Torsdag 02.02.2012

Jasså det finns folk som ännu läser min blogg fast jag suger på att uppdatera.. Jag lovar er med fingrarna krossade att jag ska bli bättre på att blogga..

På senaste då ?
I söndags fick jag och Micke en snilleblixt att vi skulle flytta till huset, egentligen skulle vi göra det igår men eftersom att huset var tomt och bebisen inte kände för att komma på sin bf dag så tog vi tag i laggen och flyttade.
Jag packade ned allt och jag kan säga gissen vad vi har saker ändå, Micke, Helena, Maria och Johan flyttade sakerna från köpmanna till kärleksstigen.
Just nu håller vi ännu på att komma i ordning, min garderob är inte fixat ( noll inspiration hur jag ska ha i den eftersom att vi måste bygga egna hyllor osv ) skorna och klänningarna är i alla fall på plats.
I laggen finns det endast ett förråd ( två svängar med bil ) kvar att tömma får se om vi tar tag i det idag eller inte.

Bebisen känner för att stanna i min mage extra länge och idag är vi plus fyra dagar :)
Jag var till bm i morse l 08.30!!!!! as tidigt och kollade till allting och hon tror ej att nästa besök kommer att vara nödvändigt, ja hon är ju proffs så får lite på att det kommer ett litet barn innan nästa torsdag då vi för säkerhetsskull bokade in en tid :)

Annars då ? I kalix pendlar vi mellan -25 till -30 friskt och härligt, synd är det bara om lill Silver som får torra ögon samt fryser tassarna av sig, får börja titta efter ett par skor så han klarar av att göra sina behov utan att frysa ihjäl.

Mina skor fick jag hämtat ut igår och dom är super duper snygga inte alls vinterskor men det orkar jag inte bry mig om jag använder dom ändå :D

Imorgon skall Carre ha middagsbjudning med "fest" jag får se om jag kommer att fara eller inte, åh vill träffa alla tjejerna♥ saknar dom som få men är en del orolig att vattnet går efter henns monstertrappor ;) skulle vara snyggt att "vattna" ned Carres lägenhet HAHAHA jag dör..
Ja vi får se det är många timmar till i morgon jag kanske slutar vara orolig får till min garderob fixar ångest för att jag inte har någonting att ha på mig och sedan far ändå efter tio utrbrott här hemma.
Höggravid och plus fem i morgon gissa om jag känner mig stor ?? Plus att mitt ansikte har börjat samla på sig vätska, hallo ??? ansiktet kunden det typ inte vara fötterna ? nej dom är fit samt händerna utan det är ansiktet som börjar bli vattenfyllt. NÅGOT otrevligt ;)

Nä nu ska jag ta tag idagen och fara och hälsa på lite folk, ni vet jag dagdriver mest hela tiden :)
Kärleksstigen 2 bor vi på om ni har tråkigt ;D

Förresten om två veckor får vi internet så då slipper jag använda telefonen som modem så då blir jag bättre på att uppdatera. För jag har inte ens provat ladda upp bilder via mobilen, ska prova det idag. Det kanske fungerar super bra ! ??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0