Torsdag

Jag låg nyss och funderade på vad jag hade gjort idag började mentalt förbereda ett blogg inlägg men glömde helt bort !
Förstår inte varför eftersom att jag har varit igång hela dagen och varit något tankspridd nåväl Bella och jag tog Sovmorgon till halv tio himla skönt !


Sen vid tolv när Bella
vaknade efter pn sin så åkte vi till costume och kollade efter några kläder till morgondagens utgång tant E var där och så klart Frida och Greta ! Jag prövade ett gäng med kläder och hittade några snygga som även passade min långa smala och bredaxlade kropp ! Roligast var nog en klänning som slutade just nedanför höften på mig när den egentligen skulle vara tio cm längre ;)
nåväl mitt i allt hann klockan bli kvart över ett ? Jag skulle vara i Nyborg kl ett och klippa mig så jag snodde Bella från Greta där dom satt och boxades ;) och skyndade till Emelie hehe en halv timme sen.

Jag och Maria klippte oss av sanna ( jobbar på basement på fredagar ) söt tjej ! Och jag blev riktigt nöjd så har nog faktiskt hittat mig en ny frissa ! :) Emelie lämnade mig in charge med Hugo och Bella och stack till Kalix två barns mamma i trettio minuter ! Det gick himla bra förutom att jag inte kan bära två barn upp för en trappa samtidigt tur fia var där :) Sen gasade jag hem med Maria och åkte in till stan kl var fyra jag hade även lovat bilen åt Micke vid halv fyra vilket jag hade glömt ;) förlåt älskling ps vi behöver en beetle igen märker et ju ! ;);) Nu på Kvällskvisten har vi kastat in ugnsskåpet och nästa helg ska resten av köket in , vårat lass med Ikea saker kommer på onsdag vilken jag måste komma ihåg !!
Inlägget blev lite halv konstigt men skriver från telefonen vad annars ! Nå ja måste sova nu klockan är ju redan vid tolv natti !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0