Söndag

Jaha det går ännu inte att ladda upp bilder är det barar jag som har det problemet? Det är så tråkigt att bloggs utan bild..

I Alla fall söndag idag micke har stigit upp tidigt och skottst snö och just nu är han och hjälper emmelie och Dennis på starren och sen ska vi åka till seskarö på syrrans 7 års kalas :) 

Jag och bella städar och tvättar här hemma och plockar till lite huset är alltid upp och ned känns det som :/

Nå väl ska leta upp varför jag inte kan ladda upp bilder nu. Pusskasst

Jag kan inte ladda upp bilder här på bloggen just nu så då är det inte kul att skriva.

Lördag idag bella har precis somnat i tältet så jag måste väcka hon för annars kommer hon inte sova i natt :/

Annar så är lill damen lite snorig dessa sjukor alltså att dom aldrig ger med sig !! :( bella hann i alla fall vara frisk i tre veckor innan hon blev sjukis.

Jag har just nu ett jätte sug för att göra om allt i inrednings väg. Så i stället roar jag mig med att fylla en shoppingbag på hm ;) hihi fast jag ska inte beställa då det snart blir massvis med shopping:)

Puss 


Tisdag

Inatt har damen valt att vara vaken och trotsa efter 1.5h gav vi upp och lät hon se på tv tills hon somnade om efter en massa tjur och skrik tummen upp på trots åldern! 

Vid tio åkte vi til dagis och vid tolv började jag jobba dagen gick fort och sen blev det middag i nyborg :)Kalas hos kusin Emma


myser


Hemma hos pappa så här på kvällskvisten :) 

Selfie kamera


Jag är något nöjd med min nya telefon och dess kamera :) 

mössa <3

I helgen köpte jag denna mössa <3 i love it! 
Nu ska jag börja bege mig mot jobbet. Då bilen är på lagning så får jag allt promenera dit fast det är - 23 grader snark!! 

RSS 2.0