Veckans resume

Sämsta blogg veckan hittills ??
Jag tror nästan det.
 
I början av veckan ( mån-ons ) den så kallade pappa fria veckan ( delen ) så har vi bara tagit det lungt Bella har gått och blivit förkyld så vi har mest varit hemma och städat inomhus.

Sjuklingen sover, Pussmun, Badar sittande :)
 
Sen när Micke kom hem så började vi direkt med projektet vardagsrum så dom senaste dagarna har Micke och brorsan öppnat en vägg rivit bort en del av köksinredningen stängt igen en vägg gjort ett fönster målat 3st väggar målat taket,
Medans jag har varit utomhus och ställt i ordning för vintern, rensat i blom bänkarna plockat bort ormbunkarna ( Micke & Gunnar har lagt plattor där dom har varit ) plockat bort all humle i våra spaljer ( stavning ? ) putsat fönstrena så ja vi har varit aktiva :)

Bella har varit mammas hjälpreda utomhus, Två ingångar till vardagsrummet, Bella och Mamma idag utomhus, Före och efter bild på framsidan, Gården vinter redo.
 
I går åkte vi till Happis för att köpa färg samt åkte vi till Finland för att köpa en bilbarnstol åt Bella ( visar i ett annat inlägg ) Sen på kvällen målade Micke taket i vardagsrummet och sen blev det film kväll.
 
Idag har vi bara fixat och donat hela dagen lång, Bella ville inte vara själv så hon fick åka bärsele medans jag lagade middag.
Nu blir det sist fixet i v-rummet nästa helg blir det att tapetsera sista väggen lägga in golv och lista så det är nog klart under helgen.

Micke och Bella på gång till barnbutiken i Kemi, Bella galen i bärselen medans vi fixade middagen.
Köket med höst gardiner, Vårat vardagsrum för tillfället ingen tv i veckan för Mamma och Bella, tur vi har en tv i sovrummet.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0