Måndag och Tisdag

Igår styrdevi bilen mot grytnäs för att hälsa på en sista gång på jobbet, vi var där en halv arbetsdag och hann jyra på och surra med dom flesta åh det är så lätt att ha en stor del av sitt kompisgäng under samma tak då träffar man alla på samma gång ♥Underbart
 
 

B sover på TallinkSilja ;)
 
Sen åkte vi hem och Elin dykte upp och fick agera barnvakt och även mata Bella medans jag målade lister och Mickes mamma spacklade igen våran öppning.
Sen vid nio somnade B och jag såg Twilight och började även se lite av New moon ♥♥♥

Charmar tant E under matningen.
 
Idag vaknade vi vid tio tiden och efter lite frulle så åkte vi ut till Nyborg för att hälsa på hos Emmelie och Hug samt träffa Madde och Tindra som var där på besök. Mycket trevligt :) Efter ca tre timmar där styrde vi mot coop där jag var tvungen att handla, dock hade B somnat i bilen utan när vi ej längre använder babyskyddet så fick jag gladeligen stoppa hon i barnvagnen och hon sov vidare i alla fall i tre minuter innan hon vaknade..
 
Jag  hade tänkt ha hon i en kundvagn men när hon sov så var det lite svårt, plus att kundvagnarna har ju fan inget skydd på sidan och så pass stadig är hon inte så hon kan sitta utan att tippa åt sidan ibland, hur tänker dom fy benen går ju fan av om hon tippar åt sidan när det inte är något skydd där ja herre !
 
Iallafall racade jag med bugaboon och korgen innen på coop och plockade på mig, 8 barnmatsburkar, 2-paket med blöjor, 2kg vetemjöl, 2kg socker, falukorv, 1l mjölk, Bröd, Kaffe ja det var väl allt, haha tur jag tog vagnen för inte hade jag kunnat ha Bella på höften och samtidigt bära ut allt, ja nog var det enkelt med babyskyddet då bar man Bella i det på armen och matade sen med påsar jag brukar annars handla mycket mer då jag är själv men nu kommer det bli " svårare " att göra det, ja i alla fall tills det inte finns en risk att hon hamnar snett i kundvagnen.. Ja vilka bekymmer ;) haha
 
Sen blev det hem och äta middag och efter det har Mickes mamma och jag tapetserat i vardagsrummet.
Snuttan somnade precis så nu blir det att kika klart på New moon :) GodNatt !
Det syns lite dåligt men Bella älskar den nya stolen äntligen kan hon se ut när hon åker bil, åh hon satt och kikade ut hela vägen till Nyborg Sötunge.
Btw klämde jag spegel under benet sen så man ser mer av B för här såg man som dåligt ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0