Torsdag

Morgon runt åtta sen kom Elin hit för frukost och surr sen blev det gym medans mamma var med Bella :)

Efter Bellas sovning och lunch åkte vi till Nyborg för bus med kusinen hela fem timmar fick vi ihop ute bus inne bus bakning en trött Emma och Bella båda hade behövt vila lite ;) sen Marias God middag mums! och ett bad för kusinerna kaffe och fika vid halv sju åkte vi hem och b hade på solglasögon och mitt i allt sa jag alltså hon sover nog ja mycket riktigt prinsessan var slut och hade däckat så hon vaknade när jag bar in hon fixade snabbt välling och sen somnade hon om :)

Vi har just sett filmen student festen en riktigt rolig svensk film!

FÅR SE hur Bella sover i natt igår vaknade hon efter en timme och var helt hysterisk dumma mardrömmar så vi tog upp hon detta händer typ aldrig hon har fått komma upp typ en gång efter att hon har somnat för natten så ja hon sover alltid bra ;) och vi provade lägga hon några gånger men det gick inte hon vaknade efter ett litet tag bara så hon var uppe och ville inte somna förens efter en ny flaska välling och klockan tio över elva! så hennes natt vila var inte 13-14h som annars men det här gått ändå får se om det blir samma i kväll :s

Ja nu någon ny film kanske och sen en tidigt kväll :) puss!



pigg tjej kl halv elva igår

pappa mamma tv så det var bara att titta lite tv innan hon var redo att somna om <3













Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej! Jag har inte varit till optikern ännu. Måste boka tid för en undersökning och kolla upp vad det kan vara för fel. Blir galen när jag inte ens kan ha linser när jag tränar/springer längre. Tack för tipset, jag ska ta tag i saken ;)

2013-09-14 @ 14:40:38
URL: http://frokenemelie.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0