Personal fest och bortlämnande

Det vankas en sista fest med Tallink Silja, denna fest ska vara på Bellas tre månaders dag..
Jag fick inbjudan idag på posten och fick direkt en stress känsla i kroppen.
Kan jag fara ? Måste pumpa ut mjölk, Klarar jag av att lämna bort hon någon timma ? Självklart så måste hon vara med Micke jag känner mig inte trygg att ha Bella själv med någon annan en längre tid.. Ja knappt med Micke, jag har väl varit som mest i från Bella en timme medans jag var och solade och handalade och när jag kommer hem så gallskrek hon för att hon var hungrig, usch det skar i hjärtat.

Well man kan ju ändå inte säga att det går att fara mitt i allt jobbar Micke den veckan eller så är man sjuk eller hon sjuk eller ja något. Men som jag känner nu så ska jag fara på middagen och sen åka hem :)

Dricka alkohol har inte jag tänkt göra förens jag slutar amma Bella helt, och min plan har alltid varit att amma i 6 månader, då vet jag ju inte om hon slutar tidigare en så självmant men jag hade plan på att byta mat vid 6 månaders ålder, så jag har alltså tänkt vara nykter till augusti månad :)
Åh då får jag även fira med en fet snus under min högra överläpp :) :) LÄNGTAR !

Nej men får se hur det blir med festen jag känner mig inte alls redo att lämna snuttan och sen har vi ju ett mindre problem att min dotter äter en gång i timmen till max en och en halv timmes mellan rum, på kvällarna äter hon oftast oftare en så och jag ger aldrig pumpad mjölk i flaska utan hon äter alltid från bröstet.
Sist jag provade att pumpa mjölk som kom det ingenting alls så vad jag har läst så kan inte alla pumpa ut mjölk eftersom att det är en annan sugteknin en vad barnet har..
Och ta flaska är ingenting Bella brukar göra hon åt från flaska ( till matades ) under hennes 6 första dagar i livet efter det så har hon hängt i mina bröst ;) Snacka om hängiga dom kommer bli när vi är färdiga. HAHA

Men men det är ju någon vecka kvar så får se hur det känns då :)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Aldrig funderat på att ta med henne?

2012-04-16 @ 22:37:12
Postat av: Anne-Lie

Haha skojar du ? på en fest med 60-80 fulla personer med en dj direkt vid mat borden. Eh nä skulle inte tro det.

2012-04-17 @ 10:49:38
URL: http://anneliee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det var en jäkla fest med fulla anställda och dj till middagen...

2012-04-17 @ 12:42:06
Postat av: Anne-Lie

Ja våra personal fester är på det sättet och det är inget ställe jag tycker att ett barn ska vara på. Någonting mer du funderade på när du ändå är i gång ??

2012-04-17 @ 12:58:59
URL: http://anneliee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0