Ben och Mage pass

 
Idag blev det ett svettigt ben och mage pass på nova får se om det blir någon träningsvärk i morgon eller inte ;) Kan tro att det blir det ! haha
Får se om jag hinner några mer pass i veckan eftersom att det är rätt mycket att stå i ! Men ja förhoppningsvis ett till pass hinner jag med under helgen.
 

Vårdress

 
Igår åkte Bella i fleecen till IKEA det är då för varmt med vinteroverallen sen pratade jag och Emmelie om att jag måste köpa en dress åt henne som hon kan ha nu och då kom jag på att jag har ju en 8848 jacka och Didrikssonbyxor i storlek 80 eller 90 och ja det stämde det var i 80 samt en McKindley softshell jacka med byxa i 90 men dessa var lika i storlek som dressen i 80 så då har hon två fina dressar hon kan ha nu :) Jag kanske även måste köpa en jacka som jag har hittat på lindex alltså en allvädersjacka men ja nu behöver jag inte stressa med den eftersom att hon har två att välja bland :)
 
Men dom har ju lovat minus igen så då åker vinteroverallen på igen.
Men ja lite kläder måste jag nog beställa till henne här idagarna :)
 
 
 

Förvirrad

Morgon bad dagen till ära !
 
Haha ser nu att förra inlägget hette torsdag för jag kan säga att jag är riktigt dagvild ! Micke får alltid påminna mig vad det är för dag och datum men när man är Mamma ledig behöver jag då inte tänka på några datum förutom typ bvc besök.. haha
 
Nå men torsdag idag då, Mamma komförbi vid elva tiden då hon ville spendera lite kvalitets tid med sitt barnbarn och ja kanske lite med mig också så jag lämnade dom ensamma och for iväg och tränade sedan käkade vi vårrullar till lunch och runt middagstid kom Emmelie och Dennis och Brorsan hit så dom har rivit elat Bellas farmor och också på besök så vi tryckte i oss en till butterkaka haha hon for vid halv åtta tiden och nu håller Micke och Björn på att stoppa in nederskåpen i köket och ja jag sitter vid datorn ;) haha !
Tjusigt blir de i alla fallt :)
 
Imorgon är det forstättning av köket som gäller eller ja hela helgen och på Lördag ska jag och Bella på kalix vinterdagar annars inte mycket planerat ska försöka träffa Hanna och Ludde i morgon också :)
 
Nå ska även ta mig tid att sitta vid datorn där jag har alla kamera bilder har massvis att visa så från denna dator blir det bara instagram bilder.
 
Nå ska flotta glass nu !
 
 
 
 

Torsdag

Igår bakade jag butterkakor riktigt goda blev dom fick ihop 4 småa och en stor och fryste ned tre stycken och vi tryckte i oss resten.

Emmelie Dennis och Hugo kom på middag hos oss jag gjorde allting de du Elin !! Vi grillade kyckling åt potatis och morötter i ugn sallad och självklart pressade vi en butterkaka riktigt smarrigt hugo gillade verkligen kakan ;) Ska lägga ut recept någon dag..

Sen blev det inte mycket mer den dagen..

Vi håller på för fullt i köket så hinner inte riktigt uppdatera så mycket men ja det går framåt alla skåpen är borta nu och i morgon ska Micke och brorsan börja kasta in nedre skåpen sen ska Micke och Dennis Ela lite hihi.

Idag vaknade jag av att vi fick våra ikea grejer innan åtta på morgonen fy vad tidigt, sedan började jag och Emmelie messa om en Ikea sväng men jag och Bella tog en taktik vila i 1.5h haha trodde B skulle sova max 30min men hon drog på så det blev lite stress men till Happis for vi en super duper snabb sväng på Ikea vi fick oss några små grejer och Emmelie fick sin byrå helt utan problem gick den in i bilen och vi var i byn vid 13.30 där vi smet in till Monica matade Bella och sedan kikade vi in loppisen, sen åkte vi hem där Micke hade rivit ut hela köket så nu på kvällen har Micke och Kurt fixat vattnet :)

Ikväll ska jag läsa ut böckerna om Grey har endast 70sidor kvar och vad ska jag göra efter det ?? Herre får börja läsa om dom och längta efter filmen ;)

Nu blir det lite serier och sen sängen.

Måndag

Dagens tankning och Bus Bella igår kväll <3
 
Idag vaknade Bella vid sju och drack välling hon har börjat sova i typ 11 timmar i ett helt galet fast får se om det håller i sig eller ej, iallafall somnade vi om till just efter åtta och vid tio tiden åkte vi till Emmelie och Hugo, vi fikade surrade gick på prommis runt byn och letade tatueringar :) Vid tre åkte vi hem och jag tankade bilen full VIKTIGT eftersom att det typ aldrig händer.. Haha sen hämtade jag ut ett paket jätte kul lampor till köket.

Annars har vi inte gjort så mycket Micke har rivit i köket och jag och b har busat nu har hon precis somnat och Micke och kurt håller på i köket och jag ska möjligtvis roa mig åt internet shopping ! hihi

Imorgon blir det bad ? med Hugo och Emmelie och sedan ska vi titta in Monicas loppis och sen ska jag försöka hinna på gymmet dock är det smock med köket nu men ska se om jag hinner smita iväg eller inte :)


Work out

Idag blev det ett bröst och biceps pass på nova skönt att ta sig iväg den här månaden som jag har tränat har jag bara hunnit med tre pass i veckan jag hinner köra igenom hela kroppen men vill egentligen hinna ta mig till nova fyra gånger. Men ja när renoveringen av köket är klart så finns det ingenting som hindrar mig från att fara fyra gånger i veckan för när Micke fixar efter jobbet så blir det svårt för han att hinna vara med Bella i 1.5h och även renovera men men tre gånger är ju inte helt fy skam från att knappt ha tränat under två års tid jag är bara less att jag inte har hunnit fyra gånger men om någon vecka så då hinner jag :)

Efter gymmet med Danne så stack vi och solade första gången efter Thailand för mig riktigt skönt att få sig lite färg igen :)

Nu blir det flott och film :)

Produkter

Måste beställa lite hårprodukter och sånt nu ! :)
Inte billigt men välbehövligt.
 
 

Instagram pics


Fredags party

 
Igår var det middag på lilla med "mamma gruppen" vi började vid halv åtta och runt halv elva snörde dom ut oss och sa att nattklubben var nästa, himla trevligt hade vi i restaurangen men där nere där det var typ tio pers var det inte så kul, Maria åkte hem vid midnatt och jag åkte hem runt ett tiden : )
Detta får vi helt klart göra om :)
 

Torsdag

Jag låg nyss och funderade på vad jag hade gjort idag började mentalt förbereda ett blogg inlägg men glömde helt bort !
Förstår inte varför eftersom att jag har varit igång hela dagen och varit något tankspridd nåväl Bella och jag tog Sovmorgon till halv tio himla skönt !


Sen vid tolv när Bella
vaknade efter pn sin så åkte vi till costume och kollade efter några kläder till morgondagens utgång tant E var där och så klart Frida och Greta ! Jag prövade ett gäng med kläder och hittade några snygga som även passade min långa smala och bredaxlade kropp ! Roligast var nog en klänning som slutade just nedanför höften på mig när den egentligen skulle vara tio cm längre ;)
nåväl mitt i allt hann klockan bli kvart över ett ? Jag skulle vara i Nyborg kl ett och klippa mig så jag snodde Bella från Greta där dom satt och boxades ;) och skyndade till Emelie hehe en halv timme sen.

Jag och Maria klippte oss av sanna ( jobbar på basement på fredagar ) söt tjej ! Och jag blev riktigt nöjd så har nog faktiskt hittat mig en ny frissa ! :) Emelie lämnade mig in charge med Hugo och Bella och stack till Kalix två barns mamma i trettio minuter ! Det gick himla bra förutom att jag inte kan bära två barn upp för en trappa samtidigt tur fia var där :) Sen gasade jag hem med Maria och åkte in till stan kl var fyra jag hade även lovat bilen åt Micke vid halv fyra vilket jag hade glömt ;) förlåt älskling ps vi behöver en beetle igen märker et ju ! ;);) Nu på Kvällskvisten har vi kastat in ugnsskåpet och nästa helg ska resten av köket in , vårat lass med Ikea saker kommer på onsdag vilken jag måste komma ihåg !!
Inlägget blev lite halv konstigt men skriver från telefonen vad annars ! Nå ja måste sova nu klockan är ju redan vid tolv natti !

Gym

Ben och mage pass idag härligt härligt !
Nu måste jag flotta lite pajen med Emmelie och Dennis räckte inte !

Tisdag

Igår var Maria hit och umgick medans Johan var hos Tandis, vi surrade badade Bella osv och hon blev även inbjuden på mamma middagen med utgång som jag ska på nu på Fredag ska bli riktigt trevlig, vi är 8st mammor som ska ut och äta på Lilla och sedan även gå ut om vi känner för det :)
Har självklart klädproblem av dess like och hinner inte beställa någonting nytt så måste kolla med Elin om hon har något fint åt mig ??
 
Sen när b hade tagit sin långa pn så åkte vi till Madde och Tindra vi fikade surrade och döttrarna busade :)
Sen på kvällen skulle jag på gymmet men jag behövdes mer hemma och hjälpa till och Ela och vara med Bella medans Micke fixade i köket så idag ska vi stoppa in ungs skåpet men direkt Micke kommer från jobbet åker jag till Nova och kör ben plus mage.
 
Vid fyra fem ska även Emmelie med familj komma hit och jyra lite :)
 
Imorgon har jag och Maria bokat in klipp tid ska bli skönt att bli av med lite ( eller mycket ) hår men vet inte alls vad jag ska göra ? Skulle vilja klippa luggen så man kan ha den nedsläppt när man har snodd just nu är min lugg ned till axlarna ungefär så den är lite svår att ha utsläppt.. Fast jag vill ha den lika lång som övriga håret också men ja då är det så svårt att få någon snygg uppsatt frisyr. Beslut beslut ja vi får väl se hur det blir i morgon..
 
Nå Bella sover nu så dags att beställa lite lampor och hårprodukter och sedan se Hart of dixie :)
 
 

Städning

Åh så jobbigt det var att dammsuga i vårat akvarium till hus, solen ligger på och våra feta fönster i vardagsrummet gör det olidligt varmt just nu är det 26 grader i vardagsrummet !
Något varmt om man dammsuger i tjocka pösbyxor, ullstrumpor och långärmat.. Dagens fyspass gjort ;)

Dammtorka ids jag inte göra det är ingen större ide eftersom att vi under nästa vecka ska riva ut resten av köket just nu har vi rivit halva så det kommer damma och spåna en hel del.
Men fint blir det !:)

Bella 12månader ( 1år )

 
Vi har en ettåring i huset helt galet, Mitt första år som mamma utanför magen har gått så sjukt fort det känns ännu som igår när Micke kom in med Bella i fl-sal nummer 6 och jag kände den otroliga lyckan av att se dom båda <3
Oj men det är ett helt år sedan vi blev föräldrar helt galet egentligen :)
 
Bella har i förra veckan fått för sig att börja krypa? hon har slutat med sin militär hasar stil och kryper nu hela tiden go unge hon har ju kunnat krypa länge men har alltid hasat i stället men ja nu kryper hon hihi
Annars är hon super stadig när hon går i händerna men balansen när hon går med en hand är inte så bra så det är ännu ett tag bort innan hon kan gå själv, sedan kan hon gå med gåvagn och ja stå längs möbler, hon går inte efter möbler förutom i resesängen.
 
Hon somnar själv på natten och vi ( MICKEs krav ) lyfter över henne till våran säng när vi lägger oss även fast hon kan sova själv en hel natt i egen säng.
Hon somnar oftast 20.00 sover till 05-06 innan det är dags för välling och vaknar nästan alltid 08.20 på morgonen.
 
Bella äter välling 10.00 Lunch 13.00 ( nästan en hel burk mat plus en halv katrinplommon plus lite majskrokar ) 15.00 Mellis en halv- en hel fruktburk eller vanlig frukt, 17.00 Middag nästan en hel burk mat plus en halv katrinplommon eller frukt burk plus lite majskrokar, 19.00 2dl gröt och 20.00 280ml välling samt 05-06 280ml välling.
 
Bella gillar inte vanlig lagad mat så hon äter ännu burkar när vi provar med vanlig mat förutom makaroner och ris så spottar hon bara ut det.
 
Bella powernapar 3-4gånger per dag 30-1.30h åt gången vid tio sover hon 1-1.30h och sedan brukar det vara 30-1h dom andra gångerna så hon sover varannan timme under dagen :)
 
Pappa är favorit personen nummer ett sen Mamma och när folk är förbi är morbrors flickvän Jenny en super favorit ;) Mamma är ratad haha !
 
Första blåmärket fick hon när hon skallade köksbordet förra veckan mammas lilltjej så annars har hon inte fått några peppar peppar..
Hon blev super dålig av ett års sprutan och är ännu dålig av den en och en halv vecka efteråt hon är lite mer grinig och dom första dagarna ville hon bara vara i famnen samt äter hon sämre, hon fick även en buld ca 1cm nedanför sticket så det var jätte hårt och har nu börjat gå bort.
 
Hon älskar leksaker som rör sig och låter ( småa inte den livsfarliga dockan som hon fick i present men vi jobbar på att hon ska gilla den ) Samt busar hon med Silver varje dag, gåstolen har hon börjat rata !! Den som har varit favvo fram tills för tre veckor sedan nu hatar hon den helt och hållet. Samt är det kul när större barn kommer och busar.
 
Hela dagarna pratar hon på och har för två veckor sedan börjat prata i telefon, allt hon hittar stoppar hon vid örat också sitter hon och pratar, samt leker hon med min telefon hon kan öppna den och gå in i program och backa tar jag den av hon blir hon små tokig. Hehe nörd !
Hon pekar på klockan lampan och ropar titta eller där när man frågar vart vissa saker är så detta tränar vi på varje dag.
 
Bella har storlek 74-80 i kläder när hon är lång och smal blir 80 byxor bra i längden men gigantiska i midjan ( vissa är nästan för långa så 74 passar perfekt i brallor men bodys har vi 80 för att dom ej ska bli för korta )
Bellas stor fötter är i storlek 21 :)
 
Vikten på bvc vid ett år :
 
Vikt : 8300gram
Längd : 74cm
Huvudmått 45.8cm
 
När Bella föddes :
 
Vikt 2755gram
Längd 47cm
Huvud 33cm
 
Hon följer sin kurva bra våran stor tjej <3
 
 
 

Måndag

Inatt har snokki sovit bra somnade 20.30 sov till 06.50 då jag bad Micke göra välling innan han skulle på jobbet sen somnade vi om till 08.30 efter det har vi busat lite och just nu tar b en pn.
Min mormor och morfar kommer snart hit för att vara med B lite medans jag ska iväg på gymmet vi ska riva ut köket i kväll och hann inte träna igår kväll när b somnade så sent så ringer in barnvakt :)
 
På onsdag skulle jag på koll på norrskenets dagis men dom har fått magsjuka så jag får fara nästa veckan för att kolla in stället : ) Jag har bara hört bra om det så vi får se hur det är i verkligheten Bellas gudmors mamma jobbar även på den avdelningen som jag önskade så får se om vi får oss en plats eller inte :)
Hihi ojoj jag kommer inte klara av att skicka hon på dagis som tur är är det långt kvar innan vi är där.
 
Nåväl kanske ska kamma igenom håret nu ser ännu ut som på bilden lite längre ned !
PUSS !
Lite lika är vi väl ändå ?? :)
 
 
 

Bus och Modevisning

Ja pappa Micke är bra allt rolig igår hade han och Bella modevisning dom lekte pirat provade olika mössor hade på sig peruker ja jisses vad jag skrattade :) Tur Bella har en pappa med barnsinnet kvar <3
Jag älskar er <3
 
 
 
 
 

Sekretär

För någon månad sedan fick jag min pappas sekretär som var i en röd aktig nyans men färgen gillade jag inte alls så Micke fick måla den vit, nu behövs det bara nya knoppar till dom småa lådorna invändigt så är den tipp topp !
 
 
 

Älskade äckel hår

Mitt hår mår ju så bra eller så inte, en klippning behövs verkligen !
Så fort jag har tvättat håret och det har torkat blir det bara en risbuske typ så i stället för att klippa kan jag ju raka bort allt ;) HAHA
Och sen är ju min dotter så himla söt och rycker mig i håret och mitt hår går av för minsta lilla grej som ni ser tussarna runt skallen mycket fint särskillt när det sticker upp hela tiden !
Måste försöka få mig en tid i veckan hos frissan sedan måste jag sola har inte varit sen vi var i Thailand så nu ser jag ut som ett lik !
Och när jag ändå gnäller så flottade jag en del choklad förra veckan ( fick min första menst sen mars 2011 ) så jag har finnar över allt !! Helt galet hur lätt jag får finnar av choklad så nu ska jag sluta upp med choklad för jag kan inte se ut som ett pubertet monster !
 
Nå nu har jag gnällt färdigt tack

Nya kläder till Bella

Strumpbyxor 69kr gks
Byxa 69kr Kappahl, Body 50kr Kappahl
Strumpbyxor 69kr Kids and teens Bolero 69kr Kids and teens
Pyjamasar 50kr st Kids and teens.
 

Helgen

Igår gjorde vi inte mycket jag började dagen med ett morgon lunchpass på nova och efter det gasade jag hem där Dennis och Emmelie och Hugo nästan väntade jag hann just duscha innan dom kom förbi, vi surrade renoveringar och "pojk" saker och tittade på lite resor :)
Efter att dom for fixade vi oss lite och gasade till gg där middag hos Elin och Fredrik stog på schemat god mat och efterrätt och en liten öl vid åtta kastade Bella in handduken så vi åkte hem :)
Hemma blev det film i vanligordning..
 
Idag har jag och Micke varit till Luleå mamma var hemma med Bella eftersom att vi endast skulle en snabbsväng så hade hon roligare hemma med mormor, lite snabbshopping blev det och sen kom vi hem för att göra ett gäng med vårrullar. Elin och Fredrik kom förbi och käkade några rullar och har precis åkt så nu står Micke i köket och river ned halva det och jag laddar upp för ett gympass :)
I morse var även bästa carro hit på frukost dejt och med en present åt Bella hon fick en jätte rolig hopphäst inte alls olikt carro ;) hihi <3
 
Måste lägga in bilderna från förra helgen snart hm när jag sitter vid andra datorn så kanske i morgon :)
Puss !
 
 
 

Gym

Igår blev det ett bröst och biceps pass på nova och i kväll blir det rygg och triceps vet inte riktigt vilken tid jag ska får se om jag väntar till efter b har somnat eller inte :)

Jag älskar dig till världens ände & tillbaka


Fredag

Jag är himla dålig på att uppdatera från en dator så alla inlägg blir så tråkiga men ska försöka ta mig tid varje dag nu ifrån i morgon ;) ! Men i alla fall, i morse vaknade vi vid åtta tiden tittade på nyaste greys i sängen sen vanlig morgon rutin. Vid ett tiden packade vi in oss i bilen för att åka till Happis och köpa golv m.m och det gjorde vi det blev golv tak tapeter kakel och annat smått och gott och vid sju kom vi hem igen så jag ställde in dagens träning gud har inte tränat på tre dagar men ska köra lördag söndag i stället ( har bara två pass kvar denna vecka så det passar bra ) sen har vi bara myst och busat och även tittat på Twilight<3 i morgon står middag hos Elin och Fredrik på schemat sedan ska Emelie och Dennis komma förbi :) nå ska kasta igen ögonen nu natti !

Fika med tjejerna

 
Igår var vi på lunch och fika med tjejerna det blev jag och Bella Madde och Tindra Madde och Emelie super trevligt dom nästan tre timmarna som vi satt och jyrade i gallerian :) Flera gånger tack <3

Alla <3 Torsdag

Idag var planen att åka till jobbet och äta en semla men Bella bestämde sig att vi inte skulle fara och somnade 10.15 -11.35 ja inte vet jag vad hon menade med det ? Antagligen att vi inte skulle fara eftersom att det slutade kl tolv.

Så istället styrde vi om och gick på stan med Hanna och Ludde och jag fynda lite på kids and Teens och sen gick vi och hämtade syrran på dagis jag blev så sugen på att kidnappa hon så jag gjorde det <3

Nu har vi precis lagt b för en pn och jag själv ska tvinga Micke att massera mig !
Puss !

Super goda semlor

 
Ingredienser
 
25gram jäst söta degar
100g smör
5dl mjölk
2tsk kardemumma
1.5dl strösocker
0.5tsk salt
12dl vetemjöl
 
Fyllning
 
ca 10dl vispgrädde
Mandelmassa
Sylt
Marsankräm
 
Gardering
 
1st ägg
Florsocker.
 
Gör så här :
 
Smula jästen i en bunke värm smör och mjölk till 37g häll i och rör om kardemumman.
Spill ned i bunken med jästen och tillsätt salt socker vetemjöl 10dl ( 2dl skall vara till utbakning )
Använd elvisp med degkrokar och knåda degen tills den blir slät.
 
Jäs i 1 timme.
 
Ta ut degen på mjölat bakbord köksbord bänk eller något och knåda degen och tillsätt mera mjöl degen är super kladdig knåda degen lite och ta ut en bit i handen rulla till en bulle och stoppa på plåten.
 
Låt jäsa i ca 15-30minuter beroende på hur stora du vill ha dom jag lät dom vara i 15minuter.
 
Pensla på uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen i 200grader i ca 10-20 minuter beroende på din ugn i alla fall tills bullarna är klara brukar oftast vara mörka under sig då är dom klara ;)
 
Låt svalna lite och ta sedan en kniv och skär av ett lock på varje bulle, gröp ur med en sked i mitten av bullen och tillsätt din fyllning och spritsa sedan över grädden och på med locket och srö över florsocker..
FÄRIDGA ! :)
 
Jag använda mig av marsankräm med lite vaniljsocker som fyllning, Samt mandelmassa med lite vaniljsocker och lite grädde ihoprört, samt jordgubbs sylt så jag gjorde tre olika fyllningar i dom : )
Detta väljer man ju själv hur man vill ha och ja snörde bara ihop lite olika ! :)
 
LYCKA TILL :)
 
 

Irriternade

Underbart att solen börjar komma fram mindre underbart att vi har fem feta fönster i vardagsrummet som är helt flottiga och äckliga som skulle behöva sig en rejäl omgång ut och invändigt med fönsterputs dock orkar jag inte putsa i kylan så väntar på att Micke ska bli less och göra det ;) hihi
Sedan är det hemskt att se allt damm över hela huset usch dammtorkade förra veckan och det är redan smock och ja dammsugaren har inte åkr runt i huset på år och dar så det är verkligen hög tid att ta tag i det men ja inte idag för när Micke kommer hem blir det att direkt åkta till Nova och köra ett benpass och sen ska vi nog börja riva i köket ! :)
Ska bli så kul att få ett nytt och fint kök :)
 
Annars idag har Jenny varit på besök och Emmelie och fia kom en snabbis förbi och spanade in allt damm ;)
Imorgon blir det middag i nyborg hemma hos Emmelie och sen antar jag att vi ska pilla lite och planera köket idag har vi klurat uti bänkskivan men kom till ett beslut ganska fort så nu är det kakel tapet och golv kvar och jag vill ha mosaik i köket men Micke vägrar eftersom att jag sprutar grädda mm över allt när jag vispar så han vill inte stå och rengöra det i flera timmar ;D HEHE jag vet inte alls vad han pratar om ? Igår när jag gjorde grädden till semlorna så var hela jag vit prickig ? Förstår inte att det alltid händer...
 
Nåja ska skriva ut mitt semel recept super enkelt och svingott ! : )
Och nu medans b sover ska jag fortsätta att läsa på sista delen om Mr and Mrs Grey ; )
Hehe förlåt*
PUSS !
 
 
 
 
 

Nya hus-lyktor

Igår hittade Micke på fb två huslyktor som vi köpte 100kr för båda två som hittat, sedan undrade micke hur många jag ska ha och jag svarade enkelt - En hel stad. Så nu vet han inga frågor alls på det ;)
 
 
 
Dom två med vågig kant är nya :) SUPER NÖJD !
 

Blått blått över allt jävla klänning

Alltså nu har jag gått igenom huset och jag har fan fläckat ned över allt typ varje dörrlist är blå och lysknappar bordet golvet ja fan överallt ! OCH skiten går inte bort tar man aceton så försvinner ju ytan på allt det målade så jag måste först prova med något starkt jävla rengöringsmedel SATANS skit klänning..
Först och främst så fattar jag inte hur klänningen kan torrfälla ? hallo spetsklänning med svart innertyg plus att den är nästan två år den har bara hängt i garderoben för att jag har varit prego och inte kunnat ha den men ja på tvätt lappen står det ingenting om torrfällning så jag ska då klaga till NELLY..
 
Något less får hoppas att skiten försvinner men jag förundras även över att jag har varit precis överallt i vårat hus och tagit haha !
 
Några bilder det syns mer irl
Ja det är mörkare en på bilderna men ni ser ju !
 
 
 

Barnrum

Måste kika igenom jollyroom och beställa några inredningsprylar till Bellas rum sen finns det några små saker jag behöver från ikea så när vi ändå ska dit och köpa grejer till vårt nya kök så passar jag på att snabbshoppa till övriga hemmet ockå !:)
 
Jag började fixa runt i Bellas rum tidigare i veckan och nu är jag halvnöjd önskar att rummet skulle vara dubbelt så stort så hon kan få det helt perfekt det blir svår möblerat när vi valde att behålla alla tre garderober som tur är sover hon inne med oss för en säng skulle inte rymmas vid tillfälle, hälften av hennes gåsaker har vi i vardagsrummet för att ja det finns inte så mycket plats i hennes rum ;)
Letar inspiration hela tiden från fina barnrum det är så himla kul att kolla runt efter inspiration men jag kanske skulle börja ta tag i hallen också här snart ;)
Och ja köket ska vi väl börja med nu i veckan vi har köpt ett nytt kök nu i helgen så vi lär inte kunna hålla oss från att byta ut allt hihi !
 
 

Lördags träning

Igår var jag och Mamma på gymmet jag körde ett hårt bröst och biceps pass och la till några extra övningar i efterhand kändes det mindre smart eftersom att jag inte ens orkade tvätta håret i duschen för att armarna var helt färdiga men mot kvällen när jag var på tjejfest så började det gå till sig :)
Jag trodde att träningsvärken skulle vara olidlig idag men faktiskt inte lite öm är jag man inte farligt !

Får se vilken tid vi åker på gymmet i morgon :)

Aj aj spruta

Ett års sprutan var den värsta gumman har fått jag oroade mig inte alls för den men gud så hon grät och ja det tog aldrig slut, min stackars tjej ! Usch annars brukar hon bara gråta snabbt nu höll hon på i fem minuter och mellans båda sprutorna så det gjode riktigt aj aj i lill benen :/ Nåväl skönt att det är 6m till nästa gång..

Efter besöker åkte vi till nyborg för att fira pappa på hans födelse dag grattis ! Vi¨åt middag och sedan blev b trött klart hon har sovit fem minuter på fem timmar för hennes vanliga sovning blev i bilen men hon vaknade då vi stannade på gården hos pappa så vi orkade inte vänta tills kaffet eftersom att hon var så trött så vi åkte hem.
Just nu ligger hon och vilar ikapp det hon har missat men förstår att hon är super trött eftersom att hon alltid brukar bli hängig efter sprutorna så får se hur hon sover i natt sen tror det inte ska vara några problem men ja det vet man ju inte :)

Skriver ett års uppdateringen i morgon tänkte kika på nya cougar town nu och lär inte blogga så mycket i kväll eftersom att jag tänkte dammsuga huset samt skura dammtorkade idag på dagen blev så less att se allt äckeldamm flyga runt när det var sol ute !

På lördag blir det tjejfest hos Carre ska bl så kul har till och med hittat vad jag ska ha på mig inte illa ! Ja fast det lär jag ju ändra tio gånger innan jag har farit men vi ser ju, nå nu vaknade snuttis
Puss !

Onsdag

Busisen i kväll dricker cocacola och äter kycklingvinge ! ;)
 
Idag har jag haft barnvakt av brorsan fick ett sådant träningssug och visste att jag inte kommer hinna fara i kväll så han kom hit och var med Bella medans jag och Carre körde ett axel mage pass på Nova !
När jag kom hem var det dags att fixa sig lite och sedan när Pappan i huset kom hem fick han byta om ja ta en dusch också och sen åkte vi på middag i Nyborg hos Emelie Dennis och Hugo pekingsoppa riktigt smarrigt ! Micke for iväg en snabbis och kom tillbaka till kaffe kladdkaka och OVISPAD vaniljsås rättare sagt vatten haah ;)
Sen åkte vi och handlade och efter det har jag fickat runt lite grejer i Bellas rum tänkte införskaffa elementskydd i morgon och nya gardiner ! Nåväl tog typ en vecka att ladda upp bilderna till förra inlägget både Micke och Bella har sovit sen flera timmar tillbaka så nu ska jag äntligen ta tag i att läsa ut den FÖRSTA Sexboken..
Ja eller normala föräldrar kanske somnar när klockan är halv tolv när man stiger upp vid åtta på morgonen men nej jag kan aldrig somna förens vid ett på natten helt jävla galet.. Men ja nu sänger Natti !
 

Kalas bilder

Underbart med en go ettåring <3

Bellas presenter

Super tack alla som har varit med oss och firat våran numera stora tjej <3 Vi har haft super trevligt dom fyra dagarna som det blev kalas ! :)
Här kommer Bs presenter plus pengar och en tågbana.
 
Ja den svarta klänningen är skitig på bilden HEHE
 
 
 
 

LOVE

Jag fotade mot solen så armen försvann när jag gjorde bilden svartvit samt blev det någon halvkonstig skugga här och var typ magen över naveln haha ;)
Blev akut sugen på lite bläck !

Go tjejen med gå vagnen <3


Hallen efter renoveringen

Så nöjd ! Inredningsprylar tar vi då och då när vi hittar någonting som passar.
Jag valde min super underbara blåa färg i lill hallen ( den som är utanför sovrummen ) i storhallen entren så målade vi vitt samt tapetserade en fondvägg super fint blev det, i båda hallarna har vi lagt samma golv och gjort olika mönster på golvena.
 
Så här kommer bilderna :
Detta är alltså före bilderna vissa är fotade då vi flyttade in för ett år sedan vissa innan vi renoverade vardagsrummet och hade då öppningen i hallen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Längtar

I morgon bjöd jag in oss på middag hos Emelie och Dennis det blir Pekingsoppa ska bli riktigt gott ;)
Hade tänkt göra vårrullar till men som otur var så är våra blad slut så vi får bjuda dom på det när vi har köpt nya !:)

Vi måste hitta en resa snart så vi kan boka får någonting måste vi ju ha att se fram emot :)

Ett år sedan jag blev en Mamma

Hipp hipp hurra för idag fyller våran älskade tjej ett helt år  ! Klockan 20.53 för att vara exakt vid tillfälle för ett år sedan dog jag i smärta och försökte trycka i mig någon lunch, B var dum mot mammas rygg  ! hihi
 
Ja herre ett helt år har gått som tur är känner jag inte som många brukar göra att jag inte har tagit vara på tiden dom flesta nyblivna mammorna får höra njut det tar slut så fort och jag har verkligen tagit vara på varje dag så klart man har panik hon blir ju stor tjej behöver inte en lika mycket men jag känner ingen ångest att jag kunde vara mer delaktig eller vad man ska säg för varje dag förutom en dag så har jag alltid somnat och vaknat bredvid min prinsessa <3
 
Jag blir hemma i 8månader till som planen ser ut och sen ska jag ge mig ut i jobb världen igen himla skönt att vara mamma ledig länge sen har vi dagar kvar tills att vara hemma varje dag fram tills snuttis blir 2.6 månader den som spar han har ( 2år 5månader och tre veckor så nästan två och ett halvt ) Men hon behöver ju börja på dagis någon gång så hon är ställd i kö i september.
 
Nå tjejen är i alla fall stor nu ingen snack om saken inte är den en 2755g tjej något mera ( på torsdag ska vi på bvc så gör en 12m uppdatering då )
 
Nu ska jag invänta att go ungen vaknar sen blir det kalasande hela dagen lång så kanske att man skulle dra bort lite damm från golvet ja om jag orkar :)
PUSS !
 
 

Work out

Har precis lagt mig i soffan efter att ha duschat efter kvällen träning :) Körde ett hårt benpass första benpasset så lär ha ont i veckan efter passet så avslutade jag med fem minuters spurt härligt !

Nu soffhäng och film :)

Kalsande

Full rulle igår hade släkt och vänner på Go ungens kalas och hon fick fina presenter Tack alla, idag ska vi fortsätta med kalasande för Elin och Fredrik ( ärtis och pärtis eller något sådant ) och på Tisdag när Bella fyller ett helt år så kommer mamma Kurre mormor och morfar Mickes farmor och farfar Maria Emma och Johan så ja det blir fullt upp i flera dagar : )
Bra föräldrar vi är som hade glömt köpa ballonger så Micke fick speeda på coop i går morse och inhandla ett gäng :) Har bara instagram bilder att visa vid tillfälle eftersom att resten är på den andra dator ;)
 
Efter kalaset igår så bjöd vi Mamma Kurre och Björn och Jenny på middag himla trevligt :)
Bella är stört kär i Jenny så fort hon kommer hit så sträcker B upp armarna och ska vara med Jenny så hon är mer favvo en mamma haha ! Men då har ju jag vara favvo i nästan ett år ;)
Söt unge <3
 
Nå ska vara social med M nu
Puss !
 
 

Träning

Idag har jag och Carre varit på Nova och kört rygg och triceps himla jobbigt men så skönt när det är gjort, egentligen är det vilodag idag men eftersom att Carre skulle bort i går kväll och vi hade kalas till sju tiden så vilade vi igår och for idag i stället :)

I morgon taggar vi upp för ben vi kommer ha en sjuk träningsvärk känner jag redan nu så lär inte kunna sitta på toan på tisdag och onsdag ;) Tur Micke är hemma och kan hjälpa mig upp ja från klockan fyra :)

Fredag

I morse vaknade vi vid nio en timme senare befann jag och Carre oss på nova för att köra ett magpass vilket gick super ! Vid halv tolv åkte jag till Tandis och ja det var den snabbaste lagningen jag har varit med om ynka 7 minuter bra jobbat ;)

Väl hemma lät jag Micke sitta i soffan och jag skottade bort all snö och efter middagen startade vi kalaset med Emelie Dennis och Hugo Bella fick fina paket som hon så klart inte tackade för ;) hehe och ja Hugo önskade att han hade ett rosa rum hehe ! Något trevligt var det i alla fall.

Micke mamma kom på snabb besök och efter det så Snörde jag i en färg i håret så nu är det fint till alla kalas kort i morgon ;) Fatta att på tisdag blir Bella ett år dör lite faktiskt !! Jaja Ska se nyaste greys nu och sen sova :) men först en snus lite beroende jag har blivit nu då onödig men gott måste förflytta fet röven från toaletten har fått sitt märken ! Natti

RSS 2.0