Vilken fruktansvärt bra dag

Väldigt glad i dag det är en bra bra bra bra dag.! Åh ångrade mig rätt så stort med jobbet på lyktan när jag var dit idag och så ringde jag och kollade om min plats fanns kvar och det gjorde den Vilken tur och inte lite tacksam jag är för att jag fick byta igen. Tack så jätte jätte mycket! :) Så nu känns allt jätte bra är mycket mycket glad:)

Har inte gjort så spec mycket idag klockan är ju bara sex ska ut och gå sen och rensa huvudet lite ska och träna armar och mage också sen en prommis :) ska cheka med carro om hon kommer och tränar;)

Har haft samhälls prov idag trodde inte det skulle gå så bra som det gjorde pluggade inte så mycket i går men allt måste ju ha suttit i huvudet från alla lektioner , jag fick mvg lite stolt jag är nu och sen en timme efter fick jag veta att jag hade mvg på data provet också:) Så jag är glad glad glad:)
Måste plugga lite karaktär och gräva ner mig i ondskan i kväll också:) men nu ska jag ringa carro.


Sol i sinnet

Fy bubblan vilket härligt väder strålande sol har solat på skolan under dagen och bara längtat till jag fick komma hem och sola, nu känner jag att det är bra för  i dag har legat ute i två timmar här hemma och i två timmar på skolan. Skönt jag älskar sommaren och värmen helt perfekt Nu ska jag städa. Puss

image49
Söndagens väder;)

Ingen rubrik

Nämn något som gjorde dig glad igår:
All den nya musiken på telefonen

Vad gjorde du kl 8 i morse?
kom just till skolan

Vad gjorde du för 15 minuter sedan?
.
Satt och åt glass

Det sista du sa högt?
Ja Anne-lie wall blogg

Vad har du druckit idag?
mjölk & lätt dryck

Vad var det senaste du åt?
En glass

Vad  var det senaste du köpte?
Hårfärg och tre par sockar

Vad är det för väder hos dig just nu?
Så där halv trist inte stålande sol okej klockan är 19.15
men man ska ha höga förväntningar

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, eller inte helt kärlek men någonting i
närheten

Sover du tungt?
Ibland men oftast inte vaknar av allt

Favoritklädsel?
Beror på humör

Vad gör dig glad just nu?
en stor kram och ett fluffigt täcke och en bra film

Vad ska du göra härnäst?
Cykla till näsbyn

Humör just nu:
Halvglad vill ha sol men allt duger jag är glad

Kläder just nu:
svarta mjukisbrallor, svart linne, svart hoodtröja "yes im dark"

Musik just nu:
Ingen men annars något lugnt

Morgon- eller nattmänniska:

båda och

Vilka är viktigast för dig:

Familjen och vännerna plus daniel

Bio eller promenad:

promenad

Är du kittlig:

inte så farligt

Vad vill du jobba som?

i USA vill ha lägenhet där plus ett bra jobb

Gillar du att sjunga?

I bland har inte gjort det på ett tag

Vad längtar du mest efter just nu?
 
Sommaren

Anne-lie måste ta sig en tur till luleå

Blä och fy måste fara till en telia butik för att få spärrat upp min mobil :/ inge kul det och närmsta är i luleå visst en resa till luleå är ju alltid skoj men jag ville ha telefjonken idag.... så nu är jag lite grinig
Plus att solen har gått i moln jag som hade tänkt sola på gräsmattan :P jag hár varit och lånat hem tre byxor från team sportia och ska välja ut ett par av dom men det är svårt:P
Fast en bra sak som har hänt i dag är att jag har fått reda på att min grupp i engelska ska inte ha engelska på måndagar eller dom som är klara med boken som jag är så då får man sov morgon dom två sista måndagarna:) niice

Men nu vet jag inte vad jag ska göra ska nog städa i min deprition plus att jag har sträkt min rygg så jag kan inte fara på en timmes spinning i dag: / måsta sittta och ta det lungt men träning blir det imorgon. :) Yeye så ont i ryggen har jag som ett tok! :D nu ska jag göra potatis..

Jag har en rätt så lång att göra lista.

Söndag i dag tråkigt sista dagen på helgen, vill ha längre helg:) men jag klagar inte ;)
Jag håller på att färga mitt hår nu lite skönt att bli av med den skit hårfärgen jag har haft;) hoppas bara att jag får bort allt ljust:P ska sen och träna lite och sen tror jag att jag ska bege mig på en cykel tur och springa i kväll:) jag hade tänkt cykla till stugan i går men jag kom på att jag hade lovat att vara med elin:) så slutade i att det blev jag elin och emilia och emma, vi gjorde då inte så mkt åt hallon och marsan sås gottigott!

idag ska jag lägga upp en lista på vad som behövs göras.

Hänga tvätten & strata ny maskin √
Färga resten av håret sedan duscha √
Sminka mig & klä på mig √
Plugga samhälls har prov på onsdag √ "öppnat boken det räknas"
fara och träna √
bädda min säng har inga säng kläder
tvätta mitt täcke och min ytterjacka√
damsuga mitt rum och städa hela över våningen√
lägga ut 4st annonser på blocket
fara till älsklingen sedan fara och fira morsdag med alla mödrar √
börja med det stora karaktärs arbetet √ "burit upp bladet"
göra min fotouppgit √
fixa allt i skolan som jag inte har gjort klart "inte så mkt men ändå"√
Läsa ondskan√
boka pass på tc för denna vecka √
vinna en miljon√ har vunnit 40kr;)
fixa min nya telefon "imorgon"√
göra en planering vad som ska göras innan skolan slutar dag för dag.
SLUTA SITTA HÄR!

ja det vara bara några saker som är rätt så brådis just nu. ahh kanske ska ta och börja, kan ju bocka av listan när jag har gjort några saker. blää vilken jobbig söndag.

kl 19.08
ps: min lista kommer jag inte hinna göra i dag, får göra den under veckan innan onsdag

Härliga lördag

Jag har laddat jag ska lägga in ny musik inte riktigt ännu måste bege mig mot kyrkan "mamma" och duscha innan men sen ska det bli ny musik ;) på min nya telefon, nog för att inte mitt kort fungerar ännu men på måndag så är den inte spärrad nå mera:) Yes, dom som undrar så är det en k800i inte lite glad jag är:) thanks faster;)

Har också blivit väckt av therese som ringde uti mitt jobb på lyktan som jag dess värre måste tacka nej till för jag har ett annat jobb då, sen så har jag fått ändra till period tre då ska jag jobba på kalix campingen :) nice! så jag slutar jobba på fredag  och på måndag far jag till sthlm och tisdag Spanine;) Niiiice! är glad att jag har fått jobb hela sommaren det är helt ok!

idag , vad ska jag göra gullungen emilia kunde inte komma:/ bläääuu men elin skulle komma till mig  vad jag fattade , och vad ska vi hitta på? ja kanske köra och titta runt på vad folk håller på med eller så , jag vet faktiskt inte vad vi ska göra säkert nått skoj:) Men nu borde jag gå och duscha och tvätta min kläder har nästan två tvätt korgar som jag tvättas. Soo long !

Puss !



pst, jag har fått mig en hårfärg så nu behöver jag bara köp en till så blir jag brunett :)

Nu har jag bestämt mig

Japp jag ska klippa av min lugg, som jag har sparat så väl i över ett år, men nu ska den bort och bli sne kort lugg, i alla fall som det känns idag det kommer bli många om och men tills den 20/6.
hoppas i alla fall att jag kommer att bli nöjd när jag klipper mig. har inte bestämt mig helt hur jag vill ha men nästan ;) det är ju trotts allt en månad kvar så behöver inte ta ett beslut exakt nu:)
Jag är bara lite less mitt hår och min färg om jag inte får ihop några pengar att färga snart blir jag tokig!
det var allt för mig!

Äntligen helg!

Idag var det den sista fredagen som jag kommer att ha någon skol dag. Något skönt! har också fått reda på att jag inte behöver ta ledigt från skolan för att jobba för jag ska inte börja förens den 14juni:)
Det börjar kännas sommar banne mig, vill att det ska bli 28grader eller nått så man lökar sönder av all värme men det kommer så småning om, och i spanien hur varmt kommer det inte vara där då allt från 30-47grader när vi är där och det är i skuggan, jag kommer att steka som tusan :) Som sagt det blir mycket om spanien men jag längtar med ett stort L som bara den! :) Har hittat några bilder från när vi var senast ska lägga upp dom snart ;)

Ska lägga in någon ny musik på telefonen min 14låtars spelningslista börjar nötas sönder rätt så mycket. så in med ny musik och ut med den gamla ;)

Min spelnings lista består nu av:

This ain't e scene, it's an arms race- Fall our boy
Sång om ingenting- Kobojsaran
Fever fever- Melody club
Chasing cars- Snow patrol
Like a boy- Ciara
Cheek to cheek- Sahara hotnights
Nobody knows- Pink
Not over yet- Carnival
a public affair- Jessica simpson
candyman- Christina augilera
all out of love- Westlife & Delta goodrem
PATT (party all the time)- Sharam
you're so vain- Carly simon
Ready for love- Cascada

Japp men jag uppdaterar säkert senare idag :)


Spring tur

Skönt att springa på kvällen, har  överrskat min pojkvän svettig och anfådd men det spelar nog inte så stor roll :) han visste inte att jag var på vä hit så det var lite gulligt av mig:) ville inte sova själv i natt så ;)

Det är fint väder och sommar känslorna börjar komma nu och skönt är det allt går mot ljusare tider men blir mycket mycket gladare och piggare:) Skönt jag älskar sommaren till 100%, nog för att det kommer bli ungefär 10veckors jobb, och sen tio sköna dagar i spanien inte lite jag längtar=) Ohh finns säkert mycket mer som ska hinnas med i sommar men det orkar jag inte planera nu =) Ska gå mot dushen nu

Ha en trevlig helg
 och
glöm inte bort mor på morsdag:)

Torsdag

Sitter här hos älsklingen ska snart ut och göra inget vettigt:) hehe har abokat träningen ikväll vill bara ta en lugn kväll, ska fara på spinning i morgon i stället:) Ihelgen så ska man bara umgås och ta det helt lungt.
hoppas att vi ska ändra så vi inte har någon karaktär på fredagarna då är jag helt ledig på fredag:P å jag har bara en lektion i morgon vilket är skönt:) idag har det inte hänt så mycket, jag har lagt svaret om sommar jobb på brevlådan sen så har jag varit på två lektioner på skolan och sen har jag inte gjort så mycket mer:) ska nog på en prommis i kväll eller kanske fara och springa ;) kan ju träna mage och rygg och bröst hemma:P bra ide!

Sen blir det blåbärs paj ;) men nu ska jag dra vidare

Älskar alla min vänner tack för att ni finns <3



Bra dag i dag igen ;)

Yes själv klart är det en bra dag, ska ju och titta på bio i kväll, nog för att det blir lite sent men vad skadar det när man har sov morgon till klockan 11.20 ;) och i morse började jag 10.20 ;) sköönt!
Alltså bio i kväll längtar jätte jätte mycket, kommer bli svin skoj:) Sen hem och nanna kudden:P
har varit och tränat med carro efter skolan och simmat, skönt att få röra på sig:)

Måste fundera ut hur jag ska göra med mina sommar jobb i sommar, hoppas att allt kommer lösa sig så man får mkt med pengar;) men nu orkar jag inte bry mig om det, ska plugga läsa ondskan och det. jaja Puss och kram :)


En bra dag

Idag är det en bra dag, ja inte bara för att jag ska och träna på ett litet tag, jag har vaknat glad och trött då, tänkte ta sov morgon behövde det, men kom på att vi hade tema dag, så jag for på skolan i alla fall.
kokade mig gröt för att vara mätt hela dagen, sen så gick jag till skolan, och blev mycket gladare när jag kände hur varmt det var ute solen sken och det blåste mycket lite. sen så hade jag på mig ankelsockar vilket gjorde mig också glad på ett konstigt sätt:) plus att man fick vandra till skolan med sin bästa kompis. jag älskar dig elin hansson palo du är min<3.

Tema dagen har vart väldigt intressant, och jag tyckte att det var bra att anordna en tema dag om alkohol och droger. Mycket bra furuhedskolan.!

Har fått ned min bokhylla nu ligger den under sängen ska lägga ut en annons här någon dag, och sen ska den bort så jag kan fara på IKEA! :D Ska gå nu så brorsan får datorn lycka till på k-korts provet i morgon bror min.<3

Desperate housewife i kväll får man bara inte missa.! :)

Städa hela rummet

Phuu ibland är det bra allt jobbigt att städa hela rummet, har rensat i garderoberna tömt under sängen där jag nästan inte vågade titta, usch så smutsigt det är här i mitt rum hos mamma. måste få samma ordning som jag har hos pappa, men jag raggar hit min daniel för han ska hjälpa mig att häva ut bokhyllan ur mitt rum plocka ner osv. ska se om det blir i dag eller i morgon.. Så sen ska det bara bära iväg till ikea, vet ännu inte vad det är jag är ute efter kanske en till hylla plus en vägg hylla har ju en present att ta ut, så jag får kika i katalogen på vad det är jag vill ha :) tror ändå det skulle vara skit fint med en byrå;) ska kolla..

Men nu ska jag kollal lite runt här och sen så ska jag ner i källaren med nå grejer, vem vet kanske börjar städa där också. fy vilken städ dag kan nog till och med fara till näsbyn och städa där också det är rätt skitit i rummet där med.:) Haha nu ska jag gå

Heejsss

image42


Haha bilden passar ju in på mig ;)

Så nu menar dom att jag är 27?

Din vuxenpoäng är: 14.8


Din ålder borde vara 27 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse



Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?
 
Tips på saker att göra för att få mindre poäng
  • Börja drick öl.
  • Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden.
  • Flytta ihop med några kompisar.
  • Ge dina krukväxter till grannen.
  • Sälj din bil, det är omiljövänligt.
  1. öl dricker man bara om man redan är full annars cider
  2. festivalen varför inte ;) ska på lk och kanske pdol så? har också bara besökt staden.
  3. bo med några vänner, vilka skulle det vara?
  4. Krukväxterna rör ni inte dom gör mitt rum grönt, lite tomt utan dom!
  5. Tyvärr så har jag ingen bil, och för tillfället bryr jag mig inte om miljön

Hej världen

Här sitter jag och har en göra anne-lie glad dag, en rätt så skoj dag ändå jag blir ju glad:) har varit och köpt mig fin fina blommor på buketten, nu håller jag på att göra mig lunch, scones och inte nog med det jag formade sconesen till ett hjärta ;) så gulligt av mig :P få se vad mer jag ska göra på glad dagen, ska i alla fall ut och ta en lång prommis lite senare:) får inte träna idag eftersom att jag har fått massage nu och min rygg måste bli bra men mamma sa att en lång prommis med långa steg är nått för mig :) Det är nog inget bra på tv i kväll heller så jag får nog börja läsa ondskan någon gång eller måste läsa så jag är över sida 100 i alla fall :) men nu ska jag se till att maten inte bränds vid.

Hoppas att mina pengar kommer från H&M så jag kan få köpa mig hårfärg jag måste få färga håret det ser helt bläigt ut, och jag vill gå på pirates of the caribbean på onsdag också men vart ska jag få 100kr till bion? ;) Hoppas att jag kan gå i alla fall :)

Puss puss

 
jag älskar dig baby

söndag

Ingen träning i kväll ska ta det i morgon i stället har ju ändå en full träningsvecka framför mig, phhuu.
Så en lugn hemma kväll är det inget fel på :) ska strax hem och äta:P muma!

Har varit i stugan i helgen skönt har nog sett fyra eller fem filmer men fick inte in kanal 5 och 3an, fy sjutton vad jag¨försökte få in 5an mamma sa att jag var tokig men jag skulle ha in kanalen höll på i närmare en timme, men till slut fick jag ge mig : / fick se på tv4 film i stället:P

Men nu ska jag börja bege mig hemmåt så jag hinner till middagen, i kväll blir det sista oc avsnittet "har redan sett det men i alla fall" ;)

GAHHH GAAAAHHHH GAAAAH irrriiiiii!

//Anne-Lie

Natten är ung

Klockan är bara halv tio men jag har inte så mycket att göra,
älsklingen och engman var nyss hit dom tittade på när  vi såg på tv sen for dom ut och hittade på någonting, och kvar blev jag :)
Har sett för nå tag sen john tucker must die. den var jätte bra ;) ska snart se honey har inte sett den, skam på mig jag vet men ska ju se den snart:) har kanske inte så mycket att skriva , har varit med världens gulligaste bebis idag åhh super söt.! jag ska också ha en fast när jag är mycket äldre. men nu ska jag göra inte så mycket heerå

Puss puss


Cry for you- september

Lyssnar på musik nu, finns som inte så mycket att göra en onsdag kväll, ska se på top modell om en timme men det är ju ett tag dit, funderixar på att bränna ut nå ny musik menska göra det hos mamma i stället. :)

Ska prata med flixen om vi ska hitta på någonting i morgon vem har sagt att man inte kan göra nått när det är en torsdag det är ju ändå "helg" ska bara upp lite tidigt på fredag kl halv elva ska på tc och det . ;) och sen så ska jag upp klockan tio på lördag eller det blir halv nio ska och kolla om sommarjobb, hoppas jag får det jag är sugen som bara den =)

You'll never see me again
So now who's gonna cry for you
You'll never see me again
No matter what you do
You'll never see me again
So now who's gonna cry for you
You'll never see me again
No matter what you do


Jag sjunger lite falsk men vaddå? vem gör inte det? ;)

Nu ska jag bänka mig vid tvn och se om det är nått vettigt på någon kanal,

puss och kram

Skönt med lång helg

Och planer smids för fullt, funderar på vad familjen kan hitta på i morgon, får klura på det :) Skönt i alla fall att vi har haft korta skol dagar varje dag hela denna vecka =) hade orentiering på idrotten idag det gick bra fast jag och carro lästa lite fel men ingen skada skedd ;) Idag ska jag göra relativt lite, ska tvätta städa lite fixa i rummet, jag skulle behöva fara på ikea och köpa en massa nya saker till mitt rum . men har inte bestämt mig vad jag ska ha ännu så kan ej skriva in det;)

har varit och fikat på stan idag också med pappa elin och brorsan, gott gott, åt banankaka och drack en  inte lika god dricka. Men nu ska jag gå upp och börja städa. Hej då


klockan

det är som att klockan går segt bara för att tvinga mig att fara på pumpen nu, men jag hinner inte, jag tar det på fredag i stället ska ju på spinning och torso ändå i kväll så. nej klockan sluta tvinga mig jag tar det på fredag :)

HAAHA HAHA JAG ÄR SJUK!

Tråk

har inget att göra, har sett sista oc avsnittet och på andra sidan häcken så det finns ingen film som frestar just nu tyvärr* hm så jag vet inte vad jag ska göra det är två timmar kvar tills jag ska och träna två hela timmar, och jag har inget att göra innan det, jag skulle behöva gå och se på en sport bh på team sportia eller inter sport, men jag vet inte om jag orkar göra det nu det blir så stressigt plus att det är blött ute. Måste köpa mig ett par nya skor det är inte så frestande att gå ute i regn med ett par skor som har hål i hälen plus att min pojkvän tycker att dom är fula ; ) men jag tycker om dom så jag bryr mig inte :P
 
Hoppas på att jag ska vinna en miljon bara för att jag ska kunna köpa mig min snygga bil har bytt färg från blå till grön uber het är den, sen så ett 100tal skor massor med kläder spara pengar skaffa en egen lägenhet och sen att bara ha pengar på kortet det är ju ett stort plus ! :) Ska kolla runt på internet efter nå smått och gott som jag vill ha, undra vad jag kan köpa för min vinst på tian lotten 20kr jag gick ju plus en tia i alla fall ; ) Ska köpa mig en ny när jag känner att jag har flyt ; P

Puss


På skolan

Ja det är nu börjar jag allt mer sitta vid datorn på skolan och skriva blogg. haha men jag har inte så skoj så jag kan göra det:) Jag har svenska fick just veta att jag fick vg på mitt svenska prov som jag hade förra veckan mycket bra gjort. ;) hihi Så ska snart göra klart engelskan som jag började med i går och sen ska jag läsa ondskan man just nu tar jag det lungt :P har bara lunch och sen har jag karaktär då vi ska texta =) Slö dag för sen slutar jag, Elin ska komma sen till mig så kan vi se klart På andra sidan häcken, den är jätte bra :)

Och igår fick jag ner sista O.C avsnittet ska se det i kväll, lite nice:) funderar på om jag ska på spinningen eller inte men jag tror jag ska det ändå och sen ska jag bara ta den lungt ;) Haha men nu ska jag svara på ett mail,

Puss puss

Måndag morgon

har just fått veta att jag har en kort skol dag  i dag, inte lite skönt, slutar vid tolv, då bär det av till sph sen så ska jag bara hem och soooova :) Nice, så fruktansvärt  slö dag men jag klagar verkligen inte:) har just lämnat in mitt karaktärs arbete, hoppas på bra betyg:) mys i kväll med älsklingen:)

nu går ulla igenom hur man söker filer men jag var med på den här lektionen förra veckan så jag vet hur man gör så då får jag sitta på fritt arbete vilket är skönt:) så inget vettigt. efter den här lektionen då har vi bara karaktär i 5minuter sen svenska i ca 15 ska få veta vad jag fick på np a engelska:) Lite pirrigt.

Nu har jag tankte stopp ska sluta skriva,

Puss och kram


Jag har tråkigt

Favoritväska: Min nya från åhlens den funkar till allt JUST LOVE IT!
Skostorlek: 38-39 har alltid trott att mina fötter är större men icke.
Hårfärg: Blond in real, men just nu oragne rött blonda slingor brunt mörk rött "hemsk hårfärg" slut pengar ska färga håret brunt i veckan när jag får pengar.
Ögonfärg: grön/gula sexiiigt
Favoritfilm: Barn filmer om jag ska välja en så tar jag anastasia, annars är det alla tjej filmer som slutar lyckligt har sett alla bra det är jag helt säker på:)
Favoritskor: Herre gud jag äger knappt så många skor som jag vill ha, mina bruna stövlar som tyvärr är trasiga. : /
Drömjobb: Personlig tränare/ instruktör, men även egenföretagara inom kläder. Självklart vill man bli känd också.
Favoritkaffe: Cappucino mmm:)
Sofi eller Ebba: Sofi
Favoritstövlar: Mina bruna trasiga.
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder: Ja du den som det visste, nej men slösar då bort alla pengar på en gång ett x antal hundralappar.
Hur många skor har du: en massa jag inte använder över 8 i alla fall, men använder typ 3, har inte lika många som sarah jessica parker i sex and the city tyvärr : /
Louis Vuitton eller Gucci: Äger inget av dom märkerna men drömma kan man ju så jag tar gucci ; )
Kilklack eller stilett:  Stilett till fest mm kilklack till vardags
TV-program: The o.c one tree hill, men även desperat housewife ; )
Drömutseende: Very hot !
Fulaste plagg i din garderob: Förr i tiden mina slöjd sydda rosa byxor som alla mobbade hade dom bara hemma som tur var. Nu är det väl någon icke så het sovtröja grrr
Snyggaste plagg i din garderob: Min nya gröna klänning ;)
Favorittidning: Cosmopoliten ; )
Länder du varit i: Sverige, Finland, Spanien, Grekland, Norge "på flygplatsen"
Länder du vill till: USA, Storbritannien, thailand, japan, kina, frankrike, bulgarien mm.
Favorithändelse i hela ditt liv:  När jag träffade Daniel, men även när jag fick ner fötterna på jorden.
Drömbil: VW beetle cab ljus blå som i bring it on all or nothing

Vill ha mest just nu..
Skor:
Ballerina, pums just nu :)
Klänning: Lilla svarta äger ingen så snyggt!
Väska: kuvertväska men även en snygg sportbag inte snyggt att gå med ica plastpåsa till träningen. Nej nej!
Jeans: Ett par mörka till ska sitta snyggt inte för stuprör, ett bar baggy jeans levis eller lee för kvinna :)

Ett eller annat..
Chloé / Celine: Celine ;)
Fendi B-bag / Fendi spy: Fendi b-bag
Manolo Blahnik / Jimmy Choo / Christian Louboutin: Manolo Blahnik great!!
Latte / Cappucino: cappucino så klart ;)
Coca Cola / Pepsi: coca cola, annars loka eller liknande:P
Paris / Nicole: Paris
OC / Beverly Hills 90210: The o.c
Puss / Kram: Pussas
Pastasallad / Kycklingsallad: Kycklingsallad
Fläkt / solfjäder: Fläkt, glammigt med solfjäder men nej jag tar fläkt.
Puccisjal / Alexander McQueen scull scarf:  Alexander McQueen scull scarf, rätt så söt,men är inte sjal typen.

Har du någonsin..
Önskat att du var någon annan? yes en och en annan gång
Snubblat runt i dina klackar? Jo både full och nykter
Varit avundsjuk på någon? Det är vi alla.
Hatat någon? Man kan inte hata dom man inte älskat , tror inte jag har riktigt hatat någon men tyckt illa yes indeed!
Velat rymma och skaffa nytt liv: Den är jag inte helt säker på säkert tänkt tanken men aldrig varit seriös.

The O.C

Det är slutet nästa avsnitt är slutet då är det slut på The O.C jag har fattat det rätt det ska inte komma några mer avsnitt, jag är helt säker, all info jag har kollat så är det så. dom kanske gör en sen men just nu så är det så The O.C slutar nästa söndag då är det de sista avsnittet då tar allt slut. tråkigt tråkigt visst folk tycker bara att det är ett tv program men jag har följt varje avsnitt och har sett säsong 1,2,3 minst två gånger. jag är totalt lost utan OC det är bland det bästa. Och One tree hill så klart men det kommer kanske en säsong 5 på one tree hill annars kommer jag att skriva ett avsked till oth också. Men nu är det om oc, sjutton alltså jag trodde ändå inte att det skulle sluta men men då är det bara att köpa alla säsongen för ca 2000kr men jag ska ha dom det ska jag ! i sinom tid! Jag älskar THE OC! det bara är så!!

The O.C ÄGER!

image36
Dom som är viktigast i serien:)

Hide and seek

Where are we? What the hell is going on?
The dust has only just begun to fall,
Crop circles in the carpet, sinking, feeling.
Spin me round again and rub my eyes.
This can't be happening.
When busy streets a mess with people
would stop to hold their heads heavy.

Hide and seek.
Trains and sewing machines.
All those years they were here first.

Oily marks appear on walls
Where pleasure moments hung before.
The takeover, the sweeping insensitivity of this
still life.

Hide and seek.
Trains and sewing machines. (Oh, you won't catch me around here)
Blood and tears,
They were here first.

Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah off course it is.
Mmm, what you say?
Mm, that it?s just what we need? And you decided this.
Mmm what you say?
What did she say?

Får aldrig nog av den ! :)

Kvällen är på gång

18.04 Ja nu har man tränat ska bara ta och äta god middagen nu, själv i för sig men jag klagar inte jag kan roa mig själv. sitta och lyssna på the voice och äta mat :) Ska äta nu =)

18.19 Middagen är imagen, nu är det musik som gäller. crazy med Gnarls barkley den har man inte hört på ett tag, borde nog stoppa i lite gamla cd skivor i cd spelaren och bara lyssna:) Minnen med varje låt:P
Kom just på att jag borde hinna duscha nu för jag ska se på The O.C om tio minuter;P Stressigt stressigt :)

Skriver säkert sen puss puss

Godis och pizza

Sitter och suger på en blå godis,mycket god är den:) Har nyss kommit hem har käkat pizza och kladdkaka inte den bästa blandningen men skit samma:) For ej och tränade på sph i dag kom på att jag ska ju på tc så jag ska och träna i morgon när jag har slutat i stället=)

Vad ska man säga om ESC? världens största miss eller vad? alla bidrag var på nått tattarspråk och inte nog med det vad var det för låt som vann? jag förstår inte hur folk röstar egentligen, slösade en hel kväll på tvn och missnöjd är bara för ordet av vad jag blev. fast underhållningen var ju så klart på topp alla konstiga språk plus roliga kläder och sen elin som sitter och härmar, kan man har mycket roligare? ja i bland undrar jag:) Så vad ska jag säga tyckte det var skit dåligt i alla fall, the ark var ju lätt bäst och finlands bidrag men nej nej nästa år blir det kval och jag tänker inte titta, eller jo om elin ska söka in som hon har sagt! Då blir det andra bullar i tv rutan..

Citat av elin: va fan man ska ju söka in hur vet dom om man sjunger om kärlek eller hat eller vad som helst? dom fattar ju ändå inte vad jag sjunger om, om jag sjunger på svenska. You go elin ! Hennes bidrag ska bli kycklingen gullefjun, vi alla lägger en röst på dig.!

Nä nu ska jag göra skol arbetet klart sen träna och till middag blir det fläskfile och pommes, nice kväll..

Puss och smisk.!


Frågor

A is for age:
16 år

B is for booze of choice:
Olika;)

C is for career:
Drömyrket är så klart? hm inte så stora planer nu kanske något inom träning:)

D is for your dad's name:

Bo(sse)

E is for essential items to bring to a party:

Musik brukar vara huvudsaken

F is for favourite song at the moment:
All musik som spelas på the voice:)

G is for favourite game:

Twister.. jag äger stort

H is for home town:

Kalix

I is for instruments you play:

Det får nog bli... Inget

J is for jam or jelly you like:

Okej?

K is for kids:

Inte just nu nej nej nej

L is for living arrangements:


Mest hos Daniel =)

M is for mother's name:

Helena

N is for name of your crush:

Daniel

O is for overnight hospital stays: 
Har aldrig hänt

P is for phobias:
Spöken och mörker!

Q is for quotes you like:
Vet inte riktigt

R is for relationship that lasted the longest:

Nio månader med daniel och många månader till

S is for sartorial style:

Knäpp

T is for time you wake up:

veckorna 07.45 helgerna 09.00

U is for underwear:

Bh och helt vanliga trosor inget speciellt.

V is for vegetables you love:

Gurka och tomat :P

W is for weekend plans:

Nästa, hm stugan hitta på något med flixen

X is for x-rays you've had:

Hos tandläkaren bara;)

Y is for yummy food you make:

Laga mat? jag hm makisar och korv?

Z is for zodiac sign:

Stenbock

Å är åt dem som du vill skicka listan vidare till:

Alla som känner för det;)

Ä är för älsklingstrend:
Lugna och trevliga personer; )

Ö är för en önskan just nu:

100önskningar till :D

Anne-Lie säger

Jag vill festa! ; )
 Men idag blir det då inget!



image35

Nu är den inne!

Ja kakan var nyss inne i ugnen, men nu är den ute, jag får inte röra den förens klockan nio för elin. FY DIG!
Har nyss färgat ögonbryna och tagit bort färgen på tå naglaran, ska snart måla dom =)

Snart blir det slager ! Wiihoo Skoj sen i natt ska jag nog sova hos älsklingen men jag vet inte ännu kanske slaggar här hemma ändå lite skönt:)

Det blev stor dissen i kväll så vi kommer sitta här på tu man hand jag och elin men vi klagar inte man kan alltid ha kul på två:) Pst elin pratat med sig själv ni ska höra hur kul det låter, Hihihii nu finssar hon som bara den :S
Jahapp min vän är pukad..

Ska måla naglarna nu Tjoooheejs.!

Citat av elin: Jahapp nu kan vi bajsa och kissa i koppen!
Anne-Lie: små fnissar i smyg åt elin.!

Litet tag efter..

Elin:
Ja så går det när man får sitta här och prata med hunden.
Anne-Lie: fortsätter fnissa
Elin: Jag förstår att du jäspar "åt wilma pratat hon nu"
Elin:Åhh jag har tråigt fatta. Jag kan inte den här låten Tell me- Christina augilera & diddy
Elin: Sjunger Lallallla you know tell me, you know tell me you know tell me. Mitt i allt den här kan man dansa till.!

Om ni inte visste det är elin helt tondöv "okej inte halt men nästan" plus att hon inte kan texten! Haha jag har kul!

Elin: alltså om man skulle vara så hår åt någon kille så skulle dom tro man är dum i huvudet , men det skulle vara rätt så kul.. Do that shit, åh nu ringer jonas.!
Anne-Lie: TACK GODE GUD!
Elin: hurru om du blev ett djur vilket djur skulle du vilja bli? ull- ? ehh, elin- va fan jag skulle bli en pissråtta, jag trodde inte dom fanns men det gör dom visst.
Anne-lie slänger inte en kommentar: det gör dom inte alls hahahaha!
Elin: va fan får då hade man kunnat vara en pissråtta och en bajsråtta det skulle vara rätt så sött.!

Allt detta har utspelat sig på ca 3 minuter.
Fatta att man kan ha kul åt elin i bland.
Enjoy!

åh härliga Lördag

Här sitter man, har sovit ut i dag , fast vaknade då vid 09.30 och städade till i mitt rum och fixade läxa, försökte vara så tyst som möjligt för älskligen sov ännu:) han vaknade vid 11.30, sen sommnade vi om och sov till halv två när pappa kom och tjatade:)

Har hunnit tränat och sola i dag också, två ben pass  ,samma övningar men i alla fall jobbigt var det:) I morgon blir det armar och sen på tc spinning och pump:) Har blivit lite smått brunare nu också :P

Men men nu ska jag se på sveriges smartaste barn, där skulle man ju lätt inte platsa.:D
Elin är på väg också, plus att det blir pizza och bastu snart:)

Trevligt trevligt,
 Älskar dig daniel<3

Nu så äntligen helg!

Skönt med helg, skönt att få sova skönt att bara få vara ledig och inte tänka så mycket på skolan:) Skönt! Har jobbat karaktär ni i 2-3 timmar tror jag det är. Är väl så gott som klar har några små saker att fixa till lägga in bilder osv, men annars är den mesta texten fixad. :) så det känns skönt att det är gjort, ska fixa det antingen på söndag eller så gör jag det på måndag på skolan;) Så nu behöver jag inte tänka så mycket mer på skolan under denna helg.

Sen då i dag så ska jag vara med älsklingen, ska strax till pappsen.:)
Så ikväll blir det att fara och sola basta se på film och bara mysa, kan behövas har saknat att bara ligga och ta det lungt och bara mysa. så kvällen går ut på att mysa :) och i natt ska båda telefoneran slås av för jag ska få sova ut för en gångs skull, ska täcka för fönstrerna för minimalt ljusinsläpp och sedan be alla att inte störa oss. För Anne-Lie ska få sova!

Lördag blir det att vara med elin men det behöver jag inte skriva om nu :P för nu ska jag ringa om hämtning och sedan vänta på att älsklingen ska sluta:)

Ha en trevlig fredag!:)


image34

Träning och en lugn kväll

Jodå, sitter hemma nu har varit hos pojkvän ett tag i dag :) ska snart och träna eller om en timma, vet inte vad jag ska hitta på fram tills dess:S Få se kanske ringer lite runt i telefonen;) Undra vad jag får för sommar jobb ? hon har inte ringt ännu kvinnan om sommarjobbet på lyktan:S kanske får det eller inte? ja det vet jag inte:) Nått jobb borde jag då få:P

Igår i luleå hittade jag en jätte snygg skjorta i grön/ljus grön , den var super fin från hm och priset på 98kr var ju inte allt för mycket, men dock hade jag inga pengar så det blev ingen snygg skjorta, den hade suttit helt rätt i min garderob:P en annan gång kanske:D Ska börja hålla i pengarna nu:P får ju då se hur det går ; )

Vill bara att tiden ska gå så jag får fara och träna nunu nu!  torson kommer nog kännas en del eftersom att jag ännu har lite träningsverk i magen när man skrattar osv.:P  men det ska nog gå bra:)

Till helgen? skulle vi göra nått? jag vet inte skulle vilja ha en kul kväll umgås mysa ha skoj bara" Får se det blir nog bara på två jag och elin, det gör inget det men hade kunnat vara lite mer folk:P  vi får ta igen det här snart. :P
Och snart är det sommar också inte lite skönt, om 20skoldagar tror jag det var;) Inte lite jag längtar till alla mysiga sena kvällar slappa sola bada träning och så klart spanien!:) 9dagar i spanien i slutet av sommaren det sitter inte helt fel inte. :)

Nu ska jag göra nått, städa kanske lite :S

Puss på nosen!


Torsdag lunch tid

Sitte i datasalen, har rast så det finns inte så mycket att göra så jag bloggar=)
Vet inte vad som händer idag? ska  i alla fall och träna på tc:) Skoj, sen vet jag inte, fredagen är utsatt för att göra skol arbete. Måste få klart det, och det kommer att ta flera timmar men jag får klara mig:P Hihi
Men men nu ska jag söka upp min pojkvän och pussa på han lite:) Hejs!

Suck och blä

Det lär bli en sen kväll i kväll måste plugga se på tv duscha.
hm kommer inte somna förens vid midnatt.
image32
Foto av mig

Ett till tips

Flickan med de röda skorna -Houdsen Maria.

Fruktansvärt bra bok, tog inte länga ett läsa ut den boken. kan garantera att alla fastnar att läsa om den.
 grät och skrattade om vart an.
Jag kan verkligen rekomendera den!

image31

Hej hallo dagboken

Ja nu sitter jag här hemma halv fyra och måste strax byta dator för att göra klart ena karaktärs uppgiften, så har jag inte så mycket kvar på torsdag och fredag, hade tänkt att jag inte ska behöva göra nått alls på lördag eller söndag, men antar att det bara kan vara en dröm. Phu, har prov i morgon kan det så där måste plugga mer idag måste få åtminstone godkänt. :) Min mamma klagar också på att jag ska tömma min bokhylla så att vi kan fara på ikea och köpa nya hyller åt mig hon säger att det ser "fånigt" ut med två bokhyllor. BLÄ på dig jag har inte tid att tömma den och jag vet inte vart jag ska stoppa alla små saker som jag måste ha kvar:S

Jag funderar helt och hållet på att skaffa mig en katt, undra vad päronen säger om jag kommer hem med en och säger det här kan ni inte göra någonting åt. ;) tror dom blir lite kinkiga, får vänta tills jag flyttar i stället.:P
Nu ska jag kolla en vidareutbildning efter hp linjen. får se om man måste flytta långt bort:S

Pussar och kramar:)

Stressig tisdag kväll

Japp är lite smått stressad hade viljat hinna skriva lite blogg innan desperat housewife börjar, hinner väl några rader:) får se lite tv härifrån :)
Har nyss varit och tränat, skönt har inte suttit på cykeln på en vecka, phu var motiverad kan man säga:) Torson gick bra, tack för pushingen Ronja:) Imorgon blir det luleå med hp i och tre ska bli skoj får shoppa utan pengar men det ska nog gå bra =) Ska träna sen på sph när jag kommer hem=) Men men nu ska jag se på Tv :P

Puss och kram ha en bra kväll <3

Tungt och trött

Har fått bort gjort en del av skolarbetet nu, men det är mycket kvar. hade tänkt lägga mig och sova eftersom att jag alltid är döds trött där vid tre halv fyra, men jag tvingade mig att jobba. vilket var bra för nu är det inte lika mycket kvar.:)
Har fått ner lite good musik, men inte den låten jag vill ha, suck jag vet inte vad den heter men den spelas på rix då och då. värsta party hitten och jag hittar den ingenstans:/ och vet inte vad den heter. Blä vill ha den men det kommer väl på nått tag:) jag tror det kan vara Cheek to cheek, men jag vet inte:S
Ska läsa lite i min ny påbörjade bok nu och lyssna på musik. =)

PoK

några få minuter senare.

YES JAG HITTADE DEN! det var cheek to cheek! Och jag fick ner den också den har bårkat hela dagen .. Happy
Nu blir det lång prommis med ny musik.
Älskar dig daniel.

Jag måste ta mig i kragen

Men det är jobbigt, jag måste verkligen plugga nu ! Jag måste börja med karaktären annars kommer jag inte klara den uppgiften, skulle bara behöva lite pushing som får mig att ta mig i kragen och börja, arbetet lär ta 4 timmar och jag ids inte börja med det i dag heller, fast jag borde. Ska nog ändå göra det, för till helgen blir det pokerkväll och då kan jag ju inte balla ur för att jag måste fixa arbetet. Blää!

Jag hade också kunnat ha sovmorgon till tio i dag och gå på datan göra np provet och sen sluta, men nej nej jag kom klockan 08.00 och satt mig på datan sen hade jag rast till 11.10 sen hade jag np prov, det gick bra fick godkänt+ så jag är nöjd:) Vi har också skjutit fram svenska provet till torsdag vilket är bra för då får jag plugga mera:)

Ska börja nu ska öppna word och tanka musik. Pusspuss
 

Det ska bli ett sant nöje att döda dig

Av magdalena graaf den var jätte jätte bra, fick svårt att lägga den ifrån mig.
tycker att det är en bok som alla borde läsa.


image30

:)

Älskar dom här skådespelarna:)






Och det här är en kvinna som jag tycker har båda  fötterna på jorden



Söndag

Åhh såg just oc, tårfyllda ögon hela tiden, åh ryan la sig över taylor när det blev jordbävning åhh.
det måste bli söndag så jag får se nästa avsnitt :)
Ps har ju inte sagt att johnny depp är min man det har han varit i några år nu , har är bara för HET!!! riktigt jävla snygg:P
Får se om jag ska till näsbyn och sova i natt eller om jag sover hemma, skulle vilja fara ut och springa rensa hjärnan ett tag den går på för fullt och det börja kännas rätt så jobbigt.
Så får se vart jag slaggar i natt ska i alla fall se wallander :)good shit
Ska plugga också och måste börja med karaktären annars är min nästa helg helt full med skolarbete. men men självförvållat. Nu ska jag städa till lite i mitt rum och byta om.

Jag älskar dig daniel<3

image21image23

Hårda vader och trött

Har varit och sprungit i kväll vid halv sju, skönt sprang joggade och gick omvart an:) ska nog springa en tur i morgon när jag vaknar också :) Ska i alla fall på barnkalas efter tolv:)
Har just sett klart på filmen, den var bra, blir snart hemma själv , haha! Men ska ändå gå och sova är trött :)

God natt god natt

Godis och film

Lördag eftermiddag

Ikväll blir det godis plus film och chips, liten myskväll, antingen själv eller med brorsan :)
Ska se min julklapps film pirates of the caribbean död mans kista, har bara sett den en gång tidigare och det var när jag hyrde den, jag har inte ens öppnat plast förpakningen på den jag fick i julklapp haha. Har bytt byxorna i dag , har fått mig lite pengar ska hålla i dom som om dom var mitt liv.:) På onsdag ska ju HP1 till luleå på kulturens hus och teknikens hus, NICE! men lästa i nsd i dag att det är en stor stor spricka i taket på kulturens hus skoj att fara dit då:( Men nu ska jag sätta mig framför tv'n och glo.

<33Kiss kiss

Dont you?

Lördag morgon/lunchtid


Ska snart duscha och sminka mig klä på mig något vettig och sen fara på stan med morsan :) vi ska byta mina byxor för jag ska inte ha dom och sen så ska vi på chili mm :D i dag blev det inte att fara till stugan eftersom att det var så dåligt väder, hmm så vi far dit nästa gång jag kommer hit istället. Jag får se vad som händer idag då, skulle ha följt med emilia till happis men nu är det säkert försent, :/ men ska börja med karaktären snart måste få det gjort..

Skriver sen .

Efterlängtad helg

Inte för att man har haft så lång skolvecka men det är alltid skönt med helg,
Har haft en lektion i dag i ca 30 minuter det var ett karaktärs prov, gjorde bra ifrån mig tycker jag, svarade på allt så :)
Men det får vi veta nästa vecka hur det gick, ska börja med den där karaktärs uppgiften som ska vara inne nästa måndag,
jag har bara sjutit fram den men nu ska jag ta itur och göra den, vill ju faktiskt ha bra betyg på den =)
Men nu ska jag gå och sy in två tröjor och höra med mamma när jag ska dit:P

Ha en trevlig helg.

image18

En uppsats från nian

Ätstörningar.


Detär främst kvinnor som drabbas, men män med ätstörningar uppmärksammas allt mer. Mörkertalet bland män är förmodligen stort, särskilt när det gäller de mer atypiska formerna av ätstörningar som t ex ortorexi, "nyttighetsätstörning".

När ett barn eller en ung lider av en ätstörning är tillfrisknandet en process som kräver hjälp av många olika professionella och också aktivt stöd från familjen.

En ätstörning kan ta sig uttryck som sjukligt bantande (anorexi) eller hetsätande. Båda är vanligare hos flickor. Enligt utredningar i västländerna lider 2?8 flickor av tusen av anorexi och lika många av hetsätande. Bland pojkar är sjukliga problem med ätandet relativt ovanliga.


Bulimi


Sverige är det nästan enbart kvinnor som får bulimi. Ungefär 2 av 100 kvinnor i åldrarna 13 till 30 år är drabbade, men det kan vara betydligt fler eftersom många försöker dölja sina problem. Vid hetsätande (bulimi) domineras tankarna av ätande och rädsla för övervikt. Anfallen av okontrollerat ätande följs ofta av kräkning. Den som lider av bulimi kan vara normalviktig. Vikten kan vara allt från under- till övervikt. Bulimi är vanligare än anorexi. Mycket tyder på att bulimi är ett växande problem. Sjukdomen blir allt vanligare bland människor som tidigare inte förknippades med ätstörningar till exempel män och äldre kvinnor.

Bulimi börjar oftast med bantning och går sedan till Bulimi. Ätstörningen Bulimi Beror oftast på ett komplicerat samspel av olika faktorer. Fast det varierar från person till person

Bulimi börjar ofta under den senare delen av ungdomstiden.


Anorexi


Till anorexi hör aktiv viktminskning eller en sträng kontroll av kilona genom begränsning av ätandet och rikligt motionerande. Ibland används också vätskedrivande eller laxerande läkemedel för att sänka vikten. Den som lider av anorexi upplever på känsloplanet att hon är för tjock, fast hon eventuellt på det intellektuella planet förstår att hon är för mager. 1 av 100 flickor och kvinnor i åldrarna 13 till 30 år är drabbade. Män utgör cirka 10 procent av alla fall av anorexi. Oftast insjuknar man under tonåren. Anorexi är inte lika vanlig som andra ätstörningar som tex Bulimi.. Mycket tyder på att Anorexi är ett växande problem.


Likså som bulimi finns det inget självklart varför man får sjukdommen , men det kan bero på tex, Skönhetsidealen, svåra upplevelser under uppväxten , den självbild som man har m.m.. Vanligtvis börjar anorexi under de tidiga tonåren, vid 12?16 års ålder. En liten del bantar redan före puberteten. det har blivit allt vanligare att ungdommar börjar få ätstörningar som "anorexi" innan dom ens har kommit in i tonåren. Som de flesta ätstörningar brukar anorexi börja med bantning. Det betyder därmed inte att all bantning orsakar anorexi. Det måste finnas en grund för att sjukdomen ska utvecklas.


Ortorexi


Träningsmissbruk är vanligare än man kanske tror. Många som tränar överdrivet flyr sina problem och bekymmer genom att träna ohälsosamt mycket. Ofta är personer med Ortorexi deprimerade eller har problem av olika slag och då kan träningen bli en tillflyktsort. När man har ortorexi innebärdet att man är beroende av träning och den kick det ger. Gränsen mellan beroende och vanlig, hälsosam, träning ligger i att man börjar träna i en sån utsträckning att det faktiskt är ohälsosamt. När träningen börjar styra och kontrollera livet och allt anpassar sig efter träningstiderna så kan det också vara läge att se upp.

De som drabbas av Ortorexi är ofta unga tjejer, även om en del killar naturligtvis också befinner sig i riskzonen. Ortorexi är fortfarande en "dold" sjukdom på många sätt och den är betydligt mindre känd än t ex Anorexia eller Bulimi. Lär dig att se varningssignalerna för Ortorexi och försök att prata med personen i fråga, i tid, innan det är för sent.


/Anne-Lie Wall 9b





´Lätt brun óch ett glatt humör

Här sitter jag hemma och filosoferar om vad jag ska ta och hitta på idag? Kom med förslag tack?
Jag vet i alla fall att jag ska ta och plugga så jag kan få vg på provet i morgon, har haft np engelska a i dag också. Det gick väl hyffsat första delen gick då bättre:)
Imorgon efter karaktär provet blir det spinning ska se om dom ska ha torso i så fall går jag in på den med:P hade vilja fara på pump spinning på söndag men platserna är slut och jag ska på barnkalas:)

I helgen ? ja vad händer då jag har inte några större planer, vet bara att jag ska på barn kalas eller barn och barn 8års kalas:) Sen är helgen helt öppen för förslag:) Men nu ska jag äta brants skorpor och dricka te , ikväll är det min tur att göra middag vi får se hur det går:)

Klockan 19.14

Hej igen, ja nu sitter jag och lyssnar på lite spinning musik, eller rättare sagt musik som spelas på spinningen :P Bra bra! Japp ska snart upp och damsuga mitt rum plus hallen och toan, lite dammigt kan man säga , så ska gå lös och bli cleaning lady ! ;) Wihoo, har köpt mina väntade byxor idag , fattig som är lika med 0 kronor men jag överlever, står i skuld till min underbara pappa:)
 
Jo men nu ska jag upp sen blir det karaktär boken och det ska bli ett sant nöje att döda dig också :)

Puss och godnatt! :)


Dagen efter

Ja nu sitter jag och drar i mig kalorier "popcorne" Gott är det, ska snart äta middag eller när familjen kommer hem så ska jag äta middag, det blir spinning och torso i kväll , vilket jag behöver:) Oh

Går kvällen då, det var en helt givande kväll tror inte jag har haft så roligt som jag hade då på ett tag:) det var skoj kan man säga:) Sen så ids jag inte skriva så utförligt vad vi gjorde, kanske förutom näsby dansen , bland det bästa på kvällen :) Ja ungefär så mycket orkar jag skriva om vad som hände:) nu ska jag kolla om mina bilder har kommit upp på pixbox.:) HA DE bra

Puss och kram :)

RSS 2.0