Torsdags planer



Bella vilar och jag ska läsa , sen till mormor och morfar och sen frissan för mig, middag och sen måste jag baka bullar idag och Moccarutor sen måste jag hinna på nova !

så ser den dagen ut förutom sovmorgon till nio och sen har jag och Bella dammsugit Bellas dammsugar gick sönder så den ska jag reklamera! ja det var väl allt

puss!

flickrum



vårat rosa flickrum som vi sover i känns ja Rosa jag har så mycket renoveringstankar i huvudet men vet inte alls var jag ska börja! byta tillbaka rummen? måla och fixa det rosa rummet, byta hissgardin, renovera om alla rum haha, köpa ny soffa och ändra om i vardagsrummet, ja jisses det är körigt i hjärnan nu! så jag börjar med att fortsätta irritera mig på det rosa rummet! jag kommer nog snart på någon bra plan!

Söndag - Onsdag

i söndags var vi och rantade hela dagen först hos Mickes Farmor och farfar och sen hos Hans mamma :) skoj!

i måndags var min Mormor barnvakt åt Bella medans jag gjorde några ärenden på stan sen hem och Powernapa i två timmar skönt! sen har jag glömt vad vi gjorde hahahaha

igår var b på dagis och jag var på några arbetsintervjuer och har fått jobb / praktik / utbildning super skoj! det känns helt rätt jag börjar redan på måndag :) yii

sen hämtning av Bella klockan tre lite ute bus med Micke som skotta snö och åkte pulka med gumman jag älska att bara sitta och titta på när dom gör saker ihop det är en sån underbar känsla i mamma kroppen <3 det finns ingen bättre pappa förutom så klart min egen dom ligger på delad plats <3 tur jag fann min Micke! oj blev lite kärleksfull där mitt i allt hihi

idag har Bella varit hemma från dagis jag trodde hon hade möjligtvis magsjuka men det var någon reaktion av gårdagens starka middag så vi fick husarrest från dagis i 48h just in Case vilket är toppen att dom har hårda regler :)

annars så har vi myst på kollat film haft mormor på besök <3 och vilat Bella sov och jag läste mys :) sen kvälls träning för mig medans Micke och Bella var till farmor Helena på besök :)

gumman somnade vid åtta så jag och Micke har just sett klart en film och nu ska jag läsa några sidor i breaking dawn
puss och godnatt!
















Tyngre pass



idag blev det ett explosivare pass med dubbel eller mer i vikt och 6-8reps! super skoj att se att jag fegar lite med vikterna annars jag tänkte köra detta upplägg i veckan och sen som vanlig tre veckor och sen ett tyngre upplägg ja ni fattar :) får se hur benen mår i morgon med 25kg extra i vikt ;) det blev tre Axel övningar också då jag stressade då Micke skulle hämta mig men han var sen så jag hade hunnit min sista övning också men får lägg till den under morgondagens ryggpass :)

kul att göra lite nytt i alla fall :)
älskar träning <3

Något jag måste prova



plus att byxorna skulle sitta fint i garderoben

Ge mig!



<3

gillat



efter en dusch så är det som är målat utanför borta :) älskar färgen!

Fredag och lördag

igår var var jag och gumman hemma fram till efter lunch då Micke slutade då bytte vi hemma roll och jag och Elin åkte iväg till furuhedsskolan för att lyssna på Laila bagges föreläsning :) den var intressant och några konkreta tips fick man :)
sen hittade vi vår gammal handels lärare och surra på i 1.30min med honom och en till läraren super skoj :)

sen hem och trycka semla med pappa och fia och dricka lite kaffe efter det blev det en sen middag och en tidigt kväll för gumman :)

idag har vi bakat lite från morgonen jag har varit och tränat sen har vi fixat i ordning för middagen med Maria Johan och Emma oxfilé och potatis sallad lite cider och butterkaka till efterrätt tipp topp jag är så mätt så jag vill spy! :) dom åkte precis hem så vi har lagt Bella just inte ville hon somnade när hon och kusin Emma busade och bråkade hehe! trevligt kväll har vi haft <3












bebis nummer två! hehe nä matkoma och lite uttryckning av magen ;)






Lördags träning



vid tolv åkte jag till nova för en timmes träning det blev rygg biceps och mage samt vader! biceps körde jag helt slut på och magen vara ännu öm sen mina hundra situps på halv boll tidigare i veckan :) jag lade på lite extra övninga på ryggen och ökade vikterna så kul! :)


älskling




Träning



det blev ett bröst triceps och 100 situps på halv boll på gymmet idag :)

snabbt pass med många övninga på bröst wiho så skönt!

sen hem och stress duscha då Emmelie stod på gården och skickade 10sms! phu nu en sväng på stan :)

Present



jag förstår inte alls vad Emmelie gjorde för pik på lilla kylskåpsmagneten?
<3 tack gumman!

två för en

jag kunde inte hålla mig!


tisdag

morgon möte på af sen packade vi in oss i bilen och åkte till Luleå och shoppade lite toalett artiklar och en pyjamas åt mig jag är så frysen :/ och tshirts åt Bella :)
sen hem och träna för mig och efter en dusch åkte vi till Nyborg och hälsade på kusin Emma lite kaffe fika och bus sen hem och lägga Bella och jag passade på att städa och plocka till medans Micke var och sola nu ska vi se nya hunger games och äta apelsiner mums! :)














nya pyjamasen :) mys!


Låren och axlarna



efter 15 uppvärmningsreps i liggande benpress så dog mina ljumskar! UNDERBART Jag körde på ändå och lastade på 60kg och körde mitt vanliga pass med ökade vikter efter benen var igenom körda så skakade dom en hel del haha jag började få träningsvärk redan medans jag körde axlarna och ja ljumskarna gjorde så jag knappt kunde stå... suck!

axlar körde jag med extra övningar än dom jag fick från kurre så nu är jag riktigt slut ska bli skönt att slå igång en film och mysa :)

gym i morgon medans damen är på dagiset och jag har varit på af!

Äntligen



fanns lamporna i denna färg på rusta! så nöjd jag har ingen aning om vart jag ska ha dom riktig jag och Micke klurar på var vi ska hänga dom :) kanske att jag skulle ha köpt ett paket till hihi

mot Luleå



Bella fick bli hemma från dagis idag då Micke var sugen på en Luleå sväng ett snabb möte för mig på af kl tio och nu passerar vi precis Bodenkorsningen :)

jag har sjukt mycket hushållsartiklar som behövs inhandlas halv tråkig men välbehövligt :)

Ny färg

ikväll har jag varit till bästa Sanna på basement och färgat och klippt till håret :) nöjd i vanlig ordning är jag, det är lite svårt att få det röda på bild ska fota lite bättre bilder i morgon:)








Älskade barn




mor och dotter




Varmt och skönt





när termometer har visat konstant -20 denna vecka så är det skönt att ligga inne framför den här :)

Bella är ännu snorig och hostig och i morgon är det en vecka sedan hon var ut ur huset så i morgon tänkte jag ge oss ut på en lite promenad jag är i behov av friskluft och röra på mig så fast jag ännu är lite seg i kroppen så måste jag åka till källaren i morgon och köra ett pass! träningstarmen skriker! kanske åker på dagen och tar med mig b får se om hon är sugen på det sist vi skulle när träna sa hon prompt nej och vägrade komma när klä på sig kanske jag har mer tur i morron ;)

annars så har vi städat huset idag väldigt välbehövligt för mitt psyke jag har inte orkat då jag ännu är seg men idag slog familjen på stort dammtorka golvlisterna dammtorka dammsög skura och städade toaletterna tipp topp :)

i morgon ska jag beställa gardiner det är ju bara vadå 9månader sedan vi bytte rum med Bella och vi har ännu inte haft gardiner vi kan bara ha hissgardiner då vi har monitorn i fönstret men i morgon då tar jag tummen ur!

nu ska jag nöta två tre timmar New Moon boken och sedan sussa!

lite bilder från veckan kastar jag in :)


ny overallen förra torsdagen ;)




























blogg av Bella

ljuskällaggg.tjia .väl,?517111
921




En dusch



grön ansiktsmask, mjölk av Bella i håret det snygga där på höger sida ( vänster på bilden kanske) jag ska försöka duscha bort denna sjuk en gång för alla sen ska jag tvinga Micke att plocka mina ögonbryn dom ser hemska ut!

Närblevdusåhärstor?





jag fattar inte!

-



idag ser det bättre ut :)

Inspiration



jag hittade denna bild på fb tyvärr hade mitt vanliga svarta lack torkat och ja Micke målade lite tjockt men det blev bra ändå :) måste investera i ett nytt svart i veckan :)





efter en dusch är allt som har kladdat utanför borta;-) hihi

Ärligt

Fan vad det är synd om en när man är sjuk! feberfrossa sen fredags natt kl tre jag mådde inte bra och sov till klockan fem igår tog en snabb dusch kl tre och somnade om på soffan sen kom vi på att vi skulle sova inne i vrummet medans vi bar in alla saker plus en sovande Bella fick jag en hostattack så jag kräktes upp det enda jag hade ätit tid sju tiden två smörgåsar och en bulla! mysigt!! sen efter en timmes bök bar vi in allt i sovrummet och somnade halv elva Bella har sovit hyffsat bra i natt och kanske bara har vaknat fem gånger så klockan nio när hon vaknade i morse steg även jag upp :) jag har precis vaknat efter en timmes pn med Bella, hon somnade visst om efter de hostattack och jag ligger i sängen och svettas ihjäl och är hungrig som bara den!















- förresten är det jäkligt jobbig att ha hosta när man har sjuk träningsvärk i magen så varje gång jag släppte efter och hostade ville jag bara då så det var lika bra att hålla sig ja förutom när jag hostade tills jag fick spy därför ska man aldrig släppa efter och hosta hehe!!

Gud så positiv jag är då jag är sjuk inte

Karlsson mys



mamma och Bella mys!

nu har jag precis lagt hon och lade mig själv i soffan med flott och se friends Whit benefits så bra! får se dom två senaste dagarn har vi fått lägga oss med b vid åtta så jag hinner kanske se en timme :) Micke är på bandy med firman :) puss!




Träning



rygg biceps och köttning av magen blev det efter middagen med Danne! jag är redan öm i alla tre kroppsdelarn :)

Kaffe



Imorgon ska jag köpa hem några sånna här kaffe (burkar?? muggar) mm så goda!

Idé

Bellas två års present kanske blir en sån här ;)



Mitt nästa projekt



blir detta rum golvmattan är ny (sen ett år tillbaka) och gardinerna sydde jag i helgen men väggarna taket spegeln som jag tänker ha kvar och handfatet ska fixas till lite! hihi månne hur mycket Micke älskar mig ;)

23år och grön!





när man fyller 23 blir man lik grinchen :)

23års Dag

Idag fyller jag 23 år ung:) gumman fick hosta i natt och nu efter hennes nap har hon fått feber och är hes :/ gois så nu mys med barnis på tv!






Gym

Jag har pajjat min ljunske i vanlig ordning.. Jag trodde att dom skulle palla det nya benpasset men nej igår började dom ömma och benen viker sig då ljumskarna är " ut mattade eller vad man ska säga " så jag får gå tillbaka till lite säkrare ben övningar för mig, det har faktiskt inte varit några större problem med ljumskarna det senaste året endast när jag springer så mår dom inte speciellt bra men annars av gym träning så har det fungerat :) Så det har varit skönt ! Eller okej ena ljumsken snärtar det alltid till i när jag gör insida lår samt föser en tung kartong eller liknande i sidled så vill jag bara dö och detta fick jag efter förlossningen med Bella, annars har jag haft ut mattade / trasiga ( för korta ) lkumskar hela livet så vissa ben övningar och kondition spinning är döden för dom : /
 
Ajja bara att bita ihop och göra ett nytt upplägg..
 
Idag blev det i alla fall bröst och Triceps och en halv magövning utan vikt då jag har problemet med ljumskarna samt vaderna :) Härligt härligt jag börjar bli mycket starka i bröstet så nästa gång ska det bytas vikter KUUUL !
 
En gammal bild måste fota nya.. :)
 
 
 

Julen 2013

Julen var härlig för Familjen Wall Wallerström vi träffad hela familjerna och myste på lite överallt : ) <3
 
 
 
 
 

Nytt i min garderob

 

Ny shoppat till Bellan

Dom senaste inköpen :)
 
 
 
 

Bellas julklappar

Hoho bättre sent än aldrig, kanske dags att börja blogga från datorn och strunta i telefonen.. ;)
 

Tack alla <3
 
 
 

Morgon surf



stor tjejen våran <3

Godnatt



med detta säger jag godnatt!

Födelsedag

idag fyller pappan i huset hela 25år enligt mig haha fast egentligen 27 gammel gubben ;) vi har roat oss med att köpa en ny ugn fixat och städat den jag har plockat ned julen och sen har vi haft middag med Björn och Jenny vår nya tradition sen förra året :) busat med Bella fyndat julpynt på Coop och sett klart nyaste Hobbit :)

imorgon ska jag träna lite och sy gardiner vi fick en symaskin i julklapp så jag var förbi Coop och köpte tråd idag :) och baka en massa inför kalaset som blir på måndag :)

puss!



en snygg mamma idag!



Mys



Hela min värld <3

Jag har fått en ny bil



Av Micke detta är min och Bellas bil :) nöjd <3 söt älskling!

åh vad man längtar



- eller så inte med alla nyårslöftenträningsmänniskor!

RSS 2.0