Saturday is the night

Jag och Daniel har nyss varit ner på Ica och händla lite godis och dickyoghur och hyr film till i kväll..
Så det blir bara en lugn lugn kväll med en massa mys och en massa prat.

Idag har jag jobbat tio till tre och det har gått lysande jag ska även jobba hela nästa vecka det kan bli lite körit när jag ska få i gång skolan och alla passen man ska hinna med men jag kommer att fixa det galant.. ;)

Men nu så ska jag avrunda.

Sick and tired

Thanks it's all a could say right now!


or

..............................................

Vi är på gång vi är laddade vi är tända!!

Ja nu har jag just duschat malin ska sminka mig och sen ska vi vänta på alle;)


Tre-steg uf eller 3-steg uf...

Till alla mina Uf kompisar ja ni får då gnälla på mig bäst faaaan ni vill vi ska prata på måndag om vad vi ska göra med tre-steg uf, för övrigt så jobbade jag i går.. Plus att jag måste vara på mina pass men det kanske inte alla i detta företag fattar för ni/du/alla känner kankse inte mig så bra så ni vet varför och det kommer då att förbli en hemlighet..


Ni som känner att ni inte ska ta åt er behöver inte göra det heller men som skrivet möte på måndag..

Fredag kväll

Just nu sitte jag hemma hos malin och ska snart käka middag dock ingen lyx middag bullens och makisar ;P haha ikväll så blir det en liten utgång för min del eftersom att jag ska och jobba i morgon börjar halv tio.. så jag har lovat mig själv att gå hem vid två men det ser vi ju hur det blir;O kanske kommer hem redan vid tolv;P

Jag har ännu inte varit och hämtat kabeln men i morgon kommer jag då göra det efter jobbat för då slutar jag ju klockan tre:) måste hem och fixa mig lite och hämta kameran och dylik.. Ja nu så är korven klar ;P

Puss och kran

Som vi säger det här i norrbotten TAKE IT CHILL !!

image403
Som  sagt O V E R A N D O U T

Team-work

Jag som trodde att det var i natt dom skulle byta plattform men nej det var ju först i morgon natt.. Tur de..

Jag har slutar för två timmar sen och jag åt middag för tre timmar sen, jag har jobbat tio timmar idag och även invigt mina nya skor. Usch vilken hektisk dag alltså, jag käkade lunch halv tre och var något trött då och efter att jag hade käkat så kom Ronny och bad/ frågade om jag kunde jobba ikväll för att ingen annnan kunde det, så jag tackade ja och fortsatte att jobba fram till halv tio..
Efter stägningen klockan nio kom jag på att vi har ju en tävling så jag gick och fyllde i 10 medlemmar på rekordtio 7minuter! Gud vad ja gjorde det bra..

Nu har jag som sagt varvat ner och ska lägga mig i badet och försöka få läst ut min tidning om inte annats ska jag ligga vaken tills den är utläst jag har bara fyra till nya som jag måste läsa ut..
Jag och Malin kom fram till att jag kommer att ha ett riktigt hektisk schema här framöver och jag längtar till mina två veckor utomlands i början på september! Det kommer att vara V Ä L B E H Ö V L I G T !!!

Jag har även betalat mina tre par nya skor som jag självklart har fotograferat men kabeln är ännu hos pappa som jag förövrigt inte ska till i helgen för han är inte frisk ännu, så i morgon när jag slutar ska jag dit och hämta kabeln och kanske lämna nå kläder.

Nu har detta blivit nästan en hel a4 och nu tänkte jag knyta snöret och säga tack för mig och på återssende!

Börjar inte du tio?

Mamma kom in för tjugo minuter sen och var hur söt som helst..
-men lilla gumman börjar inte du klockan tio?
-Nee jag ska ju till tandläkaren klockan tjugo i elva.

Inte lite hon skrämde mig då jag höll på att göra på mig när hon bara öppnade dörren så där utan förvarning..

Men nu måste jag börja sminka mig ska ringa och väcka mallan och en timme:)

Later

Hello ?

Jag som just tänkte ladda ner det senaste OTH men nej det har ju inte kommit ut ännu, vad är detta för fel? Jag hoppas att det kommer under natten annars blir jag Ond..

I morgon ska jag till tandläkaren tjugo i elva och sen ska jag jobba till bakisex sen måste jag och träna spinning torso;) Jag ska även på gymmet...

Idag har jag umgåtts med Sara och Mallanbrallan, vi satt hos Sara och jyra och sen så var vi ner en sväng på b4 och drack tee och pratade vidare.. Jag kom hem för dryga timmen sen och nu ser jag ju att klockan redan är tjugo i ett så jag kanske ska knyta igen nu ska ju upp före faan i morgon eller rättare sagt halv åtta.!

Lite kvälls fördriv.

Jag har lånat hem fyra par skor för inköp.. Och jag har fotat dom så prydligt men dock kan jag inte lägga in dom för att min kabel ännu är hemma hos pappa!
Men i morgon eller på torsdag ska jag fixa det;)

Onsdag torsdag fredag och lördag blir det jobb för min del så det lär vara lite uppdatering från min sida.

Daniel hälsar... Haha nää men nu ska vi gå och titta på bilar" filmen"

Jag håller tummarna..

Godmorgon

Jag börjar jobba om ca 30min eller så och jag ska snart gå och äta och sminka mig klart.. Jag kommer väl vara svin stressad och glömma maten eller dylik..

Jag vill verkligen fara och fixa in bilderna men jag vill inte bli sjuk så jag står nog över det i alla fall en dag till!
I morgon på morgonen så släpps One tree hill och jag ska jävla stiga upp klockan sju bara för att ladda ner det och sen gå och lägga mig igen;)

För er som inte vet så blir de sommar tid på söndag och då ställs klockan fram en timma svin jobbigt dagen fram till en skoldag! Nog för att jag börjar vid elva så jag ska inte klaga!


Nu ska jag få liv i daniel och se ska vi
få i oss nått att äta..

Morgondagens

Jag börjar halv tio i morgon och slutar efter sex. sen möte och sen så hem och kanske en sväng på gymmet.. hinner inte med något grupp pass eftersoma att alla har slutat när jag slutar på jobbet.. Men på onsdag är jag mest troligt ledig så då blir det work out!!  Och en sväng på stan för att titta in någon ny jacka!:)

Nu så ska jag till daniel och sova.. :)

Ute bilder

image400
Visst körde jag en snygg kombo??haha mina snygga täckbyxor som är i stl L och jag är en xs-s, jag kan erkänna att dom sitter riktigt snyggt på ;)


image401Vassholmen :)


image402En Anne-Lie med musik och pilotisar:)

Träning träning träning

Idag är det super bra väder! Jag ska snart gå ut och gå jag var bara tvungen att fixa till lite här hemma innan jag kunde bege mig ut. Men det är ju värmare nu än vad det var tidigare!:) så det är ju bra..
Jag tänkte att jag skulle promenera ute på isen och sen hade jag tänkt hinna med maga rygg på gymmet, men jag vet att jag inte kommer att hinna med det idag för vid halv fem så ska jag till stugan på middag med mammas karl och barn. Och sen så är ju gymmet stängt när jag kommer tillbaka, så jag ska nog förbi där i morgon innan jag börjar jobba i stället..
Aå det blir nog Iforms stark rygg och mage hemma.

Nu skriker solen på mig

Gossip girl killarna

image398image399
Chace crawford    och       Ed westwick


Som sagt tar ju Gossip girl säsongs uppbehåll  men lugn killarna och även tjejerna kommer tillbaka i maj.. och jag som inte kan vänta kommer att ladda ner fortsättningen av serien; )

Tristes

Vad ska jag ta och göra nu då? jag har ingenting att hitta på och det suger fett..
bilderna från uf mässan och från helgen kommer kanske in i morgon för dom är ännu på pappas dator och dom måste komprimeras..

jag ska ta och ringa d och se vad han gör..

Söndag kväll

Jag har just satt i hop musiken till ett av mina pass, men det är ännu en lång väg kvar innan det kommer att spelas i salen. Jag vill bara veta att allt är startklart när jag väl sitter där och ska köra.. :)

Annars så ska jag snart titta på förr förra veckans private practice som jag missade, och sen packa upp min väska!

xoxo

One tree hill512Och hur bra var inte detta avsnitt då?? Jag grät nästan igenom hela avsnittet! :)
Som sagt  i kväll visas avsnitt 502 på tv halv sju. ; ) jag tror att jag ska titta på det en tredje gång..

King Arthur

Just nu sitter jag och tittar på tre timmars filmen King Arthur på fyran.. Jag missade den första halvtimmen men det gör då ingenting för jag har redan sett den en gång tidigare om inte två.:)
Om ni inte har sett den filmen så borde ni verkligen göra det den är super bra..

Nu ska jag ta mitt kaffe med grädde och titta på tv nyheterna:)

image397

HejHopp

Jag kom ju och tänka på att jag inte har önskat alla GLADPÅSK så nu har jag gjort det..

Ska på middag i stugan nu och sen hem och se på One tree hill.. Jag har inte hunnit göra det ännu..


Kvällen i går var i alla fall lysande men mer om den senare..

Drunk as heklt

Heeyy everybody im not sodrunk butr im heppy!! hahah fan vad jag skriver snyggt men det r lungt.. snar ska det bli jcuttsoii sen så ska vi efter feta jag trot inte att jag har så mycket dricka kvar men jag vet injte..


Om inte annat så har jag koll å¨jeölas gfestan pch det känns ok!! hahaha men nu ska i se... pusspuss ses i dimman


äslakjr diig sdabuuke,,,´lll

Festen är i gång

Första shoten är i nu kör vi tjejer och killar!!


Ses i dimman om inte annat på toan ;) hahaha


Skoterutflykt

image396

Nu ska jag bara äta och sen blir det skoterutflykt och i kväll fest..

Återkommer då ;)

Träning

Nu ska jag fara på gymmet och sen i kväll blir det spinning:)

Slutar vid fyra idag så jag kanske hinner städa också??


image139

Onsdag

Jag har så mycket att stå i att jag inte hinner uppdatera någonting!!
I morgon är det sista dagen på praktiken och sen så får jag påsklov som kommer att spenderas hemma i lägenheten och kanske någon sväng ut på isen..

Men nu ska jag fara till Daniel..<3

Heejs

Tack för idag

Nu är det färdig redigerat för idag ;) Nu ska jag slänga mig i duschen och sen så sova!

see you tomorrow


Ögonbryns plock

image390Efter GossipGirl ska jag ta och plocka mina ögonbryn ;)


Jag är definitivt slösa..

Runt ett och ett halvt tusen fattigare men ackk så mycket lyckligare.. Min beställning är gjord och kläderna kommer vecka 19, om sex sju veckor alltså. Men det tyckte jag var bra för då har jag defintivit råd att lösa ut dom men fram tills dess blir det att spara spara och åter spara. Fast jag lär ju hinna fara till Luleå och köpa en massa andra saker också..
Springskorna från Team ska jag också ta och köpa men jag väntar nog en månad så att det blir mera barmark tillsdess får jag springa inne på bandet och Spinna på för fullt!!
Nya träningsskor ska jag också införskaffa här i sommar, mina är inte i närheten av utnötta men det kan vara kul att veta att om någon månad ska jag fixa mig ett par nya.. Usch så jag handlar men kul är det..

Kläder och skor gör en lyckligare det bara är så, nog för att jag inte kan bli så mycket gladare idag..

Jag har bara ett litet problem

Jepp jag har inte en aning vad jag ska ha för byxor till denna pike tröja idag..


image388
sommaren 06

Nu frulle sen Jobb.

Allt detta kommer att bli mitt innan sommaren:)

image386

image387

Åh vad jag älskar nät-shopping ; )

Godkväll

Jag skulle egentligen på Bodypump eller spinning och torso i kväll. Sen ändrade jag mig och skulle på Sandras Spinning på sph, och sen så insåg jag att jag inte hinner det för jag hade käkat klart fem i sju och passat började kvaröver tror jag att det var.. Så det blev inget.. Och i stället är jag så j-vla baka sugen så jag ska tametusan baka en massa kakor nu!!  Sen tar jag en promenad med hunden..


Bra dag!

Dagens bild

Jag måste börja dagen med en skön bild på Blake Lively, jag längtar till morgondagens avsnitt av Gossip Girl..

image385

 You know you love me xoxo.

Uf-Mässan i Piteå

Ja tisdag morgon steg jag och Elin upp just efter fem. Elin snozade och jag gick och badade..
Efter ett tag i badkaret så klev jag ur och började sminka mig och packa det sista..
Skjutsen kom hem och vi skulle bara äta frukost ute i sista sekund igen, nästan halv åtta infann vi oss på skolan då resten av Uf arna hade ring och efterlyst oss..

Vägen till Piteå åkte jag och Elin med Mona, vi pratade lite och sen somnade jag just vid Råneå och vaknade upp utanför avfartsvägen till Piteå..
Vid Nolia mötte vi upp dom andra alltså Minna medflera som åkte med den snabbare bilen..

Uppbyggnaden av monter började dirket och det tog 5kvinnor att bygga ett bar bord! Jag kan säga att det gick bra för oss när vi väl förstog hur vi skulle göra.
Det blev lunch tid och vi for till vandrarhemmet som visst var ett gammalt sjukhus eller dylik? lite läskig känsla av hur många som har dött där mm..
Lunchen blev för halva uf folket på kina resturangen Pentryt! Jag spelade för första gången på jacken med Bella och vi förlorade

Tillbaka till mässan där dagen började, det gick segt och det var mest uf-folk där ingen försäljning den dagen inte..
Gala-middagen var god, vi satt från sju till efter tio på Nolia och åt och tittade på underhållningen som visst var den samma från förra året.
Vi promenerade hem glada ihågen och somnade efter tolv..

Dag 2.

Uppstigning just efter sex, mitt öga och jag var inte vänner så det fick bli glasögon hela den dagen..
frukosten och stäning skedde på vandrarhemmet, sen packade vi ihop och åkte mot nolia, där vi fick höra några av bidragen till bästa ?någonting?..

Mässan öppnade och det gick segt några skolor var det men mest uf folk..
Vi fick sålt hela två förpackningar, efter mässan så blev det prisutdelning i massor och sen ihop packning och hemfärd.
Hela uf laget sov på vägen hem och vaknade upp i Kalix där vi snabbade oss in med grejerna till skolen för att sen få fara hem och sova..!

Detta blev ett långt inlägg, nu ska jag se på Wallander..

xoxo

After work out!

now should I hit the shower

image384

Spinning Bodypump

Nu är det spinning och bodypump som står på schemat, middagen får man ta sen!
Jag har även bokat in mig på Bodypump 65 i morgon direkt efter jobbet;)

nu på med spinning kläderna

image382


image383

Pepe Jeans linne

image381 


Hur snyggt är inte detta linne från Pepe Jeans. Linnet kostar endast 399kr och finns blandannat på MQ och Sid&Sally.

Städning

Jag kanske borde gå och fixa till lite i rummet och sen så fixa lite här på bloggen..
Senare blir det spinning pump det var allt för länge sen!

Somsagt till er som inte har sett One tree hill, kanal5 i kväll klockan 18.30!:) 

Melodifestivalen

I lyssnande stund så har jag ändrat mig jag tycker mer om Sanna nielsens Empty room, och Nordman i lågornas sken.

Jag visste inte ens Sannas låt var med här jag har gått och nynnat på den hela veckan och inte vetat att hon var med i mello.


Confessions of a Shopaholic

image379

Isla Fisher är socker söt

Hur mycket längtar inte man till den nya filmen 'Confessions of a Shopaholic' som är baserad på Sophie Kinsellas bok.? Isla Fisher ska spela den shopping berodende frilansjournalist som flyttar till New York.! Böckerna har jag men jag har inte börjat läsa dom ännu så dete är ju en god ide att göra det innan filmen blir klar! :) Jag längtar som sjutton!

Eva Longoria

image378


Eva Longoria fyller 33år i dag, inte för att man kan tro det men så är det och en annan som fyller år i dag är min kära mamma så grattis =)

Nu är det så här att

Sanningen är den att filmen var skit bra! det tyckte både jag och far min.
Och annars så är allt bara bra jag går på praktik kommer hem ser på tv sover är med folk tränar osv..
Jag hinner knappt skriva nått nu pga att vårat internet stänger ner på några minuter sekunder? så allt kan bara avbrytas.

I morgon blir det schlager kväll och jag vet inte vem jag vill ska vinna antingen Perelli eller Linda det syns ju i morgon vem det blir, vem tror du på ??image375

image376


image377

Snart får ni höra från mig,

National Treasure slutar snart så då kan jag uppdatera lite här från veckan;) nu ska jag ta mig te!:)


Hej och Hå

Hinner inte uppdatera nått får göra det i morgon! ;)

Om inte annat livé i Kalix

För dryga timmen sen fick jag ett mess av madde där det stog -gumman lyssna. Jag blev fundersam och tänkte att hon glömde skicka mms och tog det som sms i stället, men strax därpå fick jag ett samtal och gissa vad jag fick lyssna på? Jo Rihanna livé Med låten umbrella, fy vilken känsla,  jag kunde självklart inse hur lycklig jag hade varit om jag hade infunnit mig där med Madde.. Tack gumman för att du ringde och hoppas du har haft en hel kul kväll synd att jag inte kunde komma med men det sista skeppet har då inte gått ännu! :D


Annars så var Gossip girl lika häpnadsväckande som One tree hill jag kunde inte tro detta om Blair och Chuck men klart att man ska bli förvånan annars är det ingen känsla i det hela! ;)

Nu ska jag bada efter elva fast man inte får men jag har aldrig fått något klago mål inte ens när jag badade vid halv fem på natten full som en alika och somnade i vatten, tur att jag vaknade till innan mamma kom hem och fick se mig sitt/ligga där i badkaret. haha det hade nog varit en syn


Prakit i morgon 10.00-18.00

Uf-mässa i Piteå

Bilder mm från mässan kommer att komma in så småning om men inte i kväll! Usch så trött jag var när jag kom hem var något less också! Men nu är jag lite piggare eller i alla fall inte lika less..
Jag har just tittat igenom det nyaste One tree hill och allt i det avsnittet var helt j-vlaaa rätt eller bacon rätt som jag ska säga&skriva.. Super bra avsnitt som sagt, och för er som inte laddar ner vet väl att One tree hill säsong fem börjar på söndag klockan 18.30 på Kanal5!

Annars har mässan varit bra fast R.I.T gubben kan ta sig någonstans för fel fel fel fel fel blev det och måttligt less blev man ju på han så fu på dig.!
Så försäljningen gick ju inte så bra, men vi har ju lärt oss en massa saker till nästan gång? om det nu blir någon nästa gång.. Jag har även levt livet som en kung?, eller i alla fall ätit ute två dagar i rad!! Hur olikt mig är inte detta?

Jag hann även med att köpa en present till mamma och en sjal till mig själv som var super fin..

Men nu över till gossip girl som jag missade igår..


Mobil inlägg

Alarmet ringer klockan fem över fem i morgon, och jag tror inte att elin har tänkt en enda tanke att ställa sin telefon!, så om inte jag skulle komma ihåg det så skulle morgon dagen sluta illa, vi skulle väl vakna upp när mamma kommer hem klockan sju och få lite smått panik;p som tur är står Alarmet på fem över fem så i natt kan vi sova lugnt, i alla fall jag som vet om hur det ligger till med Alarmet! Hoppas ni har det bra för det ska då jag ha<3

Och att till lägga.

Dagen har även haft blandade känslor om allt, jag har blivit mycket besviken på ett fler tal personer..
Och j-vlar om inte tröjorna kommer i morgon så är det syng om gubben på r.i.t!

Ps jag har fixat burken, man jag har glömt min kjol hos pappa.. ds

Ute í sista sekund igen..

Så typiskt mig, att alltid fixa allt i sista sekund, jag håller på att packa? Eller jag hittar på ursäkter för att inte börja..
Jag har börjat pröva vad jag ska ha på mig men accckk så det sitter fast.. Elin har somnat i min säng och här sitter jag i min VILA jacka..
What to do liksom?, nja ta det piano och hoppas på att hinna en sväng ner på stan i piteå i morgon, om tiden finns det vill säga. Annars så blir det synd om mig!!

Jag brukar inte vara en idsoptimist men jag  vet inte vad som har hänt det senaste året, haha. men bra är det inte..
Jag kanske ska fortsätta nu snart..

Skärpning bruden

image374
Var finns den Rihanna som slog i genom med låten S.O.S?
 Detta är ju inte precis en hitt, nej nej. Hon var mycket snyggare förr i tiden..! ;)
Men musiken är ännu den en samma super bra.

Lite nostalgi när man lyssnar på S.O.S,

En Anne-Lie sommaren 2007

image373

Det är tur att man är utan kurvur ? ;) haha

Snygga tjejer med snygga glasögon,

image372


Jag skulle behöva mig några till solisar nu till våren sommaren, Jag ska definitivt satsa på ett par röda den typen som Rachel har på sig, men öven ett par fyrkantiga..
Det finns så många olika att välja mellan och jag vill ju så klart ha en av varje.

Ingen shopping..

Det blev inte att fara till Luleå idag. Mamma kom och väckte mig och vi skulle fara jag hade just käkat frukost när vi insåg att vädret inte skulle bli bättre så då sket vi i att fara, Något tråkigt för jag ville verkligen shoppa, men jag kanske hinner med det i piteå på tisdag? Hope soo!!

jag har nyss  tittat på Helens små underverk jätte gulligt film många plus av mig för den då! :) Och ska snart snöra mig i badet och bege mig till pappa.!

Jag måste även klippa mig men jag vete tusen om jag ska göra det själv igen, luggen måste då fixas till den är nere på halva näsan nu och det är inte så hott..

Det blir nog en tidig kväll i kväll ska upp före f*n i morgon och tisdag samt onsdag, Heej slutkörd!!

Hilary duff med karln sin

image371
Hur sött är inte detta??

Härliga Lördag

I morgon blir det kanske en Luleå sväng om vädret till låter det vill säga. Dom har visst lovet piss väder men jag håller tummarna för bra väder så jag och mamma kan ta oss en tur dit..

Idag har jag inte gjort så mycket suttit och tittat igenom några olika serier och sen så varit med Daniel..
Jag ska blästa på måndag i  stället eftersom att jag inte har gubbens nummer så jag kunde inte ringa igår och säga att jag skulle dit idag. Så jag tar det på måndag i stället..

Annars så tänkte jag ta mig en tur ut med skidorna men det hann bli mörkt innan jag blev redo så jag ska ner på stan och köpa ett hårspraý och sen så ska jag sola lite solarium.

Efter att jag tittade på lite sport på tv idag så kom jag på att jag ska sluta säga Fan eller Satan när jag misslyckas med någonting det ser skit fult ut, så jag ska börja säga söta ord som blomma bacon eller sol eller dylik.. Mycket smart av mig..

I alla fall så blir det nog schlager spinning i morgon ska titta om jag får någon med mig eller om jag ska fara själv.. Sara kanske är intresserad hon pratade då om det i fredags. Annars så blir det schlager tittande i kväll med mor och Annika samt hår klippning och färgning?

xoxo

Idag är jag med i NSD!!

image370
Carro, Jag ,Lisa och Elin

1, 2, 3 - de räknar med succe


 

"KALIX. Fem tjejer som går andra året på gymnasieskolans Handelsprogram driver UF-företaget 3-steg.Företagandet har gett mersmak:- Det är kul, säger Caroline Larsson med medhåll av kompisarna. "

Läs hela intervjun på Nsd


Godmorgon godmorgon

Fuu min lock tång är trasig och jag har bed head and tigi small talk i håret, och jag skulle jätte gärna vilja göra en frisyr och inte bara se ut som en slickad katt.. Men jag får väl nöja mig med det.

Det snöar ute och jag som ska gå till skolan snart, jag måste ragga efter skjuts och det är snarast.!
Annars så sker det inte mycket ikväll ska jag titta lite på tv och mysa med Daniel

nu gröt sen skolan sen Team sportia.. xoxo

One tree hill

Gud vad bra det senaste one tree hill avsnittet var.. Jag längtar som f*n till nästa vecka..

nu ska det packas och titta lite på film!

Träning

Jag har just bokat in mig och Sara för spinning torso i kväll vi får väl se om vi ska fara eller inte! ;)
Men nu ska jag i alla fall göra mig klar för mötet! :)

pok

Dagens bild

image369
Hayden Panettiere gör reklam jobb för Dooney & Bourke.

3-STEG

I morgon Uf-möte på B4 Fredag intervju med nsd på skolan måndag ställa i ordning för mässan tisdag och onsdag mässa ! ;) Nicenice

image368


Träning i dag

Kroppen är färdig, Var på gymmet i dag efter jobbet körde igenom armarna och sen på rullbandet och crosstrainern.. Nu känns allt frid och fröjd och jag ska gå upp och titta klart på message in a bottle!!
 Lite sent kanske men det skadar inte, undra vad jag ska äta imorgon??:S

image367
Puss och kram

Godmorgon godmorgon

Jag kanske inte ska sitta här jag borde ju gå och äta frukost och fixa mig någon mat till idag samt klä på mig!;) Men jag stressar inte det gör nog ingenting om jag kommer tio över! ;) Nu ska jag boka mig ett pass..

xoxo

ps; Tittade på en träningsdvd igår och jag kan säga att övningarna tog jag blev ju helt slut bara att titta igenom passet, utan att röra på mig! Hahaha

image366
Sommaren 06

Tisdag

Uppdateringen suger från mitt håll och det ber jag om ursäkt för!!

Jepp idag har det varit praktik gick hem vid halv sex och köpte kaffe..
Och nu gör jag inte så mycket jag har ätit och ska snart titta på Gossip girl och sen gå ut och gå eller försöka ta mig till gymmet.
På fredag ska jag i alla fall på lunch pump så de så..

Annars så leker livet och motivationen är låg låg låg, men det går över!..
Jaaaha nu ska jag beställa kläder känslan måste dövas..

xoxo

Gårdagens

image361
Jane Green- Trollbunden 29kr på Ica maxi, Sophie Kinsella- En shopaholic i new york29kr på rusta, 
Janet Evanovich- Svårfånget byte 25kr från coop extra, Cecilia Ahern- Ps jag älskar dig! 69kr från Ica maxi Och Kathy Lette Bröllopsfeber 25kr från Coop extra

image362
Blomma 5kr IKEA, Bord 59kr Ikea, Ljus lyktor 15kr IKEA..


image363
Hylla 59kr IKEA.


image364
Body butter 29Kr Rusta!
Luktar super gott.

HejHåå

Praktik i dag börjar 10.00 slutar 18.00 hörs då! :)

En dag till !!.

Det blev att fara iväg en sväng till Happis idag igen! :) Jag inhandlade 5st böcker en blomma 3st ljus lyktor, 3st hyllor, bodybutter och mat! :) Det kommer bilder sen på det jag har köpt nu ska jag bädda klart sängen och sen titta på  View from the top på tv3! :) 

image360

1Mars

Har jobbat idag 10.00-15.00 och efter det for jag bara hem och tittade på idol2005 och 2006, Sedan blev det tacogratäng och nu sitter jag här och har ingen att göra men det ser  ut som om det skall bli en lugn hemma kväll i kväll! Och det kan ju till lika vara skönt" :)
Funderar att gå ner på Coop och handla lite chips? eller nått. Jag får se!

Usch ingen förmåga att skriva nått idag!

Snart är det Uf-Mässa


image358
Nyårsafton 2007

RSS 2.0