Bella 14 månader

Så där ja då är dottern verkligen en stor tjej !
Vikt mm vet jag inte men tror hon väger just över nio kilo om ens det :)
Annars så har hon varit sjuk dom senaste veckorna så hon hann vara frisk i nästan en vecka så blev hon hostig och snorig i onsdags igen tråkigt men denna gång matvägrar hon inte vilket är jätte skönt.
 
Hon har börjat prata tok mycket nu hon blablabla och sen säger hon något ord man förstår och sen fortsätter hon,
Ja massvis med ord kan hon säga rent så klart kommer man inte ihåg alla men ja det är minst ett tjugotal som hon säger riktigt rent och sedan några som blir fel typ Maria = Mia Maaia .
 
Hon sover från 20.00- 07.00-08.00 utan mat vissa nätter kan hon äta tidigare men ungefär 12h i ett sover hon.
Maten ser ut som alltid, 10.00 250ml välling, Lunch 13.00 Nästan en hel burk plus lite frukt, 15.00 en till två youhurt bägare, 17.00 middag ibland nästan en " jätte stor " matburk eller en vanlig stor burk ( ja det varierar ) 19.00 2dl gröt, 20.00 250ml välling.
 
Hon gillar inte vanlig mat så hon äter ännu burkar hon gillar Emmelies korvstroganoff och ibland går spagetti och köttfärsås ner men oftast inte, hon kan äta makaroner och ris men inte med något annat så vanlig mat blir hon inte mätt på om hon äter en stor portion vanlig mat så blir hon hungrig direkt så då får man proppa frukt haha
 
Annars då hon skrattar och busar hela tiden klättrar överallt och står mot väggar ? hur ställer man sig mot en vägg ? hon är jätte stadig när hon går men efter vi har släppt hon så hon har fått ta något steg 2-3st så vägrar hon direkt man släpper hon så sätter hon sig ned tror hon är lite feg att våga gå över öppet golv så vi får träna lite på att hon ska våga : )
 
Kärleken är Hugo och Dennis på senaste tiden vete tusan varför hon blir förälskad i sonen och pappa haha !
Favvo är Pappa Micke och jag ;) önsketänkande annars är Jenny ännu på topp Emmelie ja Dennis så klart Mig är hon less. haha
 
Hon har storlek 80 på kläder och vi har börjat använda 86 dom passar i benen när hon är så lång men midjan är stor eftersom att hon är så smal som mamma och pappa då.
Storlek 20-21 har hon på skor och vårskorna ska jag köpa i storlek 21.
 
Bella sover tre gånger per dag ca 1h, 40min 30min och har börjat få svårt att sova inne om vi har besök så då får man gå ut med hon och då somnar hon på tre minuter.
På natten sover hon mellan pappa och mamma mest nära pappa för det är såå mysigt <3
 
Favvo leksakerna är allt som låter men pianon och att rita är såå kul hon gillar att titta på tv och klättra på alla bilar som hon har :)
Med hugo och kusin Emma kan hon tokbusa men med massa barn och nya blir hon mera tillbakadragen och kollar in läget.
 
Bella börjar först på dagis till hösten så hon och jag blir hemma några månader till MYS !
 
 
Vi har fått brevet från sjukan att förhoppningsvis innan sommaren ska vi till Umeå sjukhus och göra en koloskopi av tjocktarmen alltså ska hon sövas och dom ska kolla tarmen med en kamera för att försäkra att det inte finns mera polyper i hennes tarm <3 Usch nojade som fan i natt om detta men ja det är inga mer peppar peppar <3<3<3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0