Here we go !

Fick en smart ide att rulla in maten och sedan stoppa den i en plast påse förhoppningsvis går dom ej sönder ! :)
 
 
Självklart ska Bella till Thailand, när vi började utesluta resan helt så började hon mitt i allt äta bra och slutade att diarrea vilken grej : )
Så igår vid tre tiden blev magen mer normal igen och idag har hon behållt allt mat och ätit bra och sedan har hon gjort sina tre vanliga bajsningar och den sista var precis som dom brukar vara :)
Såå skönt !
 
Så ja enligt bvc ska det inte vara några problem att åka ur hälsans synpunkt så vi är glada ! :)
Ett mindre problem var ju att ingenting var packat och ja packa medans B har varit vaken har inte precis varit något allternativ så vi har nu packat klart 22.30 och ska nu duscha och sedan krypa ned bredvid våran sovandes prinsessa, min pappa kör oss i morgon och ja vi åker om 12h !
 
Lite nervös är jag för flyget med gumman men tror hon kommer klara det galant och ja självklart den där jävla tsunamin som har hemsökt mina drömmar varje jävla natt sedan vi bokade resan och inte gör det något bättre av att vi bor 25m från stranden.. Men jaja vi överlever väl har redan bestämt mig för att fråga om närmsta utgång mot bakgatan om vi måste springa samt har jag tänkt ha en väska med mat och vatten blöjor färdig packat så det bara är att greppa ! Alltså är fan super nojjig :/ Men det blir nog bra.... NOT ! Jaja..
 
Ho kan vara dags att gå och raka upp gammel kroppen för ja bikini säsongen kommer tidigt iår och ja det lär ju fotas några bilder så man kan ju låssas att man är tight ! :)
 
Förresten vad säger ni om tio kilo övervikt ?! Himla bra grej att ha eller hur ??  :  )
Jag packar som en gud ! :) Nå väl det är ju bara 120kr per kg så ingen fara :) Hoppas vi klarar oss utan att betala.
Nå väl får väl se om jag data nördar där nere vi har gratis internet och Maria och Johan har ju tagit med sig sin dator så kan väl hända att jag kapar den någon gång ;)
 
Om inte annat hörs på två veckor !
PUSS !
 
Eller ja om inte våg fan kommer !!!..
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0