarna är mina 30kr dollarstore.
Mimmi tröja 129kr, Byxa 79kr från H&M
Pyjamas 149?kr från H&M, Stickad tröja 50kr rea från Lindex, Strumpbyxor 30kr Dollarstore.
Täckisar everest Stadium 180kr Rea, Mössa 100kr stadium rea, Handskar 59?kr H&M.
Fodrade foppa 50kr GKs, Rosa vita vinter skor 149kr Skopunkten, Halv vinter fin skor 149kr skopunkten, Uggs 99kr från Barnenshus ( barnensland ) Name it.
Pyjamas 169kr H&M.
Mössa 79kr, Handskar 29kr från H&M.
 
 

 
 
 
 

Höst dille

Ja som jag har skrivit så är det lääänge sen jag bloggade från datorn närmare bestämt i slutet på augusti.. Så alla bilder från kameran har jag inte visat åt er endast från telefonen..
 
Iallafall märker jag att i höst har jag haft något litet dille att fota utomhus typ solen ! hehe så slänger in några bilder..
 
 
 
 
 

den senaste veckan

Förra veckan blev jag sjukis och det gick över mot fredagen :) städade lite och sov medans b var på dagis var på stan med Elin och lite sånt :)

i fredags blev det middag med meya och oss Björn och Jenny var barnis åt meyan :)
sen i lördags blev det en Luleå tripp visar i morgon vad vi köpte tänkte för en gångs skull blogga från datorn det är väl bara 500bilder på kameran...
sen på lördag kväll kalas hos Mickes Farmor och bus med kusin Emma :) <3

igår gjorde vi inte så mycket jyrade på här hemma plockade fram julkartongerna började pilla lite uti det sen hade vi födelsedagsbarnet Maria Johan och Emma på tre rätters och bus sen nötte vi solsidan vi har aldrig tagit oss tid att se det så vi såg 8 avsnitt innan vi lade oss :)



åkte vagn hem från dagis med Elin kul!

mm apelsin!


Bella fick en ny aktor i veckan- nöjd tjej!


titta i kors <3





hos Elin och syr gardiner och tittar på hästar och fikar <3


varje gång vi kommer hem ligger silver i bädden i hallen och Bella går fram och goar honom <3






Donald mat mums!









inga planer - måndag



på att stiga upp alls idag känner jag <3

Miss

Vi / jag köpte lite grejer på Hemtex idag! jag blev sugen på en lampa men antog att den var jätte dyr vilken miss då jag kollade hemsidan precis för jag blev sugen på en till Bambi!



hm måste till Haparanda jag har faktiskt flera hundra i presentkort där;)


Bambi vill bli två<3

Nya gardiner





före

idag åkte vi till Elin och sydde Bellas nya gardiner Emmelie köpte tyget åt oss igår och Elin lånade mig hennes symaskin :) super snällt <3

Direkt vi kom hem kastade jag upp dom jag är så nöjd!








Gardinerna

Wi idag ska det sys gardiner Micke fick hjälpa till att klippa igår det kan hända att... ja ni alla som känner mig vet hur fruktansvärt sämst jag är, på att göra någonting överhuvudtag rakt så tur man har en sambo som kan sina grejer ;)

får se om vi åker nu från morgonen till Elin eller efter lunch :-) först och främst ska jag kliva upp ur sängen och ta tag i frukosten!




Gnälla

haha då blev jag sjuk igen ont i halsen i tisdags kväll så igår sov jag hela tiden b var på dagis och lade mig nio på kvällen och sov till åtta i morse jag har ännu lite ont så nu efter att jag har dammsugit hela huset blir det att halv sova i soffan innan hämtning :)



sötisen innan dagis idag <3

12nov2013

Bella tjuv sov i morse halv nio väckte jag henne! och bestämde Rätt snabbt att hon nog får följa med till Sunderbyn planen var att åka och hälsa på min farfar igen men det gick inte pga att dom gjorde något ingrepp i morse! så i morgon kanske eller torsdag vi får se vad som händer :)

så då gasade vi iväg mot dagis Bella blev himla sur när jag ändrade mig att hon skulle med till Luleå så jag mutade med en traktor ;) hon ville ju till Monica! men tio till två hann hon vara :) nöjd tjej!

jag passade på att träna handla och måla naglarna när b var på dagis sen åkte vi och hälsade på morfar och mormor och sen hem och göra middag! jag har fått så grymt ont i halsen nu på kvälls sidan så sjuk igen? yes! immunförsvar köpes!! så jag tog mig en vila efter middagen och sen lite bad och häng nu ligger jag i sängen och ska sova så jag slipper ha ont i morgon peppar peppar :)



















Mama Anni komma och leka snart?? <3

Benen och magen

efter den sena lämningen av Bella åkte jag hem hämtade träningskläder och körde till gymmet det blev Ben och mage två övningar skippade jag på benen då det var cirkelträning och dom maskinerna var upptagna hela tiden :) härligt! om det inte blir Luleå i morgon blir det morgon gym igen :)




Farsdag

Morgon klocka åtta och fix innan jag Pappa och brorsan skulle åka till Sunderbyn för att träffa min biologiska farfar jag har inte träffat honom på 12år så det var ja lite konstigt och ledsamt, han har cancer och i veckan får han svar om det går att göra någonting mer eller inte, eftersom vi inte har haft någon kontakt sen jag var liten så är han egentligen en främling till mig fast jag känner ändå att det känns tråkigt jobbigt m.m att nu har fått träffa honom igen men jag är glad att jag har gjort det :) konstigt sånt där!

sen blev det lunch och en sväng på storheden jag köpte en snöräv åt Bella plus lite pennor sen hem och äta middag och mysa med Carro sen blev det bus och bad för b och kvälls mys för mig och Micke <3



kolla in traktorn mamma pappa titta fin aktor skrek Bella <3






beslutångest ;)




älsklingen <3

Fredag och lördag

jaha nu tjorvar appen igen.

I fredagar vaknade vi vid åtta sen åkte vi klockan tio på stan med empan sen blev det fika och lunch i gallerian med henne och Dennis :) mums! Bella ville ha tårta men det slutade med att hon åt upp min biskvi i stället.

sen hem och lägga Bella surra med empan när hon åkte hem så gick vi ut och skottade gården efter ett tag började b att rymma ut på vägen fast jag lyckades ändå skotta allt samtidigt som jag jagade henne hihi

sen middag med Björn och Jenny och mamma kom för att mysa med b och då åkte vi på husvisning Björn och Jenny letar hus sen hem och se film och mysa :)

lördag sovmorgon till halv tio och sen frukost och lite morgon mys vid lunch åkte vi till Mickes mamma för lunch och fika och sen en snabbis på stan, hem och fixa middag då vi bjöd pappa på en för tidig farsdag middag och fika :) mums!

sen åkte vi på kalas till Mickes morfar och hem och kasta b i säng och mysa :)





fika mums!

wow en traktor kör förbi <3










b matar mormor med fetaost som hon inte riktigt älskar ;)





sova med handskar är grejer ;)




b har fotat då hon har tittat på Pippi <3

pappa och Bella <3



på kvälls kalas
utslagen tjej

New



jag fick en idé jag hade en mörk färg hemma och kom på klockan nio på kvällen att jag skulle försöka göra en liten ombre! resultatet blev faktiskt bra för att bara kladda lite här och där :)








Älskling



Det bästa vi har gjort <3

Tisdag - Torsdag

I tisdag var det dagis nio till ett jag och Emmelie hämtade goisen vi hade varit och ranta runt lite :) Sen ut till byn för lite snabb bus innan vi åkte hem :)
middag för två då Micke skulle med firman på bandy och sen läggning och lite serier plus en hårfärgning för mig ;)

onsdag dagis nio till två jag och Emmelie käkade lunch på Kina och kollade lite presenter sen blev det hem ute bus lite middag och kvälls bus : ) jag kommer inte riktigt ihåg ;-)

igår var damen nio till två på dagis det har gått super hela veckan för henne på dagis :) duktig tjej jag städade och bakade innan hämtning sen åkte vi på praktik på morfars jobb jätte kul! och sen hem kasta i sig någon middag och sen kom Morins hit och fikade och busade sen åkte vi och stor handlade mat och hade glögg mys med Mickes mamma lite kvälls film och mys :)




































Städa

Herre jag har städat i tre timmar dammsugit torkat alla lister dammtorka skurat städat toaletterna och golvbrunnen usch! tvättat och slagit igång en diskmaskin! nu ska jag baka innan damen ska hämtat från dagis :)




Fixa

jag känner att jag måste fixa här hemma! extra rummet som jag renoverade för ja är det en månad sen är ännu ett skrotrum!! hyllan vi köpte på Ikea kastade jag bara upp allt i för att få bort dom tidigare hyllorna så i veckan måste jag verklige fixa till där och hitta en liten soffa ;) kanske måste köpa en vit som Emmelie hehe det skulle Micke inte gilla!

och sen fixa lampor nog för att jag kräver att få julpynta i helgen men det behövs ändå nya lampor!
jag får skicka i väg Micke och Bella på en hel dag i helgen så jag kan fixa lite och kanske att jag börjar måla om i Bellas rum? hm det tål att funderas på.



mörk bild, jag ville ha en stringhylla men Micke tyckte dom var fula så det blev denna från IKEA! älskar den jag måste nog ha en i bs rum också :)

Söndag och måndag

vaknade runt tolv igår himla skönt när vi somnade efter tre! sen hämta hem Bella jyra lite hos mamma och sen åkte vi och tittade på en lekstuga åt Bella som vi köpte :)
sen åkte vi på middag och åt palt och andra gången jag åt det och det gick ner! :) Sen lite fika och hem och fixa lite i huset ni vet plocka till och sen lägga Bella :)
film och serier för mig då Micke somnade tidigt :)

idag vaknade vi vid nio Emmelie kom hit och mös på Bella fick hem lekstugan och jisses vad duktig Johan är på att köra traktor! sen kaffe och sur med Emmelie som var här i några timmar mys med hennes bebis i magen <3 min bebis hehe ;) ut och leka i stugan hann vi i en timme härligt med lite snö Bella var riktigt nöjd med den! <3 och sen kom min moster förbi en sväng och sedan Elin :) middag och bus med b jag har plockat in all tvätt och sånt Bella somnade sju så nu ser vi på film :)


nu försätta Se filmen :)




i morgon dagis för b så jag tänkte städa lekstugan eller åka till empan hon och bebisen lockar nog mer ;) hihi
























Lördags fest

i lördags blev det middag med Maria Johan Emma och Helena grekispyttipanna tidigar på dagen var Hugo och Dennis förbi :) Sen åkte jag och Maria och lämnade Bella hos mamma då Micke var ut och jag var på fest hos Mia som fyllde tjugotreår eller kanske trettio? hem vid elva då jag körde dom på krogen och sen Micke brorsan och Johan till krogen sen blev det lite serier och köra hem brorsan och sen sova :)










jag tog en peruk men fick ont i huvudet direkt så det blev ingen av det ;)









Mia gick all in <3

Fredag

Morgon halv tio oj jisses vad skönt! frukost och fix sen vid lunch tog Micke helg så jag åkte på stan med mamma och mormor stor handlade på Coop osv sen hem och då kom Farmor och Emma barnen busade och tittade på Pippi åt mellis osv :)
sen åkte vi till Nyborg till Maria och Johan och Emman för att äta middag vi grillade oxfilé och dom lax super gott sen efterrät hem och lägga Bella efter det tittade vi på en film och Micke gick och lade sig för ett tag sen så jag har precis sett veckans Greys och ska nu se ett gossip Girl och sen lägga mig :)


är mamma barBent ska Bella vara det <3


fredags fixad!



<3


mys kusinerna <3





I Love






RSS 2.0