Loser

Vill att du försvinner ur mitt liv för evigt fatta!!
----

Lyssnar på Bonnie Tyler- Total eclipse of the heart..

Turn around...
Every now and then I get a little bit lonely,
and you're never coming round...
Turn around...
Every now and then I get a little bit tired,
of listening to the sound of my tears...
Turn around...

Ja vad skall man säga, finns minnen i den låten eller nått, Dels blir den deprimerande på nått jävla höger och vänster men dock är jag inte deprimerad så..
En ska är säker att det ändå kommer att vara en Jobbigt tid hära framöver för alla parter.. Ojoj, Vad skall man säga Kommer ALLTID ALLTID Ställa upp för dig i alla väder och kläder Har Lovet det en gång Lovar det en till.. För alltid finns jag hära. Ställer upp på vad du än väljer.! Nog om det, kan bli för Mycket.!
------
Imorgon blir det att sova borta, säker skoj, sen Lördag stugan söndag stugan Måndag skall till Jan Tisdag slappa sova och allt :P Onsdag Tälta med skolan och vara på nå sjö grejs, Torsdag städa skolan tömma allt, säga färväl till denna vackra Plats Sedan fara på ett Möte. Fredag Gå ut skolan Nian typ hm ja få betygen JIIIIPPIIIII INTE! Kvällen? Ja det vet jag inte skulle nog till sandra eller någe. Sen veckan efter ohh Gå sommar skola typ så kul nej nej nej men kanske det är bättre en att gå IV! Så det får nog bli så då.
Okej kanske har planerat mitt liv hära en del framöver men vad skall man göra när det händer viktiga saker..? jaja nu ska jag gå och duscha hoppas bara att håret inte far lös så jävla mycket nu :) Ha det fint^^
Anne-Lie The one and ONLY..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0