.

Yey ! Hello santa

I Lördags så var vi till mamma och Kurt på adventsmys vi började med att leta efter tomtespår och hittade självaste tomten som delade ut två klappar.

Sen blev det middag och bus för barnen. Julklapps spel för oss vuxna och jag vann en kakmix och en klurig sak...som jag sen klurade ut med fusk från Google...hehe !
Och micke fick sig en stekpanna 👍👍

Sen blev det hem vid åtta och bella somnade i bilen och vaknade sen för att somna om helt själv i sitt rum 🙌 woho första gången hon somnar själv på 2.5år..

💜

-19.5 då vi åkte hem...brr !


Knäckig paj måndag

Måndag idag 👍 jobb 11-16 hämtat Bella på dagis lagat fyra rätters middag ( köttbullar - frysta , makaroner , brunsås , ärtor ) att jag kan 4-rätter och allt ;)

Sen har vi tvättat plockat pysslat lekt med dockor sett julkalendern och bakat äppelpaj :)
Och i sängen målade jag bellas naglar julröda och sen somnade hon sött 😂👍 hon sover ännu med fingrarna på täcket ut spretade 🙊 Sötis !


Snöig söndag

Igår var min plan ikea... Jag drog ut lite på tiden och insåg att hag skrotar nog den planen och tur var väl det jisses vad snööö det kom igår. På väg ut till risön så var det storm och under dom 2 timmarna jag var hos mamma och gjorde ipl och hälsa på var bilen som en iglo. Väl hemma var det bara att skotta bort all snö så jag fick in bilen i garaget.

Sen hade vi lite mys åt middag tände det andra adventsljuset. Och sen åkte bella och såg på kalle ankas julshow på folketshus med sin farmor och kusin :)
Bella var så nöjd 💜


RSS 2.0