Älskar mina nya byxordessa fick jag i mitt H&M paket igår <3 så mjuka och sköna jag lär bo i dom :)

Mys
Lite Greyskvälls mys då älsklingen och dottern sover :)

Söndags frukostmums!! en riktigt bra start på dagen <3 Micke har plockat in allt här ute så nu är vi redo för vinter då det började snöa idag :) snö är mysigt men så länge jag slipper skotta så är jag nöjd ;)

jag har fixat lite här inne och nu ska jag vika in all tvätt plus den kartongen jag fick av pappa tidigare i veckan! jisses vad damen har kläder nu :)vin kväll

i fredags blev det vin kväll hos Birgitta planen var att vi skulle ut en sväng men kl halv ett blev det te och bullar och vid två gick jag hem :) vi surrade så mycket så klockan bara rusade iväg :) super kul!

lördagmorgon vid tio för mig;) sen plockade vi lite här hemma och efter det åkte vi till mamma för surr och lunch vid ett gasade vi hem och jag och bella tog en pn sen blev det middags handling och jag lagade kött i ugn och äppelpaj till efterrätt :) mums! bella somande vid åtta och då blev det big brother och sen lite Greys för mig <3 trevlig dag!


Om bella själv får väljabella fick pengar av Micke i måndags för
att köpa något i Haparanda och hon sa att hon skulle ha skor :) väl efter att hon hade valt sina tre par på skopunkten så ville hon ha tillbaka sina kontanter! Hahaha hon sa i kassan men var är mina pengar? och tjejen i kassan här är dom. jag får dom och du får dina skor. och bella söt som hon är då - nej då kan mamma betala med sina pengar! Hahah hon som spar hon har ;) i alla fall 598kr för dessa tre! <3

sexyi helgen måste mitt hår få sig en omgång med färg :-)

Onsdagnu en dusch och sen mys frukost :)

Mimmi

go tjejen våran <3
tröjan kommer från H&M

Nya lamporjag älskar dom!
får se hur länge dom är hela i vår familj råkas vi alltid slå söner lampor igår när vi flyttade om i vardagsrummet gick en sönder för någon vecka sen en i sovrummet jag hoppas på det bästa :)

älskar dessa!Ge mig! 1200kr för ett par <3

Onsdagbella är på dagis och jag har hunnit handla och nu inväntar jag min tre timmars arbetsdag. haha

härligt att det är sol ute! dock har jag ännu inte städat på gården. men snart så.

Morgon träningaxlar biceps och triceps blev det direkt jag lämnade av bella på dagis :)
skönt!

RSS 2.0