Ledig mitt i veckan

bella blev sjuk under helgen så på måndag vabba jag:) vi lekte inne vilade var förbi på jobbet och lämnade iväg några intyg till mitt kontrakt tog en fika och åkte hem:) på kvällen snickrade Micke på och vi fixa inne:)

tisdag jobb nio till halv sex sen hem och äta middag och busa med damen tills NIO innan hon var redo för sängen:) lite film på kvällen och sen sova:)

igår var det jobb nio till halv fem sen åkte jag och handlade med resten av kalix på Ica och kom hem fick färgat utväxten och vi åt grillat till middag mums! Micke snickrade på altan och bella somnade som vanligt runt nio nu för tiden;)

idag har vi börjat morgonen med att dammsuga Micke gick ut runt tio och byggde på sen snarka bella i två timmar och jag vilade också och surfade runt efter lite kläder:) sen lunch och ut och leka vi gick snabbt över till grannen och sen hem och lekte i bellas stuga åh jag vill komma på någon bra idé så jag kan börja fixa den:) sen kom Hugo Emmelie Tore och Dennis så barnen lekte ute med papporna och jag Tore och Emmelie umgicks inne:) åh vad jag har fått mysa med min gois<3 sen blev det tacos till middag med våran andra familj mera lekt och ny bakt fika till efterrätt:) mums!

bella har somnat för en timme sen i hennes stor tjejs säng!! dom senaste dagarn har hon viljat somna i våran säng och ikväll lyfte vi in hennes hon tog vällingen efter en minut och lade sig sen ner och vi gick ut och gumman somnade! så duktig tjej <3 nu lite film och mys!

i morgon jobb nio till sex och sen ska jag pina benen på nova:)




























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0