paryyytttttyy !!

yeye hotto snart Puss

Sick and tired

Jag gråter jag skakar och jag kommer få kramper i natt..
Det rinner jag snyter det täpper igen..
Jag hostar jag nyser och jag fryser..
Jag känner mig lagomt snygg och otrygg..


Kanske att man skulle börja skriva rimma lite mera ??

Även i kväll blir en tidig kväll, och fy dig som ringer eller sms och väcker mig i natt för det orkar jag faktiskt inte med.
Jag fösker inte heller leta efter sympati jag skriver bara det jag känner och just nu är det värk !

Uppe med tuppen..

Eller okej jag gar vaknat just vid nio och sedan ringde Ronny för att be mig komma och jobba, så nu är det bara att börja sminka sig så jag hinner ta mig i väg..

Vet ni alla vad det värsta är ? Jag har blivit sjuk, jag hostar och är förkyld... MYCKET DÅLIGT!!
Men jag ska ändå inte ge upp så länge jag orkar stå på benen så gör jag faktiskt det, hoppas hoppas peppar ta i trä att det inte blir värre till i morgon kväll bara, får då väntas det ju klassfest !

Jag ska fixa en lite förändring här på bloggen någon dag då jag har tid, men inte i dag.. Plus att alla 900bilder från min kamera och 600från pappas måste ju komprimeras och läggas in under namnet Thailand 2009 ;) så det måste jag fixa när jag har tid..

Förövrig hostade jag just ut mina lungor mycket trevligt kan jag säga.

Annars, är det någon som vill gå på LUNCH dejt med mig idag vid ca 13.00 ?? Snällllllaa
Hör av dig / er i så fall 0730 315535
de hade varit kuuuuul

So what i´m still a rockstar


NIGHT THEN

Jag säger endast LATER !


I hate everything about you, why do I still love you

Nu ska jag bara springa förbi Scapa och köpa ett nytt hårspray och sedan är jag på jobbet hela förmiddagen + eftermiddagen + kvällen ! :)

Why do I love you ?

You hate everything about me, WHY do you Love me ?

I HATE, YOU HATE

Godmorgon Torsdag

För bara ett litet tag sedan har jag suttit och kikat igenom dom två senaste One tree hill avsnittet som jag har missat undertiden jag har varit borta.. Och dom var super bra!!
Och sen har jag till i kväll eller i morgon 6avsnitt att se om olika serier..

Idag blir det jobb från 12-13.00 fram till 21.00 tror jag skulle jobba till 21.00.. Imorgon är jag också ledig från skolan vilket är riktigt skönt och sedan är det ju helg!!

Gårdagens träning var skön först gym på morgonen Rygg och Bröst och sedan 40 minuters spinning på kvällen, och i dag har jag träningsvärk i bröstet. Skön känsla det där !!

Men nu ska jag gå och duscha !


Det rullar på..

Nu strax ska jag till tandläkaren, vilket jag så klart hade glömt bort och kom på det nyss ! Inte bra där hade jag kunnat bli fattig : (
Skolan rullar på och allt annat, ska jobba nu dom här två / tre dagarna som kommer och till helgen vankas det klass fest plus mys med Elin  :) Vi hade tänkt åka till Happis också och köpa nå kläder men det blir inte eftersom att jag och mest troligt elin ska också jobba, så vi tar det nästa vecka :)
Ikväll däremot vill jag göra en massa saker men jag fokuserar i stället på mig själv, jag är sugen på Hockey, Bandy och Spinning.. Men jag väljer / valde att köra spinning så jag missar dom två andra roliga sakerna.. Tråkigt med att måsta välja bort saker ju :(:(

Så är det någon som är sugen på att bränna lite extra kaloriet i kväll så är det bara att höra av sig till mig 0730315535. Kom ihåg vattenflaska och träningskläder + skor! Glatthumör är ju också ett tips och det är självklart gratis.. Vi rullar igång 19.30-19.40 ses där :)

Okej jag är redan less

att sitta här nu vill jag hem och tvätta och packa upp och färga mitt hår och träffa mamma och restan av folket !!
45minuter kvar.. nu går jag till gaten !

Puss och go

Hej sverige

Jag är HEMMA !! okej inte riktigt hemma jag sitter i stokholm på arlanda och skriver just nu, flyget går på en timme..
Jag kan säga att det här med att lova att sitta vid datorn var väl inte det som jag borde ha gjort, det fanns tyvärr inget internet i närheten på stället nummer 3.

Ja det som har hänt sedan sist, Vi har flyttat boende från vårat 2 till det tredje pga att det var en stor väg som var trafikterad 24/7 vilket gjorde det något jobbigt att sitta vid poolen, vilket vi inte heller gjorde då. Pappa drog en nödlösning och vi åkte 30min bort från kalim bay. Hotell / lägenhet nummer tre var underbar jag menar det vilken j-vla lyx det var verkligen att hänga i julgranen !! Ni ska få se bilder i veckan jag lovar..

Annars har vi solat och badat och ätit den bästa Thai maten på hela resan restaurangen hette tik och dom serverade verklifen 5klassig mat! MUMS!

Ja vad ska jag mer säga flygresan hem var jobbig och jag var slut men det gick ändå bra.. Vi mellan landade i förenta araberna ?? Hahah ja i iran tror jag det var, och tro det eller ej men kvinnorna gick i svarta dräkter det såg ganska så "kul" ut jag tänkte ta en bild men pappa tyckte inte att det var en sådan vidare bra ide..

Annars så lever alla och idag fyller faktiskt Lilla syster 1år så GRATTIS TILL DIG ! <3


Vi pratar om toaletter ....

¬»Anne-LieTM says:

dock fick jag en choks nar jag var pa flygplatsen det var en toa pa golvet tror du jag fattade ett skit ? svar NEEEJ, jag sa bara what a fuck och gick

Caroline says:

hahaha, vaddå ett sånt där hål?

¬»Anne-LieTM says:

Nej typ en toa i keramik men den var typ 10cm hog HAHAHAHAHAAH


Ja om man tycker att detta ar intressant !

Den  bjuds det pa! :)

Puss och go

okej jag e inte bara lite full.......


tva timmar senare

... jag e nog fullare en vad jag tror, jag gick fel pa toa ni vet som man laser i bocker . men jag bara pecade mig ur det hela och drog pa ett smile och gick in igen pa toa... Ja dom sa att toan var ute ur restaurange vilket det inte var, den var inne men po neder vaningen, sa jag gick ut och fick mig ett gott skratt haha ! Ja som i bocker nar man gar fel och skams vilket jag da inte gjorde eftersom att jag nastan aldrig skams for det jag gor..


Satans mygga som biter po mig just nu ..

Okej blir ingen klubb i dag jag e nog for full att aka fran familjen kanske sangen lator frestande, att dricka pa tom mage e samma sak som hemma ! Ja jo jag saknar er alla vanner ! Men snart syns vi 9-10 ja dagar kvar vet ej hur lange der er de e nog bara 8 dagar ?? Nagon som har koll for det har inte jag :D


xoxo

Jag e lite kinkig

yepp full och sur, svepte tva cider och tog en tredje och kanner av det sa klart, och sur e jag, har atit ett mal i dag klockan 12.00 och nu e klockan 19.00 och jag e grinig ni vet min pms! Hoppas dom kommer snart sa vi kan ga! Plus att det finns inget stod pa msn! lessen men ni e inte snalla kara vanner..

Tror jag ska ga ut sjalv idag, iaf kanns de sa nu!

Jaja Puss da!

Hej varlden !!

Just nu sitter jag pa ett internet cafe i Patong ( batong kallar jag det ) hehe har inte haft nagot internet pa ett tag men nu har vi bytt bostad och det finns internet att lana ! Det ar varmt varje dag och vi solar och badar och haller igang..
Jag ska aven ut pa nattklubb, Tiger ( som du sa sofie ) finns har och jag hoppas pa att hitta mig nagra vanner att ga ut med:) Hehe !!

Hotellet nr 2 var inte lika bra som det andra men vad kan man forvanta sig nar man har bott pa en ode o ????

Jag hoppas att ni alla har det bra ska ga ut och fortsatta med shoppingen nu !

Malin: stackars dig som e trott, jag e pigg, ps jag har sett en leguan odala den var cool, ja du fattar ;) Dom spelar forovrigt alla sommar 2008 latar har lite minnen jag far da!!

Elin, fick du mitt mms ? Jag ska nog ha ett eget idrotts pass tanke ha pa TC, men kan overvaga saken att ha med dig eftersom att du ar sa sot :) Tror jag ska hitta mig nagon dress at dig, du far ha samma storlek som jag har sa inget gnall nu tack ! Ps nar vi ska ut pa krogen nar jag kommer hem ska jag lana din vita tunika som malin har likadan, bara att infinna sig i det !! :)

Mamma, bra att allt gick bra, coot med en utbytes student, hinner jag traffa han eller hon ? det skulle vara bra att lara sig kinesiska.. Hoppas alla har det bra ! Du vilken farg skulle du ha pa spik mattan ? tror inte det finns men om det gor det tanke jag . Kan du aven fylle pa min mobil telefon med 100kr tack ! har bara 8kr kvar

Sa alla vet kan ni skicka sms at mig ifalla det hander nagot som jag bara maste veta ni kanske inte far nagot svar men skicka garna, dock inte flera hela tiden for det e dyrt !

Kommer nog skriva nagot snabbara nasta gang och aven forsoka overfara bilder !

Puss och go i love you <3

The first day

Jo min engelska is so bra ! Det blir lite svengelska here eftersom att dom inte har alla bokstaver : )
Allt is verry bra, flyget gick bra.. Just nu har jag atit middag och snodde datorn on detta place ! !

Vadret idag har varit ( daligt ) enligt dom, hehe och enligt mig so is det valdigt valdigt bra !! Daligt eftersom att det har varit mulet halva dagen, dock is it anda 30+ :)

Jag tog ej med overforingen till kameran till middagen, dock ser jag att man kan ha minneskort men anslutningen is not so good sa det skulle ta en sadan tid att ladda upp bilder, men det kommer jag lovar..

Ja vad ska jag saga maten ar svinit goooooood tank er kina ocksa tanker ni 4 ganger sa billigt och sa tanker ni alkohol for max 30kr ( en drink ) beer kostar 8-10kr ! Dock har jag inte druckit nagonting bara fran minibaren! : )

Klockan ar 21.30 och ni alla vanner har just slutat skolan, hehe pa er kan jag saga !!

Jo just ja Meya is valdigt popular hon snor all uppmarksamhet kan man latt lova, Hittills ar det val 20pers av 20 hon har flirtat till sig, unge sager jag !! :):)

Om folk vill ha en MSN konversation sa kan jag vara innen vid tio nagon kvall alltsa ca 16.00 hos er..

PS xoxo you know you love me / Anne-Lie

Puss och goo i l ove you

Hej hopp nu skriver jag bara fort, har sovit lite för länge känns det som !
Åker i alla fall på ca en timme till Luleå och sen blir det att spendera dagen i Sthlm tills klockan 21.30 i kväll får då åker vi ! Jag tar säkert en dator på arlanda sen! Nu packa klart för jag är inte färdig ännu !

Love love love

Snart så åker jag

Och tror ni jag har packat klart ? EH svaret är N E J !
plus att jag har glömt en hel del kläder hemma hos mamma så dit måste jag och hämta dom också ! : / jobbigt

Gråtig som jag är så sprutade det tårar när bror for så jag var tvungen att sätta mig framför datorn och ladda upp bilder på facebook , så kika in där och adda mig om ni inte har gjort det , Anne-Lie Wall Kalix ^^

Jo då nu ska jag bränna en skiva åt min far, kan ej garantera att det blir några mer inlägg !


Kom ihåg kommentera mycket mycket så skriver jag varje dag jag kommer åt en datorn !

Annars ses vi på 17dagar ! <3

Jag är blödig

Fy sjutton vad jag gråter  och på skolan.. Ja det är jobbigt att fara ut och resa.. Dock kommer det vara värst med att säga hejdå åt mamma !

Nu jobba vidare !

Nu rullar det in

Folk här, ska gå och fika och vara social :)

Pusspuss !

Yeeah

Idag idag fyller jag år ;)

Så grattis till mig själv :)

Joo just ja..

Denna står väl på gården i morgon ???
Då kör vi tummen upp på den då !!pst ta inte illa upp någon presentgivare
det är ironi på hög nivå ;)

Packning direkt efter badet

Jo jag har väl insett att jag inte kan skjuta fram det så mycket mera nu, det är dags att börja packa, om inte annat TVÄTTA!! Allt är så nära och det känns faktiskt lite overkligt jag menar jag har aldrig varit med om det tidigare att resa så långt hemifrån.. Men denna gång är jag inte själv för nu reser jag med min familj också :) KulKulDet går en jätte bra film på 5an just nu Vit oleander, vi såg den i klassen en gång och jag kan säga att jag grät så det bara sprutade, så alla som har tid slå igång tvn och kika på kanal 5 !! Bara ett litet tips

För övrig vet jag vad jag vill jobba med, eller okej jag jobbar redan med det men jag vet en sak som jag ska läsa till när jag blir lite äldre ca 20år ! Och det kommer att passa mig så bra så bra, ja PT är det i alla fall :)


Men nu har mamma städat klart toan efter mitt glitter på nyår det satt sig ordentlige kan jag lova !

Later

Mitt i kaaaakbak ; )

Yes det är vad jag underhåller mig med just nu, jag gör tårtor, och bra går det tro det eller ej ! :) Så mäktigt stolt jag är över mig själv för det ser faktiskt lovande ut ! Ingen pik nu ELIN!!!!!!! hehe

Jo och min tårta smilade åt mig tillochmed, så den var glad att se mig :) Har en bild  på det kanske lägger in senare när jag har en snabbare datorn..

På lördag på lördag på lördag då lämnar jag Kalix för en bra tid fram över, sakna inte ihjäl er för mycket bara Haha !

Nyaste One tree hill = Crying like a baby

Åh jag är helt röd ögd det var lika bra som förut om inte lite bättre! Som vanligt tänker jag inte säga vad som har hänt i avsnittet eftersom att det förstör får så många andra! Men avsnitt tretton säsong sex var lysande i alla fall! :)

Imorgon om jag hinner ska jag se Gossip girl, men har rätt mycket att stå i så tror faktiskt inte att jag kommer att hinna med det..

Okej ska upp på 5,½ timme kanske att man ska bege sig mot sängen nu ? söta drömmar

Pst, nu är det bara 1dag kvar tills jag fyller år =D

Tusan !!

Jag har 11,7GB med bilder på datorn ! Och jag har ju nyss rensat : / Ajj ajj om datorn skulle kracha så skulle alla minnen försvninna, Extern hårddisk nu tack !

Tisdag

Sitter hemma hos pappa nu, har ätit och hämtat kläder som jag ska ha med till thai !
Jag blev väckt i morse av Robert som tyckte att jag skulle komma och jobba, snabb var jag 30min efter att vi hade pratat så gick jag mot jobbet ! :)


I morgon så börjar skolan 08.00 då blir det gym !

Nä nu ska jag vara social !

Måndag 3dagar kvar

HejHej, idag är det bara 3dagar kvar tills jag fyller år :) Kulkul om jag får säga det själv !
Och det är endast 5dagar kvar tills jag sitter på flyget på väg till Thai !

Just nu sitter jag och ser på Melrose place och det är inge vidare bra men det fanns inget annat att titta på

Dagens planer :
Sola med Malin
Gå ut och gå
Diska jag har inga rena glas
Städa
Se 13 snart 30 på 3an i kväll klockan 21.00
Börja kolla igenom vad jag ska ha med mig till Thailand .

Mycket att göra så lite tid jag känner mig faktiskt lite små stressad !

Over and out för tillfället

Mitt år 2008 i ord

Januari

Året började rätt så lugnt vi firade in det med ett flertal personen hemma hos Madde jag snodde en jacka som jag gav tillbaka i slutet av kvällen stackars Linus som fick ha på sig min tjej jacka. hehe
Jag hade inga större funderingar på livet.
Jag fyllde 17år och det firades med mina vänner här hemma i lägenheten.
Månaden rullade på jag böt hårfärg till röd och böt tillbaka brun igen,
Var på Fridas härliga 18års fest och vi hade hur trevligt som hellst.
Uf företaget började att bli mer seriöst och mindre seriöst för mig,
Skolan gick hur bra som hellst Vg-Mvg i alla ämnen 
Den 26 var jag med på min lilla systers förlossning och jag fick stolt klippa av systers navel sträng. Världen vackraste barn
jag spenderade den mesta av min lediga tid i TC nya lokal med Nova gym. En bra månad!!

" Jag köpte min underbara kamera också "Bild 1: Nyårsafton
Bild 2 : Jag 17år
Bild 3: Frida 18år
Bild 4: Lilla syster några timmar gammal
Bild 5: Jag håller i lilla syster på BB

Februari

Ingen speciell månad, Pappa fyllde år och faster likaså.
Umgick med vänner och med Daniel.
Handlade upp en del pengar, och tränade lika mycket som vanligt 9 pass i veckan.
Fick min pulsklocka och lilla syster växte lite men bara lite..
Köpte en hel del par skorBild 1 : Lilla syster var pytteliten
Bild 2 : Min kära pulsis

Mars

Köpte en hel del böcker som jag inte ens har läst. haha
Var rätt omotiverad
Mamma fyllde år :) 
Hade praktik och trivdes som fisken i vattnet det bästa på länge
Var med i NSD med uf företaget
Åkte till piteå på uf mässen den sög och det gick svin dåligt inte mycket att säga jag var bitter.
Var ute med skoter med familjen och sedan bar det av på en riktigt rolig påsk fest och jag var full.
Jag började jobba på Team Sportia varje dag !Bild 1: UF företaget i NSD
Bild 2: Uf mässan i Piteå
Bild 3: Påsk fest

April

Jag var hur sugen på att åka utomlands skulle betala resan men fick inte med mig någon.
Bror fyllde 19år
Festade lite gran den månaden hade trevlig med vänner och familj.
Elin och jag låste in båda våra nycklar så vi fick kapa låset, jag hade haft det låset i 5år :/
Jag köpte en hel del kläder och massa skor
Jag blev kär i brolle jr ;)
Jag blev blondin :)
Valborg firades in med flickorna och ett tag med grabbarnaBild 1 : Fest hos Madde
Bild 2: Elin kämpar med låset
Bild 3 : Jag mörkblond
Bild 4: Valborg

Maj

Turbulent månad kommer ihåg en hel del roliga och tråkiga saker.
Jag var med ett gäng på 5 personer till Piteå cruisng, vi åkte i en för liten bil med för lite bensin, det drack x-ider och vi hängde ut igenom rutorna jag kan säga att det var det roligaste jag har varit med om på länge.
Jag tappade orken i skolan och orken annars också.
Vi hade ett gäng trevliga fester jag och mina tjejer.
Jag valde att ha ett uppbehåll med min pojkvän
Vi åkte mot Luleå för att vara med på Luleå cruising hade en jätte rolig kväll med tjejerna
Var med jobbet på vårruset i Luleå
I brist på självdiscplin köpte jag mig min nya mobil telefon k660i den har hängt med sedan dess.


Bild 1: I Piteå på crusing
Bild 2: Kalix fest puss på tjejerna
Bild 3: Luleå crusing jag på mitt vrålåk
Bild 4: Luleå crusing Jag Carro & Elin
Bild 5: Min pärla !

Juni

I juni månad valde jag att bryta upp ett VI och bli ett JAG efter 1år 10månader valde jag att vandra min väg själv.
Jag gick ner 4kg på en vecka
Sista gången " i livet " jag hade en avslutning från skolan nästa gång blir det studenten.
Jag gick och blev småkär
Jag och co festade varje helg
Lilla syster döptes och blev MEYA Mari Wall på papper jag fick tända ljuset i stugan det var en fin tillställning med nära och kära
Jag jobbade varje dag på Team Sportia och missade alla bra sol tillfällenBild1: Jag
Bild 2: Jag
Bild 3: Avslutningen
Bild 4: Jag och Jonathan på Meyas dop
Bild 5: Meyas dop

Juli

Månaden börjades med avskedsfest till min " nya pojke " han flyttade
Jag var med Malin varje dag och spelade xbox.
Jag fick en inpulstanke och klippte av mitt långa hår till page
Jag och Malin styrde oss upp till stugan i vitvattnet, vi åkte ut på fiske tur och varken jag eller hon kunde ro den resan är en sak som jag aldrig kommer att glöma.
Fest hela månaden här också.
En biljett bokades till Borås och " min pojke "
Jag fick börja ta antibiotika och missade PDOL.
Jobbade ännu varje dag på Team SportiaBild 1: Jag och Malin på avskedsfest
Bild 2: Min page
Bild 3: Jag och Malin under stughelgen

Augusti

En händelserik månad
I en lite bil och regnigt väder styrde vi våra liv mot Luleå för att se på RIX fm festivalen jag fick se min underbara brolle jr live och ingen kan ha varit lyckligare en jag. Detta var torsdagen
Lördagen jobbade jag och halv sex tyckte pappa att jag skulle åka på Luleå kalaset och umgås med mina vänner jag fick lov att dricka trotts att jag gick på antibiotika sagt och gjort 30 minuter efteråt var jag redo att åka med bror och co till Luleå. Resan tog 2h 45minuter vi jyrade på och lämnade inte Kalix förrens efter klockan åtta kul kväll som slutade hemma i sängen efter klockan sex.
Jag skulle vara nykter men i sista sekund kvällen innan jag skulle flyga till Borås kom vi på att i kväll ska vi dricka, med opackad väska och en resa som skulle vara i 10dagar så drack vi till tre på natten. Jag kom hem och sov och skulle styra min väg till Piteå klockan 09.00 på morgonen, Paniken spred sig klockan 07.00 när jag ännu inte hade packat och den stora frågan var ju hur jag skulle få med mig 10par skor i en så liten väska ?? Problemen löste sig och vi åkte. Tog farväl av pappa och co på kallax nu skulle det ut och resas.
Kom till Landvetter klockan 22.00 ( svensk tid ) hehe och tillbringade en kortare tid i Borås en som var tänkt. Blev 8000kr fattigare och efter småa bekymmer valde jag att kasta in handuken och flyga hem detta var ingenting för mig och vi bröt upp.
Äntligen hemma i kära kalix igen
Vardagen rullade på vänner och jag festade och Shoppade Madde hade 2st 18års fester den första på 3pers och den andra på över 20 den andra behöver vi inte tala om den var inte alls någonting som jag kommer ihåg.
Skolan började igen och jag gick miste om min utlandsresa som sagt jag prioriterade Shopping och Borås i stället.
Festade över 30 gånger denna sommarBild 1: Jag på Rix fm festivalen väntar på Brolle
Bild 2: Rix fm festivalen
Bild 3: Rix fm festivalen
Bild 4: Rix fm festivalen
Bild 5: Rix fm festivalen Jag och Nordman
Bild 6: Brolle jr <3
Bild 7: Luleå kalaset
Bild 8: Borås
Bild 9: Maddes andra 18års fest

September

Fattade intresse för en annan det var väl bra tills jag backade.
Jag var seg i skolan och gjorde nada
Hade ny öppning med jobbet i gallerian jobbade 13timmar kvällen innan tog ledigt från skolan och jobbade
Lisa fyllde 18år rolig fest
Var på Hajk med idrott b en upplevelse kan man säga
Började träna mer igen och började Spinning utbildningen i slutet av månaden.
Festade en hel del
Malin fyllde 18år, mitt minne försvann klockan 23.00 och komm tillbaka 03.00Bild 1: Lisa 18år så ska det se ut ;)
Bild 2: Malin 18år
Bild 3: Malin 18år
Bild 4: Hajken

Oktober

Tog det inte alls lugnt och höll på att gå in i väggen.
Brydde mig ingenting i skolan och så fortsatte det hela terminen.
Sofie fyllde 18år
Fortsatte spinning utbildningen och valde att jobba mindre på Team Sportia i Oktober och November
Försökte hitta mig själv igen.
Umgick jätte mycket med vännerna
Var på babysim med syster
Stukade foten på en fest och valde att inte dricka på en månad
Blev klar med spinning utbildningen
Tog lempen till körkortetBild 1: Sofie 18år
Bild 2: Sofie 18år
Bild 3: Babysim
Bild 4: Syster Meya
Bild 5: Fest i nyborg stukade foten den kvällen

November

Var nykter tills vi hade inflyttningsfest med jobbet den sista November
Började jobba mer igen.
Hade öppethus på skolan som jag och Carro presenterade för dom nya eleverna.
Funderade riktigt seriöst på att flytta valde att vänta tills jag har fyllt 18år
Gick ut på praktik på hemköp


Bild: Inflyttnings festen

December

Har i praktiken varit sjuk 2 och en halv vecka denna månad
Börjat festa mer igen.
Varit på julbord med jobbet på Cape east hade jätte trevligt som vanligt.
Sett en hel del filmer
Fått riktiigt dålig ekonomi " pga att jag har jobbat lite månaderna innan ! "
Bokat resa till Thailand som bär iväg i Januari.
En tuff månad för familjen inga detaljer
Praktik dom dagarna jag inte har varit sjuk, jobbade även efter praktiken.
Kört en masse egna spinningpass med vänner tog även ett litet uppbehåll mellan jul och nyår
Fann mig själv igen och blev lyckligare än i höstas
Emma fyllde 18år
Firat och festat in alla jul dagar.
Firade julafton hemma hos mammas karl och hemma hos pappa.
Hehe mös på med folk ;)
Firade in det nya året i Risön med dom närmsta vännerna i hopp om att få ett lika bra år som detta kanske lite bättre.
Har inte gett några nyårs löften ännu men dom kommer :)Bild 1: Julbord
Bild 2: Madde och jag på Emmas 18års fest
Bild 3: Juldagarna

Detta är det stora hela det jag tycker är lite mer märkvärt med detta år !


En bildDetta är sommaren 2007, åh ibland vill jag ha tillbaka min bruna hår

Söndag :)

Visst är det söndag i dag? Jag är helt dagvild det beror väl på att jag har så dålig dagsrutin
I alla fall så ska jag strax i väg på middag i Risön och se raketer om jag hinner i tid det vill säga, och självklart ska jag äga ut alla i WII Hehe

Igår spenderad jag min kväll med Elin, vi åkte med Madde och Carro och hämtade Carros syster i happis och åt även där, jag blev mat förgiftad : / tråkigt som tusan ! Och kvällen slutade i min säng med Elin med en massa prat och sen sov vi :) Idag har vi endast ätit frulle och försökt kolla vad som har hänt med mitt konto har fått för mycket pengar, eller dom har inte dragit pengar ifrån mig :/ inte bra

Men nu ska jag lokalisera storebror och sedan bär det av är hemma själv till Tisdag vill du / ni hitta på någonting hör av er i så fall :)

Puss och Go I don´t love you haha

Det bästa på nyår

Helt klart när dom körde i gång Greas låten you´re the one that i want ! Fy tusan vilken känsla det är i den låten alltså ; )
Och inte bara greas inspirerat jag och en till sjöng till den jag kan säga att det var klockrent !

Lyssna och känn känslan ! :)
Feel your way !!!

Feel good film

Snaka om motivation och inspiration jag fick av filmen Millon Dollar Baby!
Verkligen värd att se ! Skriver ingenting om handlingen lägger in trailen i stället..
ps tryck på namnet så kommer ni fram till vad imdb har skrivit om filmen..


God kväll ( natt )

Jag sitter och är innen på sista delen av gladiator nu och den är spännande som tusan, nog för att jag har sett den 12 gånger innan men det gör den bara mer bättre ! Jag vet att klockan är mycket för att jag ska kunna få tillbaka min " normala " sömnrytmen, men som sagt det är fredag och filmer är riktigt bra !

Sängen blir det direkt filmen slutar !

Puss och go

Jag vill ge hon en gåva

Ursäkta alla som tar illa upp förhoppningsvis är det inte så många, men snälla låt mig ge denna tjej en BIG MAC !!Varsågod jag lovar och svär du behöver den !!


Umgänge ;)

Alla mina kära och o kära vänner hör av er !! :)


im starving

kanske att man skulle äta någonting det är ju ändå alldeles för många timmar sedan jag åt någonting..

Jag har i bakgrunden att mamma måste plugga, då säger jag hey se på mig jag borde verklige plugga, kanske att man skulle lägga denna helg till det ? Ja om det inte kommer någonting roligare att göra så klart !

min mage vrider sig detta är ju ohälsosamt !

Nyårsdagen

Heter det ens så ? Ha bra koll jag har !
Små stressig dag, har i alla fall hunnit vara hemma hos mormor och morfar och ätit middag och två efterrätter ;) Hehe
Sen så har jag och familjen tittat på film :)

Men nu ska bror ha datorn, skriver i morgon

RSS 2.0