morgob mys


Bella har sovit hos mamma inatt då dagis har stängt för utb idag och vi jobbar :) 
Snart lite frulle och fix innan jobbet, jag skulle behöva städa lite och tvätta också hihi

Ikväll blir det middag hos mamma och se majbrasan kul:)


Sommar spets


Igår bytte jag gardiner i sovrummet samt dammsög och skurade hela huset 👏👍 
Och jaa det är snö oå bilden tydligen har det snöat i natt :( 

Dagens shopping

I dag shoppade vi lite iluleå åt bella :)

Akta tårna☝😂

Och vissa plagg är från förra veckans shopping :)

H&M paket


Greys 11.21


Alltså hur kan man göra en serie så här ?? Jag fattar bara inte vad jag har förståt så skulle alla skådespelarna vara med en säsong till...   Alltså jag har varit upprörd hela jävla dagen !!! Aja hoppas dom nästa 4 avsnitten är super bra och hoppas att det kommer en säsong till !

Och att allt är ett skämt :/        

Spinning Torso


Efter några om och men igår samt lite stress så åkte jag och Elin på spinning torso bella var instruktör och det gick jätte bra :) vilken kondis jag fick från förra passet 🙊 jag orkade galant att hjärtat hoppade ur bröstet var ingen stor sak :) hihi torson gick också super och bella är jätte duktig :)  idag är jag lite mör i kroppen men inte farligt             


Kalix företagsgala

Igår var vi på gala bella sov över hos morfar och jag och micke och mamma och Kurt åkte på gala :) vi tog lite fördrinkar här hemma och sen var det lite mingel på hotellet och vis halv åtta var det dags att inviga galan :) vi fick sitta med resten av ungdommarna    så vi hade det kul :) det blev tre rätters och kaffe och en massa priser våra bordskompisar fick pris wiihoo vad kul :) vid ett snåret efter ett gäng med drinkar promenerade vi till kvällens andra nöje för lite dans surr och vid tre landade vi hemma :) suuuper kul kväll hade jag ! :)

   
Well denna bild var väl inte helt lyckad men fotografen måste ha tyckt att jag var vacker ;) haha  

lågpris


Kalix lågpris har fått in massa fin inredning :) åh jag ville köpa en massa jag måste gå dit då jag har mer tid att kika :)    

bilar


Sommar fälgarna är på hoppas bara det inte blir halt bara !

Sen är vi sugen på en ny bil undra bara vad det blir denna gång en new beetle igen kanske ? :) 

svartvitt


En tur

Idag har vi varit på kalas :) kalaset var super barnen lekte och vi vuxna hann surra lite. Ja efter ett tag så började mitt och emmelies barn s 3års trots komma fram ja ni med barn vet vad jag pratar om... I alla fall efter lite bus lite bråk lite lunch och lite bråk ett litet vagt försök av mig - bella kärlek börjar med bråk och slutar med barn .... Men kan ni inte skipps bråket?   jaa jag sa det åt henne    hahahahaha jag är för kul !

I alla fall efter timmarna med bus packa de vi oss in i bilen kände oss lite så där lyckliga att allt i det stora hela hade gått bra :) önskade att vi inte ska på bilsemester i sommar och lite sånt så gasade vi iväg.tre barn där bak i bilen dom större åt klubba ( efter noga sökerhetskontroller ) bella satt i mitten också hör vi -men näää tole -hugo börjar gap skratta bella sätter sig med armarna i kors och vi skrattar och frågar vad som händer - tore tog bellas klubba... Well jag skrattade ihjäl mig bella och hugo försökte gemensamt ta tillbaka den jag satt framför tore så armen gick inte riktigt att få bak dit. Jag skrattade så jag grinade barnen skrattade emmelie skrattar och när jag väl fick upp bältet för att rädda situationen så fick emmelie klubban          alltså det går inte att beskriva hur kul det var jag fick lite andnöd ! Hahaha åh vad jag önskar att vi var som familjen kardashian och hade filmkamera i bilen...

Jag överväger en bil semster så jag kan fååå skratts så där mycke igen.. Och ja utomlands resa n i sommar då planerar jag att barnen har gett upp detta med trots och bråk ;) för när papporna ? Männen i våra liv frågar vad har ni gjort med barnen idag (då vi var påmiddag på starren ) jaa då förstår ni innerbörden i två väldig trotsiga tjuriga bråkiga men ändå helt underbara barn 💜 <3

            

lite kvalitets tid


Först ex on the Beach och nu lite greys :)   

sjukt sugen

På jordgubbar jag måste köpa några liter till helgen mums !  

red head

Om någon vecka kan jag färga till det lilla barret :) undertiden blir det håret uppsatt 👍💜   

längtar tillbaka


glitter


liten tjej i stora skor


<3


-


depend


Efter två dagar så har lacket hålligt sig hyfsat fint 👌 älskar pastell färger.

.


Baka baka liten måndags kaka :)
Idag har vi varit lediga guud vad skönt ! Vi har haft besök städat lite rensat lite micke har fixat i förrådet myst på och byggt massvis med pussel innan middagen bakade jag och bella lite kolakakor smarrigt dock är dom väl slut tills i morgon😁🙊 mums !

Efter att b somnade så har vi sett lite American pie och sen ex on the beach ! Underhållande ja uppenbar serie JAAA! Vi får se om vi tittar mer på den eller inte. 

I morgon blir det jobb kuul massvis som ska göras 👍 så dags att slå igen ögon en  nu

Puss


älskade dotter 💕


Våran vackra underbara lilla individ :) 
💙         

Nytt

I lilla H&M paketet låg detta till mig och sen var det ett gäng med plagg som jag skickade tillbaka. 

  

påsk


Micke blev sjuk i onsdags då jag kom hem från sthlm. Så på torsdag var han hemma och bella var på dagis medans jag jobbade sen snabb handlafe vi och åt grillad kyckling med färskt bröd och sallaf till middag :) mums !
Igår var micke sängliggande hela dagen så jag och bella fixa de     på här hemma tittade tv och slog till med sibylla mat till middag :) 
Lite städ och tvätt stod på gårdagens schema.

Idag vaknade bella upp med feber :/ efter en dos med panodil så släppte hennes ont i pannan som hon kallar det :) hon har varit igång sen dess medans hennes pappa ännu har runt 39-40 grader i feber :/ så länge damen är pigg vid middagstid så åker vi iväg en sväng rilö risön för att få      lite middag samt slippa sjukstugan;)

Idag har jag tvättat sängkläder plus två maskiner vädrat ut alla sängkläder och bäddat rent. Dammsugit så nu är det dags att skura lite och sen sminka sig :) medans bella målar med vattenfärg :) 

Ajja glad påsk på er alla 💗

       

Nytt till Bella


Detta plus två par skor låg i paketet från H&M plus massvis till mig :) lilldamen blev nöjd !  

pynt


Bella och micke har påskpyntat här hemma i veckan det blev såå fint :)      

ett litet påsk paket


RSS 2.0