Tankar, symptomer, reflektioner, skämt, meningar, känslor

Så här är bergochdalbanan egentligen för mig.

1. Underbart jag är så sugen, när jag kommer hem så blir det ligga direkt, ungefär som när vi jobbade på att producera, upp och ned nackspärr, mysigt kanske, eller va fan stenhårt jävla sex.
Kuta upp för trappan nästan hemma. Kommer hem äter lägger sig i sängen, Jaha blir det nå? Nja alltså kan vi inte ta det i morgon jag är trött och inte sugen...
Ja så vart försvann allt på vägen från ytterdörren till innerdörren  ? Detta har jag funderat på både en och trehundra gånger.

2. Vikten och kroppen förändras, både bra och dåligt. Magen växer = svin kul. Resten av kroppen börjar bygga på sig och snart känner inte bara jag utan alla sig som några mindre attraktiva kvinnor så mest ligger på sida passiv och till slut tappar magmusklerna som gör att man tar sig ca 20cm rak upp ( sit-ups ställning ) och sedan är det kört, antingen lägger man sig på sidan så man kan stödja sig med armen eller ber sin kära putta på. HAHA

3. Brösten åh Dolly parton here i come, oavsett om man har A eller H kupa så får alla större hårdare fastare och ja helt enkel  snyggare bröst och då är det bara inväntan på mjölken som gör dom ännu ännu större.
Härligt karlarna blir som tokiga att det har hänt någonting på dom två bergen som man har haft sedan tidigare. Mindre kul om man inser att detta är bara början dom ska växa mer ha en till tio barn hängandes där och suga ( om man så önskar ) 1månad -3år ja vad man nu väljer, sedan är Dolly parton perioden förbi då blir det skinnpåsar likt dom finska kvinnorna som lägger upp dom på axeln och tvättar under.
Men tiden innan dess är ju fantastisk gratis ( näst intill ) silikonbröst. TJOHO det gillas

4. Kiss behovet ökar, från första veckorna till runt tio / fjorton, så kissar man lite mer en vanligt fast det är tre droppar så tror man att man är så nödig. Min blåsa har fått något spel idag, under veckorna utomlands har jag inte pissat alls och druckit som en gris, nu dricker jag inte ett skit och har sprungit 5 gånger på två timmar på jobbet. Starkt jobbat. Tyvärr blir det värre sen igen. Men man lär sig att knipa till slut

5. Maten åh all denna mat man tänker på, jag tänker på den men äter den inte jag vet om att min skalle kommer att döda mig senare om jag äter. Men undanflykterna som -lämna mig i fred jag är gravid, Jag får äta hur mycket jag vill Gravid minns du ? Ja dom är ju bra.. Tills du sedan sitter hos viktväktarna och går aldrig ned babyhullet så där 10 år efter du har fött. Men detta är ju upp till var och en, själv disciplin och kontroll det gillar jag :)

Vad var det mer för intressant som jag har tänkt på den senaste tiden ? Jag kommer ärligt inte ihåg för minnet är inte vad det brukar, jag lovar att återkomma med tankarna om ca 10 veckor så ser vi hur det känns då.

Fast ärligt nog är det bra allt härligt när man får se sin lilla knodd så där ny kläckt och små äckligt då kommer man inte ens komma ihåg allt negativt / positivt man kände innan, för det finns inte kvar :)

Föresten fick jag en bok av min kära vän Elin från A till bebis, svin bra läs den. Är du på tjocken, vill bli på tjocken, har varit på tjocken, skall aldrig bli på tjocken. Den är svin kul !
Mer roligt är det att Elin köpte den för hon såg en gravid äldre tant köpa den så den borde ju vara någonting att ha så ja Anne-Lie jag tänkte på dig ;) Man tackar ♥

Nä nu ska jag faktist äta någonting och sedan kissa det var ju bara 1h sedan sist
God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0