Måndag

Idag har vi böjat dagen med att ha Maria på besök samt har vi gjort några snabb ärenden på stan.
Efter det kom Maria hit för lite surr innan hon skulle hem till byn för att hämta Emma på dagis.
Direkt Maria for så gick jag och la Bella och hon somnade direkt jag la hon i sängen ( något trött hon var vaken en timme extra ) Så ja vi kanske inte har hunnit så mycket mer idag B har precis vaknat och nu ska vi busa lite :)
 
Sen i morgon ska vi till Happis med min mamma samt springa på Ikea jag tänkte även ta en snabb tur på rajala så får hoppas att dom har en tiger dress som jag vill köpa åt Bella.
På onsdag vankas det mamma träff om jag inte i stället träffar Maria och Sandra ja vi ser ju, sen på Torsdag är det första träffen på babysims skolan dock är detta en info träff så jag hade tänkt ha Bella hemma med Micke men i veckan ska han jobba en dag extra så det går inte, så då får hon komma med på info mötet i stället.
Så nu och framåt ska jag och Bella vara och bada på badhuset på torsdagarna, säket kommer det vara jätte kul :) Vi får se om hon gillar det !
 
Lite jag har börjat längta till Thailand då det är inte ens tre månader kvar, Maria har redan börjat planera vad hon ska packa ja hon är lite jyr och värre än mig jag brukar planera i god tiden men inte tre månader innan ;) Pucko haha ! men ska bli något skönt att få komma till värmen och njuta :)
 
Nä nu ska jag jyra med B.
 

Jag och Bella idag ! Osminkad is the shit näsbymamma som man är.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0