Måndag

 
Så fyndiga rubriker nu för tiden eller så inte !
Igår var mamma och kurt förbi på lunch och lite surr innan mamma skulle iväg på skolan en vecka så ville hon umgås lite med sin dotter eller ja kanske det heter barnbarn ;)
Iallafall var vi och hämtade Bellas nya hushylla igår jag är så nöjd fick den till ett kappris den hyllan plus en annan för 200kr ! Vilket fynd ! Kartläsare som jag är körde vi helt fel i sangis och insåg sen att vi skulle nästan granne med tant Jossan ja se där.. Efter Sangis svängen åkte vi ut till kusin Emma i Nyborg och tog en snabbkaffe och sen gasade vi hem och pillade på i hemmet som vanligt vräkte lite godis och tittade på Harry potter <3
 
Ja och målade Bellas hus hylla så klart !
 
Idag har jag varit och tränat från morgonen min mormor och morfar kom förbi och tog sig en promenad med bruttan i det fina vädret och jag gymmade.
Sen har Emmelie och Hugo kommit och busat tills papporna slutade sina arbeten och medans tiden bakade jag lite.
När Dennis och Micke kom började Dennis direkt pilla uti någon kabel haha han känner sig som hemma här ja kabel och kabel stoppade dit ett doslock och bytte kontakt till dimmern inte för att vi bad honom utan för att han är ja bäst ;) Sen får Empan och Dempan på mission och vi var två barns föräldrar medans vi lagade middagen. Det gick super duper vad annars ?
 
Sen åt vi alla tillsammans Mjölkstuvade makaroner och grillad bacone och sidfläsk så där super smarrigt ! MUMS alltså sen fika kaffe.
Mickes mamma har varit förbi och frisserat Micke lite och busas med sitt barnbarn och jag har målat varv nummer två på Bellas hus ska måla några luckor nu också sen blir det film och en massa flott chips dipp och läsk !
 
Imorgon får vi se vad som händer Bella ska till tandis vid fyra och sen ska jag förbi Jenny och hämta vårat nya vardagsrumsbord Och på kvällen tänkte jag hinna med ett benpass på Nova.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0